Partiniai ir nacionaliniai ypatumai :D
34, Klaipeda, Litvanija

 Krikščionis demokratas:
Jūs turite dvi karves. Jūsų kaimynas neturi nė vienos. Jūs pasiliekate vieną karvę, o kitą padovanojate vargstančiam kaimynui. Po to gailitės.

Socialistas:
Jūs turite dvi karves. Jūsų kaimynas neturi nė vienos. Vyriausybė iš Jūsų atima vieną ir atiduoda kaimynui. Jus priverčia įsteigti kooperatyvą, kad padėtumėte kaimynui gyvulininkystėje.

Socialdemokratas:
Jūs turite dvi karves. Jūsų kaimynas neturi nė vienos. Jūs jaučiatės kaltas, nes sėkmingai dirbate. Į valdžią išrenkate žmones, kurie Jūsų karves apmokestina. Jūs priverstas parduoti vieną karvę, kad galėtumėte susimokėti mokesčius. Jūsų išrinkti žmonės atima tuos pinigus, už juos nuperka karvę ir atiduoda ją Jūsų kaimynui. Jūs jaučiatės esąs doras.

Liberalus demokratas:
Jūs turite dvi karves. Jūsų kaimynas neturi nė vienos. Na ir kas?

Komunistas:
Jūs turite dvi karves. Jūsų kaimynas neturi nė vienos. Vyriausybė nacionalizuoja abi karves ir Jums pardavinėja pieną. Pieno valandų valandas laukiate eilėje. Pienas sugižęs.

Kapitalistas:
Jūs turite dvi karves. Vieną parduodate ir nusiperkate jautį, kad užsiveistumėte bandą.

ES biurokratija:
Jūs turite dvi karves. ES iš Jūsų abi atima, vieną skerdžia, kitą melžia, Jums moka kompensaciją už pieną, o jį išpila į Baltijos jūrą.

Amerikietiška įmonė:
Jūs turite dvi karves. Vieną parduodate, o po to išsinuomojate ją lizingo būdu. Jūs įsteigiate akcinę bendrovę. Priverčiate abi karves duoti keturis kartus daugiau pieno. Stebitės, kai viena karvė nugaišta. Išplatinate pranešimą spaudai, kuriame paaiškinate, kad 50 proc. Sumažinote gamybos kaštus. Jūsų akcijų vertė kyla.

Prancūzų įmonė:
Jūs turite dvi karves. Streikuojate, nes norite turėti tris. Einate pietauti. Gyvenimas yra gražus.

Japonų įmonė:
Jūs turite dvi karves. Moderniausios genetinės technologijos pagalba pasiekiate, kad gyvūnai sumažėtų iki dešimtadalio savo ankstesnio dydžio ir duotų dvidešimt kartų daugiau pieno. Dabar kuriate šaunų komiksą apie karves, pavadinate jį Mūkimonu ir pardavinėjate jį visame pasaulyje.

Vokietijos įmonė:
Jūs turite dvi karves. Moderniausios genetinės technologijos pagalba Jūsų gyvuliai pakeičia išvaizdą: visi tampa blondinais, siurbia didžiulius kiekius alaus, duoda aukščiausios kokybės pieną ir gali bėgti 160km/h greičiu. Deja, karvės reikalauja 13-os savaičių kasmetinių atostogų.

Britų įmonė:
Jūs turite dvi karves. Abi pasiutusios.

Italų įmonė:
Jūs turite dvi karves, bet nežinote, kur jos yra. Jų beieškodamas, pamatote gražią moterį. Einate pietauti. Gyvenimas yra gražus.

 

18 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta