15.01.2017
Deci,
64, Budapest, Mađarska

Concluzii



S-a terminat concursul, ati incasat solii pe drept sau mai putin pe drept, dar, exista un DAR si anume:

- Tranzactiile de soli au fost interzise si mai sunt si acum in timpul concursului din partea celor care participa la concurs.

Nu nominalizez, dar 3 dintre participanti au ignorat aceasta regula, nu i-am descalificat de data aceasta, la urmatorul concurs nu voi inchide ochii.
Faptul ca au ramas putini useri (activi si reali), nu va da dreptul sa incalcati regulile!

Daca ai de gand sa participi la concursul cu poze de ziua indragostitilor, iti spun acuma sa-ti faci tranzactiile din timp.

Oricat vi se pare de interesant, sau țichi, poți sa te autovotezi cu 10, nu este interzis.

PS.: - un amanunt foarte important
Pe perioada concursurilor apar o sumedenie de conturi fake, ei pot vota si fara poza la profil, asa au hotarat estonii - in opinia mea foarte gresita solutie, ei pot si comenta/spama.
***Rugamintea mea este, cei ce veti participa sa ma anuntati cine da note sub 5 sa pot verifica acele conturi un mesaj pe casuta mea de mail cu lincul contului respectiv este suficient!

Numai bine tuturor si sa castige cine merita!



120 pregleda
 
Komentari
yonyque 16.01.2017

Sarut mana si multumesc tuturor, organizatorilor concursului, participantilor, celor care mi-au dat note, atat bune cat si mai putin bune si nu in ultimul rand moderatorilor care au vegheat la buna desfasurare a concursului...

Dana-Mana Dana-Mana 16.01.2017

Noi iti multumim, echipa de moderatori ca ai semnalat neregulile, asteptam si cu alte ocazii si nu-ti mai cheltui solii sa stergi notele! :)

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta