MIKĖ PUKUOTUKAS [JUMORAS]
41, Vilnius, Litvanija

Tikrasis Mikė Pukuotukas nebuvo toks egoistiškas, kaip multfilme, bet tikrai turėjo daug panašumų į šį juokingą personažą. Mikės tikrasis vardas buvo Alvydas, bet draugai jį vadindavo tiesiog: "-ei, storas...", o per gimtadienius, ir tuomet kai iš jo norėdavo pasiskolinti pinigų - Alviu. Alvis neturėjo daug draugų. Vienas iš jų buvo Paršelis, kuris suviliojo Alvio žmoną ir išdulkino ją tiesiog bičiulio akivaizdoje. (niekas nesitikėjo, kad Alvydą tą dieną paleis iš darbo daug anksčiau dėl sustreikavusio virškinimo...). Bet kitas geras draugas - Pelėda jam išaiškino, kad "visos bobos yra kalės ir nereikia bandyti jų keisti". Todėl po keletos dienų Alvydas Paršeliui atleido. Žinoma, atleido ir savo žmonai, nes tiesiog bijojo fizinio susidorojimo, kuriuo grąsino uošvienė vestuvių dieną: "įskaudink tik tu mano angelėlį tai aš tau kiaušus nupjausiu, kuily". Iš visų Alvio draugų pats geriausias draugas buvo - Asilas.

Asilui buvo 42-eji, bet jis vis dar gyveno su mama. Jis dažnai bare maukdavo alų su Mike. (tomis valandėlėmis Knysliukas toliau dulkino Alvio žmoną).

Asilo vardas buvo Romanas. Jam baisiai nesisekė... Nesenai ir vėl sudaužė lizingu nusipirktą seną automobilį... Aplamai, buvo skolingas visiems daug pinigų... Jis nuolat atsiprašinėdavo ir dėkodavo kai Mikė už savo pinigus jam kas kartą pirkdavo alų. Bet jis nesielgė taip tyčia, jam tiesiog labai nesisekė ir visi aplinkiniai jo labai gailėjo... Pats asilas iš tos širdgėlos labai mylėjo alkoholį... Moterys jo nepastebėdavo, nepastebėdavo jų ir Asilas. Moterys parūpdavo tik išgėrus... Tuomet jis jas grabinėdavo, ko pasekoje patirdavo įvairių galvos traumų. Muštynių metu (kai įžeistų merginų vaikinai mušdavo Asilą) Pelėda visuomet kažkur dingdavo, Knysliukas, kaip taisyklė, tuo metu kažką dulkindavo tualete, Kiškis, nusiėmęs apvalius akinius, šokinėdavo aplinkui dūmų kamuolį ir skėsčiodavo rankomis... Vienintelis Asilą gindavo Mikė, bet jis būdavo toks girtas, kad pastumtas griūdavo ant Kiškio, ko pasekoje Rimo saugomi akiniai susiplodavo į blyną. (nuo neišvengiamumo nepasislėpsi).

Kitas Mikės draugas buvo - Pelėda. Jis galėdavo patarti visais klausimais, o labiausiai sexo srityje (nors pats niekuomet nebuvo turėjęs moters). Kažkada bandė patirti meilę už pinigus, bet patyrė tik klofelino skonį ir rytą pasitiko kruopščiai apšvarintame savo bute... Nuo tuomet apsiribojo moterimis, kurios jam šypsojosi iš vyrams skirtų žurnalų. Jau 18-ka metų jis dirbo valstybiniame archyve ir nors buvo kolektyvo pravardžiuojamas nevala, mumija bei iškasena, apie save galvojo visai neblogai. Jis negalėjo susirasti merginos ne dėl savo išvaizdos, bet todėl, kad visos, jo žodžiais tariant, merginos buvo žuvys, blakės, murzės ir ubagės. pasak jo, Lietuvoje pačios gražiausios merginos yra susidėjusios su avinais ir jų nevertais balvonais, todėl Pelėda - Alfredas taupė pinigus kelionei į Tailandą. Tiesa, pinigus taupė nuo senų senų laikų... Jam labai nepasisekė kai jo krūvas sutaupytų rublių konvertavo į talonus... Nuo tada niekuomet nebelaikė pinigų banke, tiesiog juos investuodavo į auksą. Labai pamėgo auksines grandinėles ir visuomet jas visas nešiodavo ant kaklo. Kai bendras grandinėlių svoris buvo gana didelis ir pradėjo slėgti sprandą, Alfredui atėjo palengvėjimas. (netoli namų, brome, gavo plytgaliu per galvą ir buvo žiauriai apiplėštas). Kadangi neteko ir piniginės bei raktų, tą pačią naktį buvo įsilaužta ir į jo butą... Vagys buvo tikri iškrypėliai, nes pavogė netgi erotinių žurnalų kolekciją... Tuo pačiu metu Knysliukas labai praturtėjo, netgi nusipirko automobilį... Tiesa, tą automobilį buvo pasiskolinęs asilas ir baisiai jį sudaužė... Nuo tuomet asilas tapo skolingas ir paršeliui. Nors paršelis su asilu taip pat buvo geri draugai, Tomas (paršelis) padavė asilą į teismą dėl žalos atlyginimo.

Dar vienas geras pažįstamas buvo kiškis. (Rimas). Jis dėstytojavo VGTU ir buvo labiausiai išprusęs savo srityje. Nors buvo užkietėjęs fizikas ir nuolat kažką lituodavo, jis labai mylėjo moteris. Priešingai nei Alfredą, moterys Rimą taip pat mylėjo. Deja, ne visos moterys patikdavo Rimanto mamai, kuri gyveno kartu su sūnumi, todėl romantiški ryšiai greit nutrūkdavo... Nors, kartą Rimas buvo susižadėjęs... Deja, teko išsiskirti po to kai knysliukas ją išdulkino... O ir mamai ji visai nepatiko...

7 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta