οι καλτσες...
46, Αθήνα, Grčka

εδω και λιγο καιρο η καλη μου (wildflower) θελει ενα φιλο γκει...αλλα οχι εναν οποιονδηποτε...καποιον απο την παρεα μας...δυστυχως δεν εχουμε καποιον απο την παρεα μας να ειναι γκει και ετσι επιλεξαμε εμεις εναν και αυτος σχεδον δεχτηκε...η χαρα της καλης μου δεν περιγραφεται...εμεις σε πρωτη φαση ειμαστε σε διαδικασια να εξοπλισουμε τον φιλο μας-μελλοντικη φιλεναδα μας- με τα απαραιτητα αξεσουαρ...την αρχη την εκανε το καθυστερημενο του wraia και του πηρε κατι πανεμορφες καλτσουλες hello kitty...εγω του εταξα τσαντα με πορτοφολι hello kitty...περιμενω με αγωνια να δω και οι υπολοιποι της παρεας τι θα του παρουν του νεου μεταλλαγμενου φιλου μας...το σιγουρο ειναι οτι θα δεχτουμε με μεγαλη χαρα και αγωνια στην παρεα μας τον πρωην φιλο και νυν φιλεναδα...ανυπομονουμε να βρεθουμε ολοι μαζι και να τον δουμε να φοραει τις καλτσες και σιγουρα σε καποια απο τις εξοδους μας να τον δουμε να λικνιζεται με χαρη και μπριο κρατωντας την τσαντα που θα του παρω εγω....

146 pregleda
 
Komentari
wildflower 22.11.2011

Κρίμα που πέταξα πρίν λίγες μέρες ένα τρύπιο που είχα...φτουυυυυυυυυυυυυ

jimmorrison jimmorrison 22.11.2011

ολο βλακειες κανεις εσυ...

wildflower 22.11.2011

Εγώ θα του πάρω βαφή για τα μαλλιά γιατί γκέι χωρίς ανταύγεια είναι μπουγάτσα χωρίς ζάχαρη-κανέλλα *THUMBS UP*

jimmorrison jimmorrison 22.11.2011

ετσι μπραβο...να δω και οι αλλοι τι θα του παρουν...

pinezoula 23.11.2011

εγω παντως θα του αγορασω καπελο να ταιριαζει με την τσαντα που θα του παρεις...αν και τωρα που το σκεφτομαι..... *NO* *NO* *NO* *NO* γαμωτο δεν θα φαινονται οι ανταυγιες... μεχρι αυριο θα σκεφτω κατι αλλο!!!!!

wildflower 22.11.2011

Ο πρόεδρος εκτός απο άσσο στο μανίκι του απο σήμερα θα έχει και πολλά γράμματα στο γραμματοκιβώτιό του απο ξαναμμένα αγοράκια!!!
Τυχερούληηηη ;-)

jimmorrison jimmorrison 22.11.2011

λες να εχει προσελευση ???

wildflower 23.11.2011

Retarded παραδέξου το...σου αρέσουν οι gay 8-)

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta