BITNO JE POCETI NA VREME
51, Beograd, Srbija

Lepo vreme ovih dana, bas se prolepsalo. Pogledao sam se u ogledalo jutros i zakljucio da moram malo da se zategnem, jos malo i eto kratkih rukava, a zima i krkanluk su uzeli svoj danak. Zato sam i odlucio da se pod hitno vec od danas bacim na vezbanje i da pocnem da posecujem teretanu. I danas sam vec u cik zore oko 11:00 casova otisao u teretanu. Usao sam pun elana, svratio u kafic pored nje, popio kafu da se razbudim, pojeo kolac jer je secer bitan zato sto daje energiju za dobro vezbanje i popio sok od cedjene pomorandze sto je dobro zbog unosa vitamina za vezbanje. Zatim sam otisao kuci srecan i zadovoljan jer sam poceo sa pripremama za teretanu. Nisam zeleo odmah da navalim na vezbanje, to nije dobro naglo krenuti jer moze da optereti organizam i da se dozivi fras od napora. Ali najbitnije da sam na vreme vec u martu krenuo sa uvodnim  pripremama koje obecavaju dobre i brze  rezultate u teretani. 

29 pregleda
 
Komentari
Magica 23.03.2019

Uvek ista prica matori

durango 04.03.2019

Beppa kako nemaju veze sa ovom pricom i u SAD idu u teretane samo sto bezveze vezbaju bez strucnih i detaljnih priprema😁

durango 04.03.2019

Cokolino lepo ti to sklopi😀 Beppa ja sam jedinstven, nisam kao ti vestacki americki glumci.

durango 04.03.2019

Beppa kada bi lupio selfi iz teretane i objavio ovde nastao bi stampedo po Karikama :-)) Cokolino ne samo Svarceneger, vec i Konan, Roki i Rambo u jednome :-)))

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta