Sreiko blog

Sreiko
57, Beograd, Srbija

17.09.2015

Još malo, dobar deo stvari spakovan za put :) Pivo, Čehinje, muzeji, šetališta, krčme, izleti... :) Nikad ne dosadi :)


27.10.2015

Hrana, nema potrebe da pričam o tome koliko je bitna, svi to znamo. Takođe neću ni da pričam ni o zdravlju, hranite se kako volite. Ja volim da uživam u hranu i sam da je spremam. Ovo su fotografije hrane koja se koristi u mojoj kući i to su nasumično odabrane. Mrzelo me je da preturam po stotinama fotografija, sve je ovo dobro i ukusno, bar su tako rekli oni koji su je probali. Najlepša je hrana i piće u društvu a posebno uživanje ako ste u prirodi. Volim da putujem i u bilo kojoj stranoj zemlji volim da jedem…


13.01.2016

Pre nekoliko dana je bio Božić i ja sam odlučio da napravim malu promenu i da ga proslavim u kući na selu. Spremio sve kako treba i onda sam hteo jednu prostu stvar, da se dogovorim da mi neko dete bude položaonik. Bilo mi je baš neprijatno iznenađenje kada sam saznao da jedva ima dece i to što ima ili sedi kod svoje kuće ili ide kod svojih bližnjih. Mesto od nekih trista stanovnika a u osnovnoj ide manje od deset dece.



29.10.2015

Pejzaži i predeli su mi jako zanimljivi i ne propuštam priliku da ih ovekovečim tokom putovanja. Ovo su fotografije nastalih u zadnje tri godine ovde u Srbiji a tu su i iz hrvatske, Austrije, Švajcarske, Nemačke, Belgije, Holandije i Češke. Nisu poređane hronološkim redom niti po zemljama, nadam se da ne smeta. Fotografije rađene u raznim uslovima, u hodu, u vožnji ili sedeći negde. Ograničio sam se na zadnje tri godine, mislim da je to dovoljno. Daleko su od nekog kvaliteta u tehničkom smislu ali se nadam da pružaju neku sliku o predelima oko nas i tamo negde daleko.


Hvala na…


22.09.2015

Ilustracije kažu sve



Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta