23.05.2011
23 mai 2011
39, Bucharest, Rumunija

Probail multi se vor intreba, ce rsost are blogul asta si de il public tocmai azi. Pai, e foarte simplu. Astazi se implinesc 2 zile de la asa-zisa Apocalipsa, care a fost prezisa de un pastor american (pastor care acum e de negasit). Data calculata, spune el, dupa indicii Biblie. Lucru total fals. Deoarece 722.500 s-au implinit pe 7 mai, ceea ce inseamna ca oricine are putina minte, nu putea sa creada o asemenea aberatie. Si totusi, de ce s-au pus atatea afise prin orase? Simplu, in scopuri publicitare. Adica, se urmarea promovarea unui post de radio. E adevarat ca postul transmite muzica si emisiuni cu teme religioase, insa acestea nu aveau nici o legatura cu presupusa Apocalipsa. Oricum, chiar daca sunt convins multi dupa site, nu au crezut o asemenea aberatie, totusi nu mi se pare normal si corect, ca oamenii sa fie speriati cu asemenea lucruri. Fiindca, sunt multe persoane slabe de inger, care chiar cred. De-asta spun ca nu e bine, sa te joci cu sanatatea oamenilor. Avem noi destule probleme, din cauza lui Boc si Basescu, incat asta era ultimul lucru de care aveam nevoie. Insa, atunci cand vrei sa distragi atentia publicului, de la ceea ce se intampla in tara si mai ales de la ceea ce fac alesii nostri, gasesti orice metode. Vorba aceea: Scopul scuza mijloacele. Deocamdata, cam atat am avut de spus. Cand voi mai gasi ceva interesat de publicat, o voi face.

35 pregleda
 
Komentari
bizonul 23.05.2011

toata povestea a fost financiara ! Era un nr de telefon la care apelai si se discuta .
Au sunat mii de oameni !!!!

-Adryan- -Adryan- 23.05.2011

mi-am dat seama. era ceva logic. *HI*

sandy 23.05.2011

Acum cateva zile am citit un articol ca cica pe 21 mai va fi sfarsitul lumii ci nu in 2012 si iata ca am trecut si suntem in 23 si doar ploua la mine aici ;-) bine macar ca sa inselat macar sa fie escroci care nu au dreptate.. oricum eu nu cred in asa zisi profeti care pretind ca au puteri sa prezica sfarsitul lumii ci cred doar in spusele Dumnezeului care spune ca nimeni absolut nimeni nu va sti decat Dumnezeu si fiul cand va veni sfarsitul lumii sau apocalipsa.. asta nu stiu daca se refera la sfarsitul lumii sau doar la o foarte mare catastrofa de genul cum sa intamplat in vremea lui Noe :-$ si mai spune sa ne rugam sa nu vina seara probabil ca nu va fi sfarsitul lumii ci doar o mare catastrofa :'-( eu nu cred ca Dumnezeu a lasat omul atita timp pe pamant sa-i curete pe toti de pe fata pamantului ci Dumnezeu ne-a lasat cu un scop pe acest pamant nu a lasat profeti sa prezica cand spun ei ca o sa pierim ;-)

maryus23 23.05.2011

apocalipsa nu a ajuns asa de rau incat sa vina in romania cand toti vor sa plece din tara .era pe 22 mai ora 04:00 nu pe 23 .dar puneti botu la tot ce se scrie pe net ,a fost o perioada de cateva zile in libertatea in care fiecare zi era un nou sfarsit al lumii ,tot felul de aberatii.prostia si senzationalul vinde in romania .

-Adryan- -Adryan- 23.05.2011

cine a pus botul? nu ma include si pe mine, ca nu e cazul. *HI*

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta