Toate bune?   Sunt cateva si urate!
39, Lom, Bugarska


Neata loooome! Nu am ''murat'' am fost ocupat. Foarte ocupat. Am mai intrat asa sporadic sa iau pulsul, dar nimic notabil. Observ ca s-a schimbat conducerea. Lume noua....cu alte impresii despre ce inseamna democratia. E multa liniste, despuiala. Am vazut cateva poze cu tigari in gura, bautura pe masa, pahare, nuci, pepini. Inseamna ca perioada de prohibitie s-a dus de mult.....Cum trece timpul?
Am citit cateva bloguri, interesante. Pluteste iubirea, dragostea si buna intelegere. E de aplaudat acest fapt! Pe de alta parte am prins asa din zbor o barfa tare rautacioasa. Se refera la cat de costisitoare este viata 'BUNA' pe ZANG. "Toate e scumpe neicule!" zic unii, personal, sunt de parere ca la ce vremuri traim nu vad care e marea neregula. Noi astia "nevoiasi" ravnim la ciolanul vecinului, asta s-a intamplat de cand pamantul. Dar, mie imi place sa fiu mediocru, nu cumpar soli, imi beau totii banii de bere, banii de tigari..ii pun deoparte ca na in ultima perioada am devenit tatic, poze nu imi fac ..nu am bani de aparat. Si unde pui ca sunt si urat ca "iaca-cine", fotogenic nu sunt nici cat negru sub unghie, DAR.....aviz amatorilor primesc doar note peste 5(pe nedrept toate) asa ca o pun pe seama carismei personale. Cu gandul la nemultumirile referitoare la note, pozitia mea este cea ca si pana acum, este o sectiune exclusivista, doar pentru "INCORDATI" si cam atat.

O sa ma opresc aici cu asta. Ma apuca suflu sistoric(o fi scris corect?).
O va va povestesc ce am mai facut, pentru acei 0,000000001 % de pe acest site care au avut dezgustul sa auda de mine.
Imi merge bine. Pe 28 luna asta o termin cu burlacia. Da, ma insor, adica fac cununia civila ca de nunta nu am bani(i-am baut ca si pe aia de bere si cei de soli).Nunta la anu', poate imi fac curaj sa intru in biserica :D. Fata cica e "topita de dragul meu". O cred, ce sa zic o sa imi daruiasca si un copil care ar trebuii sa fie gata de iesit afara in lume prin luna martie a anului viitor. Sexul lui inca nu il stiu, inclin spre baietel...ea ar vrea o fetita. Zice ca nu o sa ma lase sa aflu decat atunci in fata faptului implinit. Nu cred ca o sa rezist pana atunci, si inca duc munca de lamurire sa aflu mai devreme. Pentru cei carcotasi...va spulber ideea de nunta silita, treaba cu aparitia puradelului nu a fost in plan, a aparut pur si simplu. E minunat cat te poate apropia si automat schimba, numai gandul ca esti parinte. Eu de exemplu simt schimbari drastice.
Per total, viata in PITESTI e ca naiba de urata. Noroc pe mine ca am aceste doua bucurii care imi indulcesc viata si automat acomodarea aici. A trecut un an de cand am venit si deja viata mea a luat o directie la care nu visam nici in momentele de betie, o directie care ma ingrozeste dar si bucura in acelasi timp. Nu stiu daca ma intelegeti ce spun acum dar asta simt.
In fine, vroiam sa va salut, pe toti, cu unii am avut placerea sa comunic si in particular, de unii chiar nu imi era dor, dar asta e partea a doua.

Sa auzim de bine, numai de bine!

52 pregleda
 
Komentari
bizonul 06.10.2011

Mult noroc ,sănătate şi belşug îţi doresc !

iHATEu iHATEu 09.10.2011

belsug belsug :D

steliana 07.10.2011

Eu iti urez de acum casa de piatra,fericire,nastere usoarra sotiei si cel mic sa-ti traiasca si sa fie sanatos indifernet ce va fi. *THUMBS UP* *THUMBS UP* *THUMBS UP* *DRINK* *DRINK* *DRINK*

ankame4u 07.10.2011

Ce mult ma bucur pentru tine,pentru voi!
Sa fie sanatos copilul,fie ca e fata sau baiat!:x
Sa fiti fericiti!:*

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta