Ćutanje je zlato!
54, Beograd, Srbija

Mržnja, kao agresivno stanje, usmerena je ka odredjenoj osobi. Mržnja i prezir isključuju postojanje odnosa poštovanja.

Prepoznavanje mržnje, laži, skrivanja i zabluda je (ne)svesna želja da osoba koja mrzi ne želi da verujemo da je taj prodavac magle običan lažov, obmanjivač sa patološki unakaženom ličnošću godinama taložeći komplekse više vrednosti koji je nepovratno vuku u blato života.

Postoje osobe koje imaju potrebu da stalno budu negativne — da , kritikuju, vređaju. One to rade jer su jer su sami sobom nezadovoljni u mnogim aspektima svoga života.

Takve osobe sakrivaju svoju nesigurnost kada nekoga vređaju, . To su osobe koje nikada neće biti srećne zbog tudjeg uspeha, jer oni to nisu u stanju da postignu ili su već doživeli vlastiti neuspeh. Na takve osobe ne treba obraćati pažnju, ne reagovati na to što govore i ne treba trošiti energiju na njih.

Vredjanje je samo nečije mišljenje i psihički jaki ljudi to znaju. Razmišljati o tudjim pakosnim , zlobnim i negativnim komentarima nije vredno trošenja energije. Osobe koje se time bave , samo pokazuju kakve su.

Površne osobe, emocionalno istrošene i neinteligentne će stvoriti mišljenje o nekome samo na osnovu onoga što im njihov poremećeni ego nameće.


Uvrede ne doživljavatje lično. Verujete sebi i vrednujete svoje mišljenje i oslobadjajte se od tudjih frustracija.

To je samo njihovo mišljenje.

A ćutanje je zlato.5 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta