Nebijok Tamsos 6.
28, Vilnius, Litvanija


Kaip ir žadėjau įkeliu naują dalį. Ji bus pirmoji maža bomba. Lauksiu nuomonių aišku. Kitą dalį išvysite tik savaitgalį :)
www.weheartit.com
6 SKYRIUS.

KRISTIJANAS

Man niekada nerūpėjo paprastų žmonių jausmai. Nesidomėjau tuo pasauliu, nes jis man buvo svetimas. Aš buvau vilkas ir priklausiau jų ratui, paprastas gyvenimas man buvo uždraustas. Bet gal taip ir gerai, nes ir nenorėjau tokio. Dabar man buvo svarbiausia palikimas, po tėvo tapsiu gaujos vadu taip vadinamu Alfa, o Milda mano palikuonių motina. Kiek arši mergina, bet ją sutramdyt galimą. Į Gringstingsą atvažiavom įsikurti, bet viskas pakrypo kita linkme. Medžiotojai - niekada nemaniau, kad pamatysiu juos gyvai. Bet ta mergina nesugebėtų apginti net savo šešėlio.

Ji tikisi, kad mes bijosim jos? Paprasta mirtingoji stojanti skersai kelio vilkams, neapgalvota ir kvaila. Ji buvo kvailė jei tikėjosi bent trupučio draugystės ženklų iš mano pusės. Nors tiesą sakant man reikėjo su ja susi bendrauti, o gal net ir daugiau. Mūsų misija buvo prisikasti iki jos tėvo ir nužudyti. Taip kaip jis nužudė mano motina. Supjaustė į smulkiausius gabalėlius. Vienintelis jausmas kurį jaučiau buvo pyktis ir nežmoniškas keršto troškimas. Manai jis žudo? Ne, jis padaro mus stipresniais. Kerštas yra gėris.

Dabar bėgdamas mišku jaučiausi laisvai. Neturėjau jai atskleisti savo tapatybės taip greitai, bet nieko nebepakeisti. Mano letenos atsimušė į šaltą žemę. Turėjau tikslą kurį reikia įgyvendinti. Žinojau, kad Mija jaučia mano gyvastį ir mato tai ką matau aš, todėl apgauti ją bus lengva. Pasiekęs atodangą sustojau ir pažvelgiau į Tomio veidą. Vaikio šviesūs plaukau buvo susivėlę, žalios akys nuleistos į žemę. Užuodžiau nuo jo sklindančią baimę. Priėjęs prie medžio pasėmiau sidabrinį vinį ir susivariau sau į koją, tą patį padariau ir su kita.

-Surakink mane ,- pažvelgiau į vaikiną ir žvilgsniu parodžiau į grandines.

Jis paklusniai paėmė jas nuo žemės ir priėjęs surišo mane. Nuo sidabro skaudėjo visą kūną, bet tai buvo plano dalis. Toliau sekė vamzdis. Tomis paėmė jį ir suvarė man įpilvą. Surėkiau ir pajaučiau kaip iš mano gerklės pasipila kraujas. Džiaugiausi, kad vaikis užburtas ir pasiaukos dėl kilnaus tikslo. Galėjau iš čia užuosti Mijos ir Mildos kvapą. Jų baimes ir viltį. Jaučiau kaip pradedu silpti ir tai man nepatiko. Skausmą dar labiau paaštrino kurpelė, nes dėl jos kraujas nesiliovė bėgti iš žaizdos. Norėjau tuo pačiu pažiūrėti ir Mildos ištikimybę man.

Galėjau prisiekti, kad girdžiu jų slogų kvėpavimą visai šalia savęs. Būčiau nesupykęs jei merginos pasiskubintų, nes dar dvidešimt minučių ir mano žarnos išlys pro tą kvailą vamzdį. Mano laimei jos pasirodė iš miško tankmės. Mija susėmė už burnos ir stebėjo mane kol gariausiai pribėgo ir mėgino nutraukti grandines.

-Milda padėk , - jaučiau kaip jos balsas dręba, o pulsas dažnėja su kiekviena sekunde.

Tik dabar pastebėjau, kad ji buvo vilkė. Turėjau užuosti nuo jos trenkiantį šuns kvapą, bet nebegalėjau. Milda per kelias akimirkas atsidūrė prie manęs ir nuplėšė grandines ir ištraukė vinis. Pasijaučiau kur kas laisviau ir saugiau. Visas pavojus mano gyvybei praeis, kai vamzdis bus pašalintas iš mano vidurių kurie tiesiog degė. Nuo manęs kilo garai ir tikrai ne pačio geriausio kvapo.

-Tau viskas bus gerai ,- pajaučiau Mijos rankas ant savo skruostų. Šlykštėjausi kiekvienu jos prisilietimu. - Milda padėk.

Ji vėl priėjo prie manęs ir stvėrė už vamzdžio. Sidabras ir kurpelė ne pats geriausias derinys. Mano šnerves pasiekė svylėsių kvapas sklindantis nuo merginos rankų. Pagaliau pasimatė ir kraujas. Jos akyse įžvelgiau ryžtą ir susirūpinimą kuris jai nebūdingas. Buvau pripratęs , Mildą, matyti savo šešėlyje. Vos tik jos ištraukė kelis centimetrus vamzdžio surikau. Skausmas buvo nebe pakeliamas ir plėšantis mane iš vidaus.

-Nebegaliu ,- išgirdęs Mildos riksmą suklusau. Ji pažvelgė į savo delnus.

Nuo jų bėgo kraujas. Sidabras buvo išdeginęs jos odą. Gan šlykštus vaizdas ir kvapas. Žinojau ,kad ji netokia stipri, kad liestųsi prie to prakeikto sidabro. Dabar iniciatyvos ėmėsi tik Mija. Ji stipriai suėmė vamzdį ir patraukė iš visų jėgų. Kaip nekeista jai pavyko, numetusi jį ant žolės pažvelgė į mane. Skaudžiai nukritau ant žemės, nežymiai suinkščiau , kai žaizda atsitrenkė į samanas .Mija priklaupusi užmetė ant manęs striukę. Kvailė.

-Jis patepė sidabrą kurpele ,- sucypė Milda ir pradėjo rankas trinti į samanas.

-Kuo? ,- girdėjau nuostabą jos balse.

-Jos neleidžia mūsų žaizdoms užgyti taip greitai kaip mes pratę. Kurpelė vienintelis dalykas be sidabro kuris mus silpnina. Mija prašau mums reikia išgelbėti Kristijana. Po septynių valandų patekės pilnatis ir bus per vėlu ,- Milda buvo kvailė kuri priešui pasakoja kaip mus galima susilpninti. Pats savo rankomis nuplėščiau jos kvailą galvą, jei nebūčiau toks silpnas.

Žinojau, kad dabar Tomio eilė pasirodyti, po jos seks mano tėvas. Vaikis buvo per kvailas, kad galėtų pritapti gaujoj. Per daug impulsyvus ir savimyla norintis pasipuikuoti. Jis lengvai šiam miesteliui galėjo atskleisti visas mūsų paslaptis , kas suneramino vyresniuosius vilkus. išgirdęs Mijos klyksmą supratau, kad antra plano dalis įvykdyta.

-Čia vadovauju aš ,- išgirdęs tėvo balsą nusišypsojau.

Po kelių minučių mane apglėbė gležnos rankos. Užuodžiau Miją, bet neturėjau pakankamai jėgų pakelti galvą ir pažiūrėti į jos veidą. Tiksliau nenorėjau prisiminti savo aukos, kuri man padeda ir daro viską, kad tik likčiau gyvas. Šiandien, kai tik patekės pilnatis aš virsiu visaverčiu vilku. Turėsiu daugiau jėgų ir pulsiu jos šeimą. Pirmiausią nužudysiu merginos tėvą. Su pasimėgavimu sukramsnosiu jo kiekvieną kaulelį ir paliksiu Mijai ,tai ką jis paliko man. Tik sumaitota ir neatpažįstamą kūną.

-Ačiū ,- mano liežuvis vos apsivertė tariant šį žodį priešui. - Tu neprivalai man padėti.


-Dėl mano kaltės tu čia atsidūrei, man nereikėjo tavęs provokuoti,- mergina dar stipriau prisispaudė prie manęs.

-Grįžusi namo prie durų ir visų langų pridėk šermukšnio. Jis neleis mums tavęs sužaloti. Mūsų gauja keršys tavo tėvui už Tomi, o pagrindinis taikinys būsi tu ,- paskutinė plano dalis buvo įvykdyta.
Dabar man reikia laukti tik kol patekės mėnulis. Šiandien laukia kruvinos skerdynės. Mano venomis šiuo metu tekėjo keršto noras. Žinojau, kad šermukšnis nepadės jai. Jis kaip tik atvilios mus visus į reikiamą vietą.

38 pregleda
 
Komentari
indrute317 07.04.2013

Patiko!!! :) Pasikartosiu, nesitikėjau to iš Kristijano :) Pranešk. Laukiu:))

Monc1 08.10.2012

Koks suskis... Nors iš kitos pusės.. :D labai patiko ši dalis, mėgstu blogus berniukus :DD Patiiinka ir pranešk :p

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta