02.02.2009
*BANCURI*
66, Bacău, Rumunija

Un moş merge la doctor. Acesta îl întreabă:
- Cum stai cu inima, cu plămînii?
- Foarte bine.
- Dar e ceva care te supără?
- Da, am o problemă: cînd fac sex, aud fluierături în urechi.
- Ce vîrstă ai mata?
- 83 de ani.
- Păi la 83 de ani ce ai vrea să auzi, aplauze???                                              -Luni dimineata,seful  primeste un telefon la birou de la un angajat:  
- Sefu, nu va suparati,  n-am nici un chef de munca dupa weekend, dati-mi o zi libera, va rog!
- Hai, Mishule, fii om serios, avem o groaza de treburi de facut azi! Mi se mai intampla si mie, dar stii cum fac? Trag o partida buna de sex cu nevasta-mea si ma inviorez extraordinar,  capat o energie fantastica! Hai, tinere, fa ca mine si vino la serviciu!
Peste 2 ore, seful il vede pe Mishu muncind cu un spor teribil,  ca niciodata.
- Ai vazut, Mishule, ca se poate?
- Mare om esti, sefule! Cata dreptate ai avut! O partida de sex cu nevasta-ta este energie curata    
 O SAPTAMANA PLINA DE IMPLINIRI SI INCITARI FIRBINTI!  CURA DE SLABIRE LUNI MANANCI UN OU FIERT TARE SI FACI SEX 3-4 ORE MIERCURI DOAR UN PIC DIN TOATE SI FACI SEX INTREAGA NOAPTE. JOI ITI FIERBI CARNE DE PUI,SEX PE DUNGA PATULUI. VINERI ITI PROSTESTI BARBATUL SI FACI SEX NUMAI CU ALTUL SAMBARA COLAC CU NUCI SI FACI SEX CU CINE APUCI. DUMINICA MANANCI GRATAR SI DAI FUGA LA CANTAR. DACA VEZI CA ,CURA-I BUNA O URMAZI MACAR O LUNA. POFTA BUNA  Sotul: - Îti promit ca te fac cea mai fericita femeie din lume. Sotia: - Cînd pleci? [[[[[[[[[[[[[[[[-Un betiv  iese dintr-un bar si se hotaraste sa se usureze la roata unui jeepan.  Deasupra rotii vede scris 4X4. Scoate un cutit si scrie: =16.Proprietarul vede treaba a doua zi si duce masina la vopsit. A doua noapte la fel. iese betivul  sa se usureze, vede 4X4 si scrijeleste cu cutitul =16.Proprietarul innebunit,  se roaga de ala de la vopsitorie:-Ba, e unul nebun  care-mi tot strica masina. Pune si tu o placuta cu =16 acolo, ca s-o vada si sa-mi lase masina in pace.Zis si facut. A treia seara iese betivul afara si vede: 4X4=16,  dupa care scoate cutitul si scrie: CORECT.

19 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta