Visiškai random
30, Kaunas, Litvanija

Įspėjimas: Tekste bus intensyviai naudojamas žodis ''random".



Kiekvienas turi tokių miestų į kuriuos nevažiuotų vien tam, kad kažką pamatytų. Na, nebent tai būtų klasės ekskursija ir visi vaikai gautų po dešimtuką už tai, kad kratėsi autobuse ir ėdė "čipsus".

Labai random važiavau į Panevėžį į kurį be reikalo nevažiuočiau, o kitą dieną dar labiau random (ne dėl miesto, o dėl netikėtos idėjos) dardėjau mikriuku į Troškūnus. Sėdėjau randomiškai prie apipuvusiais dantimis mielo vyriškio, kuris dalijosi savo jaunystės istorijomis apie choro dirigavimą, Vilnių bei bėgantį laiką.

Troškūnuose vyko renginukai, girti bei negirti dėdės ir tetos klausėsi bardų (daugiau šnekėjo), o aš valgiau kebabą (padažas varvėjo) ir labai nervinausi, kad taip random atvažiavus nebeturiu padorių šiltų rūbų, tad tirtu su mamos palaidine, švarku ir timpėmis, kurias naudoju miegui. Dar labiau nervinausi, kad batai visiškai netinka prie randomiškai pasirinktos aprangos, o galvos išsiplaut negaliu, nes labai nemėgstu švarintis "bliūde".

(Moterų problemos, dievaži)

Pirmosios laisvos vasaros dienos prabėgo labai keistai ir randomiškai (turbūt pirmą kartą po ketverių birželių iš naujo neįsinstaliavau GTA).

Ketvirtadienį joninės, bet nesijaučiu pakankamai random, kad kažką organizuočiau, nes turiu per didelę baimę, jog susirinkus visiškai random žmonėms girdėsis tik svirpliai ir nejaukus pirštų barbenimas į stiklines.

Nuotaika pritinka rožiniams debesims ir mėtų arbatai, bet vistiek šneku kaip kaimo japis. Per didelis galvojimas kaltas. O visi įtarinėja, kad kvailėju. Nenene (spigiu balsu). Ne tas atsakymas.

Manau, grįšiu prie savo didelio random gauto kermošinio saldainio. Ir egzaminų rezultatų laukimo.
Vėžliai taiso turbūt.

Tai tiek,
Saldaus,
Rut.

Post Scriptum: Nebežinau, kas mano mėgiamų dainų pirmoje vietoje. Kaip tai įmanoma?


50 pregleda
 
Komentari
makalajus 18.06.2012

Imbieriškai

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta