Ελευθερία...
47, Αθήνα, Grčka

 ... ...για μένα το πολυτιμότερο αγαθό στον κόσμο είναι η ελευθερία...η ελευθερία του λόγου,η ελευθερία ώς έννοια "πραγματική" που η στέρησή της σε  πνίγει...αλλα ακόμα περισσότερο η ελευθερία που "αναζητάς" καθημερινά...σε πρακτικό επίπεδο...
...ωραίες είναι όλες οι θεωρίες και οι αναλύσεις περι ελευθερίας και σχετικά με το ποσο εύκολο είναι για κάποιον να δραπετεύσει απο κάπου ή απο μια κατάσταση που δεν αντέχεται άλλο...ή πολύ απλά γιατί θέλει απλά να αλλάξει παραστάσεις βρε αδερφέ...
...ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να θέλεις να φύγεις για λίγο,να πάς μια απλή βόλτα,να περπατήσεις χωρίς να έχεις καπου να πάς,να "φύγεις" για λίγο....και να μην μπορείς...?
...πολύ δύσκολο,ορισμένες φορές πνίγεσαι...σε πιάνει το παράπονο και κλαίς...ένας κόμπος στέκεται στον λαιμό σου και δεν φεύγει με τίποτα...και ας είναι επιλογή σου να μείνεις.ναι,μένεις,θές να μείνεις,το επέλεξες,το ζείς...ναι μεν μένεις αλλα  θυσιάζοντας το υπέρτατο αγαθό πολλές φορές...την ελευθερία  σου. 

136 pregleda
 
Komentari
pinezoula 31.12.2008

σωστο ρε φιλεναδα!και το χειροτερο ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι που νομιζουν οτι μπορουν να την στερησουη με το ετσι θελω!

wildflower wildflower 31.12.2008

Ποτέ μα ποτέ μην αφήσεις να γίνει αυτό...
Είπαμε,μέσα απο τις επιλογές μας να την στερηθούμε για μερικές στιγμές οκ...παραπάνω όχι.

pinezoula 31.12.2008

το κανα μια φορα ο βλακας!

wildflower wildflower 31.12.2008

:)

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta