Un alt blog electoral
55, Bucharest, Rumunija


Materiale publicitare electorale

Sunt suparata, iritata, indignata, cand ajung aseara acasa, gasesc cutia postala burdusita cu materiale publicitare, aaa... a fost maxima, mi-am adus aminte de toate datoriile, nu a fost de'ajuns ca ne-au intoxicat cu afise, benere si tot felul de emisiuni pe tema politica, astea mai lipseau, materiale publicitare, hartie aruncata la cosul de gunoi, frumos colorata cu floricele, brizbrizuri si cuvinte pompoase, ,,candidatii !...''. Mai bine ar fi facut o intelegere intre ei, o dezbatere economica acesti candidati la presediintie si sa spuna ce putem face pentru a infiinta locuri de munca, i-au interesat ca nu s-a votat in diaspora pentru ca cei care au plecat, exact din acest motiv sunt plecati din tara. Si ce'i mai urat si sa le fie rusine ,,stimabililor'' ca nu au acceptat sa se intalneasca intr-o dezbatere la TV-lea nationala, de ce credeti ca nu au fost de acord, de ce? Va spun eu, pentru ca nu au sange in instalatie, isi aduc acuzee si dau vina unii pe altii, in loc sa faca ceva constructiv pentru ROMANIA. Eu stau si ma intreb, oare mai exista o tara in lumea asta, unde politicienii, alesii, candidatii, sunt atat de mi-ze-ra-bili???

Dragilor, as vrea cat mai multe comenturi, vreau sa stiu si parerile voastre...votam ori nu votam!!!

80 pregleda
 
Komentari
mioaranoni 15.11.2014

nici nu se pune problema sa nu merg la vot:
- merg ca sa fiu cu constiinta impacata ca am facut ceva
- cine nu merge, inseamna ca nu-l intereseaza
Eu nu fac politica Liana, dar inca mai aud si, auzindu-l pe Pinochio, mi-am propus sa merg chiar devreme, dimineata
...
@Dorel, te stiam baiat destept !!
Cum te poti lasa aiurit de creieri ?
In primul rand nu au fost taiate Pensiile: doar Salariile.
In al 2-lea rand, nu ti-a crescut puterea de cumparare.
Ce ti-au dat, era o obligatie legala, pentru a acoperi inflatia.
Hai mai, chiar nu se vede de la voi ? Daca nu pentru voi, ganditi-va macar la noua generatie care vine in locul nostru, la copii nostri. Mama mea m-a intrebat pe mine cum sa voteze. Pentru ca este mai important pentru mine. Eu o s-o intreb pe fie-mea. Este destul de matura ca sa stie.

Liana Liana 16.11.2014

Da, asa gandesc si eu, votez ca sa-mi aleg conducatorul, nu ca sa fac politica, iar daca la un moment dat sunt intr-o dilema, precum cetateanul turmentat, ma sfatuiesc cu fiica mea, ca sa fiu cu constiinta impacata, moral si civic.

mioaranoni 16.11.2014

@SZANYI,
Prietene, de ce amesteci candidatii? Sunt la fel ??
Cum sa lasam pe tanarul Ponta, manipulat de batranii
comunisti si securisti, sa puna laba pe Tara ??
Sa mai pierdem inca 5 ani ??
Hai sa vedem cum este si fara comunisti la putere!!

03cdv 14.11.2014

Eu merg la vot și vă îndemn și pe voi să o faceți, oricât de debusolați am fi în aceste clipe. Ponta va câștiga alegerile
Probabil cu în jur de 55%. Va avea și ceva votanți onorabili, dar și o masă formată de ratați social. Amăriții ăștia votează și cu Hitler dacă le dai o eugenie pe degeaba. Trebuie depășită descurajarea. Dacă Ponta câștigă cu peste 60%, reconstrucția alternativei – de dreapta sau „altă” stânga – va deveni dificilă în următorii doi ani. USL va repeta obsesiv până la alegerile parlamentare din 2016 că este susținut de aproape trei sferturi dintre români. Nu avem nicio garanție 100% cum că Iohannis ar fi fost un președinte bun. Că lucrurile ar fi mers așa cum ne-am fi dorit.Lucrurile în politică, știm, nu depind de un singur om, sunt mai complexe. Cu o opoziție destructurată, care numără și ea ceva politicieni infractori, cu un USL care nu are de ce să nu devină și mai puternic, cu Victor Ponta președinte (care nu e exclus îl copieze pe Năstase la aroganță), cu o Europă bolnavă economic, România nu se va simți chiar foarte bine în următorii ani.
Cât despre promisiunile politice, dintr-o parte sau alta, astea sunt pentru „pulimea” (ăsta e citat din politicieni) care le crede.

Liana Liana 16.11.2014

Ma bucur pentru cei care nu sunt descurajati, isi indeplinesc datoria morala si civica, asta este si parerea mea, Ponta v-a gastiga alegerile, de ne convine sau nu! Probabil, ca nu aveam garantia 100% ca Iohannis ar fi fost un presedinte bun, dar trebuie sa avem o schimbare, iar daca cel ales ar condunce/manageria dupa reguli bine stabilite si nu ar face compromisuri, nu vad de ce sa nu mearga treburile, sa se invarta rotitele??? Cat il priveste pe Victor Ponta, daca il copieaza la aroganta pe Nastase, pai o face din mai multe motive, dar o face ca asta a invatat de la mizerabilii lui colegi de partid!!! Dar...atata timp cat suntem priviti ca o masa de oameni, populatie, eu nu ii spun ,,pulimea'' care inseamna manipulare, o sa avem tot felul de promisiuni electorale , ei pe asta se bazeaza!!!

Silvester 14.11.2014

votam, votam, cum fras nu. Nu cred in promisiuni , si nu votez emotional. Dar votez, cu cine cred ca merita.

Liana Liana 15.11.2014

Ma bucur sa aud ca mergem la vot si inca mai avem spirit civic, asa trebuie sa votam, cu cine ne dicteaza constiinta. :D

magic-poet 15.11.2014

Nu comentez...pentru ca nu stiu nimic despre
aceste alegeri din Romania. Dar am votat...nu
pe viitorul presedinte, ci blogul tau, Liana !
*YAHOO* :-{} *KISSED* *HEART* *GIVE_HEART* *ROSE*

Liana Liana 15.11.2014

Multumesc, pentru votul acordat...nu viitorului presedinte,
ci blogului meu, adaugat! Love you, my dear! *GIVE_HEART*

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta