ce se poarta la nunta 2013
51, Reghin, Rumunija

Rochia de mireasa: tendinte primavara-vara 2013

echipawww.milennyumstudio.rova aduce mai aproape de dvs sfaturi si modele de rochii de mireasa

Pentru sezonul primavara-vara 2013, creatorii de moda au pregatit mireselor rochii care iti taie rasuflarea. Forme care pun in evidenta silueta, materiale fine, accesorii deosebite, pasteluri delicate si decolteuri sexy. Daca esti una dintre miresele anului 2013 te invitam sa afli ultimele tendinte propuse de marii designeri tinerelor care vor pasi spre altar anul viitor.



Rochiile de mireasa pentru primavara-vara lui 2013 aduc o adiere de modernism cu parfum retro si atentie pana la cele mai mici detalii. Pana la urma, detaliile fac totul! Acestea adauga eleganta si o nota chic fiecarei tinute, putand schimba radical aspectul rochiei.

Designerii ne propun rochii de mireasa retro, scurte, inspirate din tabloul de nunta al bunicii, dar adaptate anului 2013. Alta tendinta cu iz istoric este colorarea rochiilor – revin in actualitate rochiile de mireasa colorate: gri perlat pentru miresele indraznete, tuse discrete in culori puternice de rosu si albastru sau pasteluri mai cuminti – toate fac parte din noul trend.

Pentru ca tie – mireasa anului 2013 – sa iti fie mai usor sa gasesti rochia perfecta pentru nunta, sa recapitulam impreuna ce se poarta in drumul spre altar anul viitor.

Centurile sunt unul dintre elementele importante ale unei rochii de mireasa care urmeaza tendintele anului 2013. Acestea iti pun in evident talia si pot fi pata de culoare ceruta de moda anului urmator.

Florile: mici si discrete, accente de culoare prinse pe centura, sau mari, supradimensionate, fabricate din materiale usoare si vaporoase, pentru un efect spectaculos, acestea nu trebuie sa lipseasca de pe rochia ta de mireasa. Designerii iti propun alegerea unor flori din dantela, albe sau colorate in bleu, roz si chiar negru, daca esti o mireasa mai indrazneata si nonconformista.

Asimetrii: bretelele asimetrice dau o nota de originalitate rochiei tale, revenind in forta in sezonul primavara-vara 2013.

Nasturii tip perla: alege nasturi sub forma de perla, in culori inchise (negru si gri petrol) pentru a decora spatele rochiei tale. Vor adauga o nota chic intregii tinute.

Dantela si broderii: dantela ramane unul dintre materialele de baza ale unei rochii de mireasa si in 2013. Fie ca alegi o rochie brodata in intregime, fie ca preferi o broderie discreta, dantela este una dintre marile tendinte ale rochiilor de mireasa ale anului viitor. Tul-ul, organza si satinul raman in tendinte, primele doua fiind folosite pentru a adauga volum si textura usoara, ca de vis, rochiilor in stilul printesa, iar al treilea pentru a pune in evidenta toate atuurile feminitatii, satinul alunecand usor pe langa corp, imbraca frumos silueta cu fluiditatea sa seducatoare.

Strasuri si paiete: mireasa anului 2013 trebuie sa fie stralucitoare, astfel ca de pe rochia sa nu pot lipsi mici stelute de sclipire celesta.

Culori: da, culorile revin in moda rochiilor de mireasa. Designerii ne propun accente puternice de culoare (rosu burgundy, albastru cobalt) sau pasteluri stilate (bleu ciel, roz prafuit). Daca nu esti sigura ca vrei sa porti o rochie colorata, poti imbina traditia cu ultima moda alegand o trena colorata pentru o rochie alba. Atunci cand alegi o anume nuanta, ai grija sa fie in accord cu nuanta pielii tale – nu orice nuanta se potriveste cu orice tip de ten, mai ales daca alegi sa vizitezi salonul de bronzare inaintea nuntii.

Spate decoltat: pentru un look sexy alege o rochie cu un decolteu elaborat la spate. Broderii discrete si transparenta romantica - dezgolirea cu stil a spatelui iti va conferi senzualitate, dar vei fi destul de cuminte pentru a nu ii supara pe membrii mai conservatori ai familiei.

Volane peplum: dupa ce s-au impus in trendurile anului 2012, volanele peplum cuceresc moda bridal, definind talia si creand o silueta foarte sexy si feminina pentru tinerele mirese. Daca nu ai solduri late, volanele peplum iti vor accentua talia si vor crea acea forma mult dorita de clepsidra.

Convertibles: toate femeile isi doresc doua tinute la pretul uneia singure, iar miresele anului 2013 isi pot realiza acest vis cumparand o rochie “transformabila”. O frumoasa rochie clasica pentru slujba religioasa, transformata dintr-o singura miscare intr-un duo corset-pantaloni comod pentru petrecerea de dupa prin detasarea fustei – modern si inovator, demn de mireasa anului 2013.



Desi este bine sa tii cont de ultimele tendinte ale modei atunci cand iti alegi rochia de mireasa, cel mai important este sa faci alegerea in functie de stilul tau propriu, de forma corpului si de propria ta viziune a “rochiei perfecte”. Daca gusturile tale difera radical de viziunea designerilor, cauta o rochie care sa iti placa si sa iti vina bine.

In privinta detaliilor, less is more, cum spun fratii de peste ocean. Nu exagera cu paietele, volanele, broderiile si florile, nu incerca sa le porti pe toate in acelasi timp, deoarece risti sa incarci prea mult rochia si te vei alege cu un aspect nedorit. In general, un singur accesoriu este suficient pentru a definitiva tinuta si a te faci sa arati spectaculos.

mai multe detaliihttp://www.nuntaromaneasca.ro/rochia-de-mireasa-tendintele-sezonului-primavara-vara-2013

22 pregleda
 
Komentari
bizonul 25.03.2013

Ce pacat ca nu mai pot face inca odata nunta .......dar nu se stie !

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta