Πάει κι αυτή...RIP Amy Winehouse
47, Αθήνα, Grčka


H ηλικία των 27 τελικά είναι ορόσημο για τους "ευαίσθητους" καλλιτέχνες την παγκόσμιας μουσικής σκηνής.Ίδια ηλικία είχαν και οι Μόρισον,Τζόπλιν και Χέντριξ όταν άφησαν τον μάταιο τούτο κόσμο.
Μου άρεσε πολύ η φωνή της,κρίμα που έφυγε τόσο νέα.

52 pregleda
 
Komentari
59dimitris 25.07.2011

Εσυ που διαβάζεις το σχόλιο μου και είσαι καθαρός αφού ξέρεις πως δεν έχει γυρισμό απο τα ναρκωτικά γιατί θέλεις να δοκιμάσεις εε?
σου έχει πηδήξει ποτέ γκόμενος (α) το μυαλό είναι κατά 100 000 000 χειρότερα και όμως πέφτεις στην παγίδα γιατί?
Και αφού εμείς ξέρουμε, γιατί βλέπουμε λίγο διαφορετικά τα πράγματα για τι δεν κάνουμε κάτι ..
Όπως..........
πια είσαι η τσούλα (ος) τάδε και παίρνεις διάφορα ληγμένα τζούρες μαστούρες κλπ έξω απο εδώ .. μακρυά.. Και που ειναι η πολιτεία να κάνει την δουλειά της αφού κατά καιρούς ακούμε διάφορα .. Αυτά πάει ένας νέος άνθρωπος που άφησε την φωνή του και την μουσική να μας ταξιδεύει ..

wildflower wildflower 25.07.2011

Το θέμα δεν είναί τόσο απλό κύριε Δημήτρη.Και δεν είναι τόσο το κακό που γίνεται στο σώμα αλλα το κακό που γίνεται στο μυαλό.Τα γαμημένα τα ναρκωτικά έχουν "εφευρεθεί" για να κοιμίζουν,να σακατεύουν,να ακρωτηριάζουν ψυχικά,σωματικά και συναισθηματικά την ανθρώπινη ύπαρξη.
Είναι θέμα χαρακτήρα,προσωπικής αυτοκυριαρχίας,καταστάσεων,ωριμότητας αλλα και τύχης-ατυχίας και άλλων εκατομμυρίων παραγόντων για το αν θα "μπλέξεις".
Βέβαια έξω απο τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται.

jimmorrison 23.07.2011

αν ειναι κριαρι αγαπη μου και δεν ξερει ποση πρεζα να παρει,ωρα της καλη...κατα τ' αλλα αν ειχε λιγο,οχι πολυ,μυαλο στο κεφαλι της τωρα θα ηταν μια απο τις κορυφαιες φωνες ολων των εποχων...αλλα ειπαμε σκατα ειχε μεσα το κεφαλι..να ζησουμε να την θυμομαστε...

wildflower wildflower 23.07.2011

Για τα δικά μου τα γούστα η φωνή της είναι τοπ!
Στεναχωρήθηκα ειλικρινά.

jimmorrison 23.07.2011

και εμενα δεν μου ηταν ευχαριστο που ακουσα οτι πεθανε αλλα δεν λυπαμαι τοσο γιατι ηθελε και επαιρνε ναρκωτικα...ειπα κι εγω απο φωνη,κορυφη...τελος παντων περαστικα μας...

wildflower wildflower 23.07.2011

Σωστά:'-(

pinezoula 23.07.2011

κριμα!!!!!οντως πολυ καλη!!!!!αλλα τι να πω την εκραξε ηδη ο τζιμακος!!! :-(

wildflower wildflower 24.07.2011

:'-(

59dimitris 25.07.2011

Φαίνεται πως ήταν αποφασισμένη και αμετάπιστη. Όποιος ακροβατεί μεταξύ ζωής και θανάτου, σπάνια πέφτει στην πλευρά της ζωής. Η Άμυ διάλεξε να πέσει χωρίς δίχτυ ασφαλείας.

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta