Pierdut ambiţie. Să o declar nulă?  *Repost*
32, Bucharest, Rumunija

Îmi amintesc ca mai demult aveam o ambiţie mult mai mare decât azi. Acum nu pare să mă mai motiveze nimic. Aşa că am decis ca în 2014 să găsesc ceva sau pe cineva care să facă să mă ambiţionez să mă autodepăşesc pentru că ştiu că pot face mult mai multe decât fac acum. Am atâtea planuri şi atâtea dorinţe să ajung undeva şi să îmi dau seama de ce sunt bună în această viaţă. Am realizat totuşi, că cea mai bună prietenă a mea sunt eu şi că nu ar trebui să mă bazez foarte mult pe alţii ( a nu se include persoanele foarte apropiate). Nu mă cred superioară, dar nici ultima proastă, so.. to the trash with the old Ina, and welcome full of hope Ina!

Dintre a fi şi a nu fi, eu aleg să fiu! :)

Tu? :)

28 pregleda
 
Komentari
margarelas 23.06.2014

De acord cu tine cu tine...eu ma bazez pe fortele proprii iar la prieteni apelez foarte rar.Ambitii...am avut,mai am dar timpurile ma fac sa nu mai fiu asa de promta.Cand imi doresc ceva din suflet sau sunt motivata nu ma las pana nu obtin acel lucru.

yiinaa03 yiinaa03 23.06.2014

In mare parte si eu sunt asa :D

magic-poet 22.06.2014

Nu esti singura, care ai pierdut ambitia...eu am
pierdut-o de mult timp, fara sa mai gasesc solutie
de indreptare.
Motivul ? Sufer de lene ! Ha Ha ! Ha !
In afara ca scriu poezii...nu fac nimic toata ziua...
*LOL* :D *YAHOO* *JOKINGLY*
Caci stau acasa...nu mai muncesc !
Ii las pe cei tineri, sa-si rupa oasele !
*KISSING* *KISSED* *ROSE*

yiinaa03 yiinaa03 22.06.2014

Hi5, brother! :)) Si eu sufar de ea. Ma mai lasa, o mai lasa, iar ne imprietenim si tot asa :D Pai na.. ai muncit si tu, acum de odihnesti :D

Silvester 22.06.2014

Eu de obicei ma ambitionez daca cineva imi spune ca nu pot sa fac ceea ce vreau sa fac. Pe zang bantui ca o fantoma lipsita de ambitie iar cand nu bantui beau o bere neagra la umbra unui nuc batran. ;)

yiinaa03 yiinaa03 23.06.2014

Ce comment dragut :D Si eu mai fac asta, dar eu acum de ambitia proprie, impulsionata tot de mine :D

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta