Rau cu rau, dar mai rau fara rau
64, Budapest, Mađarska

.


Ok, initial nu aveam de gand sa scriu, dar, daca tot s-a dat glas, ca ma v-a urmari si in visul meu, hai, treaca de la mine.
Eu inteleg toate frustrarile cuiva, nu-i usor sa te paraseasca mama de mic copil si sa-ti tot muti cuibul, nu este usor sa-ti cresti fratele mai mic, momentan arestat si fost recidivist, nu este usor sa n-ai munca si sa stai prin chirii. Deobicei din copii nacajiti se nasc oameni buni, iubitori de semeni...
Nu leg compromisuri, desi viata in sine este un mare compromis. Incerc sa-i ajuti pe cei saraci, pe bolnavi, iubesc omul, el fiind primul meu hobby, dar cu prostia omeneasca nu ma impac cu atat mai mult cu reaua intentie.
De ce spun asta? Pentru ca am ajuns ca numele meu, familia mea, persoana mea sa fie terfelita virtual de un asemenea specimen, ca om nu il pot numi.
Evident, o parte din zanganiti au fost bagati fara acordul lor in grupul xy de pe facebook si sunt martori pasivi la ccea ce se intampla acolo, nimeni nu reactioneaza din ei. Moderatorii bagati in club abuziv, au iesit de buna voie, pot fi intrebati daca le-a ordonat cineva, cum scrie un post.
Ok, nu am postasi, vad singura, sunt acolo in grup, nu oficial, se intelege - nu am scris un punct, decat asist, asist, asist.
Eu nu am ce demonstra nimanui, imi vad de viata mea de familie si apropo, sa ajungi sa-mi blestemi nepotica, este un lucru grotesc si Sfanta treime, in care nu crezi si nu ai facut un pact, o sa-ti dea sentinta cuvenita - cred puternic in asta.
Nu pot fi nici suparata pe un om slab de duh, sau psihopat probabil, nu pot diagnostica, nu sunt medic, dar nu ar fi nici etic.
Numele meu de familie nu l-am scris niciodata pe internet si nici nu-l voi scrie vreodata, ok, ai facut-o cu marsavie, dar am o veste proasta, nu mai este numele meu, am divortat.

Daca tu te simti bine sa faci cabaret in acel club si in alte 101 este dreptul tau suveran, dar fa cu familia ta "elita", ca nu vreau sa postez printuri, intelegi!? degeaba provoci, nu sunt partener.
By The Way, contul Vio85 ti l-am debanat, spre deosebire de tine, poti riposta, reversul monedei, stii si poti sa-ti aduci si neamurile si prietenii care ma numesc jeg si nevertebrata.

Ok, plenty cu aberatii!

Subtitrarea: Am dat o spargere, nu este buna nici de gluma, inteleg ce crestere si educatie aleasa a dat aceasta femeie copiilor ei




Da, ai un caracter hid si esti destul de dezumana, adica clonata, sau troll, stie naiba



145 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta