Ce isi doresc "femeile" de la viata?
36, Ploiesti, Rumunija

Inca de la inceput Dumnezeu a facut barbatul si apoi femeia . de-a lungul anilor femeia a devenit o persoana importanta in societate si de atunci au aparut discutii si chiar divorturi. Observam cu totii atat in tara cat si la nivel mondial foarte multe divorturi "la case mari" ...oare ce s-a intamplat ?? cine credeti ca este de vina in aceste situatii ... barbatul ... femeia ... situatia intre ei... profesia ... fuga dupa alt cineva ...?? sunt multe situatii Oare ce se intampla ...stau si ma intreb ca in viata o sa ajungem si noi sa avem ``o familie ... o situatie.... ``si dupa un timpsa se intample o ruptura ... parca nici iti mai vine sa faci un pas decisiv.... vreau o discutie reala si argumentata inre noi consider ca este un subiect care vrem nu vrem ne intereseaza in mod direct sau indirect . Pesoanele care au trecut prin astfel de situatii poate argumenteazain cateva cuvinte ... si poate invatam ceva .... !!

165 pregleda
 
Komentari
ioanavichi 25.06.2014

foarte inteligent ce ai spus,incercand sa atragi fete si femei,doamne si domnisoare dar din pacate ai atras mai mult bosorogi plini de venin care caracterizeaza femeile in totalitate dupa cum este el insusi si genul lui de barbati

Dana-Mana 12.09.2013

Cel mai usor este sa te casatoresti, mai greu este sa tii fierul in foc! :D

Mister2222 12.09.2013

Asculta la mine,femeile nu isi doresc de la viatza mai nimic,dar isi doresc al dracului de mult sa fie satisfacute,fiecare acum,o ia cum vrea... ;-)

bebeboss bebeboss 12.09.2013

chiar si asa tot nu sunt satule... tot mai vor ..... cate ceva

gina60 13.09.2013

Atat timp cat intr-o relatie e respect si e iubire, aceea relatie va daninui ! Daca nu e respect reciproc si se va incepe cu minciuni ..de aici se trage tot!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta