zinzolina blog

zinzolina
35, Sofia, Bugarska

КАНАДА• Забранено е качването в самолет по време на полет

САЩ Алабама• Забранено е издухването на носа по вятъра.• Никой няма право да носи фунийка сьс сладолед в задния си джоб.• На гълъбите е забранено да кълват камъчета от покривите.

Аляска• противозаконно е наблюдаването лосовете от самолет.

Аризона

• Ловьт на камили е углавно престъление.• Не е разрешено да имате вкъщи повече от два изкуствени пениса.

Арканзас• Учителките, които си стрижат косата късо, нямат право на повишение на заплатата.

Кьнектикът• Пешеходците нямат право да пресичат улицата на ръце.

Флорида

• Жените домакини по закон нямат право да трошат повече…


11.03.2010

http://video.google.com/videoplay?docid=-6176563723666627529#


Магията на Коледа?! Има ли изобщо такова животно?
Коледа е ден, в който всеки решава да направи добрина други му, да се събере със семейството или просто да се напие "защотот има повод". Аз ли не съм наред или има нещо странно в цялата тази работа?! Хората са избрали един ден от общо 365 в годината, когато да НЕ бъдат себе си. Защото ако някой е добър, ако някой иска да се види със семейството си или да се направи на щайга може винаги да бъде такъв.
Хора, замислете си дали наистина трябва да подадем ръка на някой само за един…


М ЕНД К ЕООД / Калоян 23 ЕООД

Привет! Ще Ви разкажа една интересна история за въпросната фирма. Не съм убедена, че това е името на фирмата. Напълно склонна съм да смятам, че е фалшиво, за да не се разнасят неприятни коментари из нета по техен адрес. Но за да съм сигурна, че ще Ви предпазя от тези работодатели, ще споделя, че имената им са Ива Василева-Димитрова и съпругът й Kaloyan Dimitrov. Умишлено ги изписвам така. Това са имената им във фейсбук, където можете да ги видите в пълния им блясък (ще добавя линкове към профилите им най-отдолу). Двамата въртят доста…


Според астрологията случващото се около и с нас има съвсем логично обяснение, най-често свързано с разположението на планетите. И пак според тази наука всеки човек може да бъде класифициран според датата, часа и мястото на раждането си. От вас зависи да изиграете дадените ви карти правилно.

След като вече знаете кои са пороците, които работата често предизвиква, днес ще ви разкрием какво казва астрологията за лошите навици, които ви грозят, в зависимост от зодиакалния знак.

Овен
Имате склонност към егоистични прояви, които най-често засягат и нараняват близките ви хора и влияят на негативно на връзките ви.

Телец
Според астролозите вашият порок е материализмът. Чувствате се…


Трябва да се научим да ценим природата! С всяка изминала година ние я потъпкваме все повече, а никой не се замисля, че всъщност от нея зависи нашето съществуване! СПРЕТЕ ПОНЕ ЗА МИНУТА ДА РУШИТЕ И СЕ ЗАМИСЛЕТЕ КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ И КАКВО ГУБИТЕ ОТ ТОВА! Печелите нов петзвезден хотел, а губите растителността, която осигурява кислород, за да живеете! Какво значение има с какъв лукс разполагате като няма да имате достатъчно време да му се насладите. Поне веднъж посадете дърво, нахранете някое улично животно или съберете хора, за да почистите градинката до блока. Всеки жив организъм на планетата съществува благодарение на преките…


Погледнете през прозореца. Какъв пракрасен ден, нали? Слънцето грее, птичките пеят. Всъщност не чувам птичките, защото са заглушени от рева на авотмобилите. За сметка на това чувам пияниците от денонощното, които си тръгват с викове и псувни след алкохолното парти, което си устройват всяка вечер. Прозорецът ми се намира над една автобусна спирка. Когато го отворя и погледна през него виждам само улици, блокове, коли, светофари... Виж ти! Полянка с найлонови пликчета и едно самотно дръвче по средата. Пак е нещо.
Поемам дълбоко дъх. Вдишвам новия ден и чистия софийски въздух... Закашлях се. Може би денят не е чак…


28.11.2012

Зебрите черни на бели райета ли са, или бели на черни райета?

Защо Bary White е черен?

Когато човек е открил, че кравата дава мляко, какво по-точно е търсил в този момент?

Защо лимоновият сок съдържа изкуствени ароматизатори, а таблетките за миялна машина - натурален лимонов сок?

Защо и думата "съкращение" е толкова дълга?

Ако летенето е толкова безопасно... Защо залата за пристигащи на летището се нарича "терминал"?

Във фабриката за чай работниците имат ли пауза за кафе?

Ако си купя нов бумеранг, как да се отърва от стария?

Защо заведенията и магазините, които са отворени 24 часа в денонощието имат ключалки?

Кой е поставил в средата на…


Нова телевизия разбуни духовете с призива "Да се забрани отглеждането на домашните животни в апартаменти" Да изгоним и домашните кучета и котки на улицата, защото бездомните са малко. Като в синхрон дни по-рано на Варна з

аплаши с глоба до 500 лв. хората, които хранят бездомните животни и обяви, че започва да строи ДЕПА за кучетата, където настанените стотици животни ще умират от болести, канибализъм, глад и жажда!

Подпиши СЕГА!
http://www.gopetition.com/petitions/stop-the-prohibition-of-defending-animals-in-bulgaria.html


Наградите се присъждат само в случаите, когато лицето само е причинило смъртта или импотентността си, демонстрирайки сюблимна глупост или недалновидност. Не се присъждат награди при нещастни случаи и убийства.
Разделът „Почетни упоменавания” е за хора, които въпреки застрашаващата живота им проява на глупост са оцелели и са запазили репродуктивните си способности.
Разделът "Градска легенда" е предназначен за историите с непотвърдена истиност и/или е доказано, че събитията в разказа не могат да се случат в реалния живот.

Американският вестник The Washington Post състави рейтинг на най-идиотските престъпления на годината в САЩ. Изглежда човешката глупост наистина не знае граници. Ето някои от примерите.
*38 годишен…


← prethodna 1 2 sledeća
Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta