Pažadėk, jog neišeisi pirmas.*
31, Vilnius, Litvanija

Nuotraukos šaltinis: http://31.media.tumblr.com/389e03b37fe99e1f585eeb1c2fe7f90c/tumblr_mtqeufBoOm1svcweto1_500.png

Pažadėk, kad neišeisi pirmas.

Tik truputis laiko, truputis milijono laiko. Trys šimtai metų nesimatymo, trys pasauliai ilgesio. Vien trumposios žinutės ir spoksojimas į ekraną. Į tą pačią nuotrauką. Tu vis dar toks pats, visus metus buvai toks, nuotrauka juk nesikeičia. O, žiūrėk, tau jau reikėtų ir apsikirpti...
Milijonas mylių nuvažiuotų tyliai. Milijonas šypsenų, šiltų žvilgsnių, nenormalių veido mimikų. Milijardas tylaus džiaugsmo. Du milijardai atsisveikinimų, kiekvieną kartą vis skaudesnių.
Dalini pažadus, vis dalini ir dalini. Ne sau, ne jam, o jai - širdžiai. Tam raudonam daiktui esančiam viduje, kuris nė trupučio neprimena tos paišomos širdelės ant popieriaus. Neproporcinga širdis primena du neproporcingus žmones, nesugebančius užbaigti dėlionės.
,,Mes'', ,,O tu buvai ten .. ? '', ,,Aš noriu, kad mes ... '' . Kiek daug ne tu ir aš, o mes. Kiek prisvajota apie tai, rodos, lipam laipteliais aukštyn, nors tyliai leidžiamės žemyn. Dalinam pažadus, tik nežinom ar galim juos ištęsėti.
Prašau, pažadėk, kad neišeisi pirmas. Išeiti turiu aš, visada išeinu aš. Nenoriu likti kambaryje, kuomet tu sugalvosi išeiti. Tai būtų nepakeliama, neteisinga ir nemandagu. Nes tu esi tas, kuris pradėjo viską, nes Tu nepaklausei ar ši, kvaila mergiotė nori jausti tai ką jaučia. Nepaklausei, nesivarginiai, nes nesitikėjai to.

-Panele mergaite, jūs esate vienas didelis neiginys.
-Ne, nesu!
-Ir vėl ne. Kaip man reikės vestis tave prie altoriaus? Atsistosiu ir drebėsiu, jog pasakysi ne.
-Atsakyčiau taip.

Po galais, atsakyčiau tūksančius taip, jei tik tai išgelbėtų mus.

Aš nežinau kodėl negaliu Tavęs išmesti iš galvos ir širdies. Nežinau, o norėčiau žinoti. Tu esi kažkas nepaprasto ir visai netikėto, esi lyg gaivaus oro grukšnis mano gyvenime. Esi draugas, mokytojas, meilužis, priešas... Esi viskas. Mano mažoje visatoje esi mano pasaulis. Esam tik mudu ir mums nieko daugiau nereikia. Bet tik mano mažoje visatoje, tik mano.

Pažadėk, jog jei išdrįsi išeiti pirmas - niekada nepamirši. Nes aš nepamiršiu. Pažadu.

93 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta