dragomc blog

dragomc
37, Kraljevo, Srbija

tekst je copy-paste.....ali ja sam umro od smeha :-D


Hodao čovek plažom i ugleda lampu. Protrlja je da je očisti od pjeska, kad, koje li sreće, pojavi se duh i reče: - Dobro, dobro, oslobodio si me iz lampe i znaš kako već dalje ide. Ali ovo je već treci put ovaj mesec i već ste mi dosadili pa... se možeš oprostiti od tri želje. Možeš tražiti samo jednu. Čovek duboko razmisli ...i... reče: - Evo vec dvadeset godina živim u Americi i voleo bih da posetim stari kraj. Ali aviona se užasno bojim, a na brodu imam morsku bolest. Možeš…


Ljubav – Reč od pet slova, dva samoglasnika, tri suglasnika i dva idiota.
Programer – To je onaj koji ti reši problem koji nisi ni znao da imaš, i to na način koji ne razumeš.
Glavobolja – Kontraceptivno sredstvo najčešće korišćeno od strane žene 90-ih.
Statističar – onaj koji je dobar sa brojevima, ali poseduje dovoljno jaku ličnost da ne bude inženjer.
Fudbal – To je ono za šta se uda svaka žena, ni ne znajući.
Inflacija – Morati živeti plaćajući cene sledeće godine platom iz prethodne.
Jezik – Seksualni organ koji neki degenerici koriste za govor.
Monogam – Ograničeni poligam.
Veza – Proces trošenja ogromnih količina novca,…


Tim američkih i hrvatskih stručnjaka objavio je u prestižnom naučnom magazinu "Geology" studiju u kojoj se, na osnovu višemesečnog istraživanja, tvrdi da bi čitav Balkan mogao da bude ugrožen razornim zemljotresima, a priobalje čak i snažnim cunamijem.

Tim američkih i hrvatskih stručnjaka objavio je u prestižnom naučnom magazinu "Geolodži" (Geology) studiju u kojoj se, na osnovu višemesečnog istraživanja, tvrdi da bi čitav Balkan mogao da bude ugrožen razornim zemljotresima, a priobalje čak i snažnim cunamijem.
Ovaj međunarodni ekspertski tim je istraživao mogućnost poremećaja unutrašnjosti tla u okolini Dubrovnika, ispitujući tektonske nestabilnosti u tom hrvatskom primorskom gradu, kao i na čitavom Balkanu.
Povod je…


Sramotna presuda navijačima Partizana predstavlja još jedno nasilje države Srbije nad svojim građanima patriotske i rodoljubive orijentacije. U čitavoj srpskoj istoriji, koja je puna slavnih i tužnih momenata, nikada na čelu Srbije nije bio ovakav izdajnički režim koji služeći stranim interesima baca veliku ljagu na naš nacionalni ponos i interese. Dok međunarodna zajednica sudi Srbiji i ponižava je, ona to isto radi svom narodu, jer je nemoćna da stranim silama pokaže zube kao što su to vekovima radili časni i ponosni srpski vladari. Srpski vlastodršci imaju i veliku pomoć medija, raznih nevladinih organizacija i „intelektualaca“ koji Srbe predstavljaju kao nazadan…


Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta