Adım VATAN soyadım SAĞOLSUN
40, Pendik, Turska

VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN

 

İçimde bir sıkıntıyla uyandım sabaha karşı. Kurşundan ağır bir efkar balyası gibi çökmüştü şehrin üzerine karabulutlar. “Mevla hayırlara çıkarsın” deyip, kitabımın sayfaları arasında kayboldum.

Az sonra çalan telefonumun sesiyle irkildim. Arayan Kayseri’ den bir arkadaşımdı. Sesi öfkeyle titriyordu ve ağlamaklıydı. On iki  Mehmetçiğimizin şahadet haberini ondan aldım. Sonrası derin bir sessizlik. Derin bir hüzün. Ne konuşmak geldi içimden, ne yazmak, ne yaşamak.

Televizyonu açtım hemen. Rutin yayınlarına devam ediyorlar ve ancak alt yazı geçiyorlardı. Bir çoğunda ise referandumla ilgili tartışmalar, analizler vardı.

Yazacak ve söyleyecek ne çok şey var aslında. Ama bazen suskunluk sayfalarca yazılanın anlatamadığını anlatır..

O demdeyim......

Ne diyeyim ki. Kalbi duamdır

Yiğitlerimiz "gök ekin" gibi biçilirken, hala koltuk kavgasında olan ve hepsinden önemlisi hainleri Atatürk' ün kurduğu Büyük Millet Meclisinde barındıran üstelik vergilerimizle besleyip, büyüten, palazlandıran hainleri Cenab-ı Hakk KAHHAR ismiyle kahreylesin.

Gün boyu telefonuma yüzlerce mesaj geldi. Ve bir çoğu aynıydı: “Bir papaz öldü, hepsi Hristiyan oldu. Hrant öldü hepsi Ermeni oldu. İki günde 20 şehit verdik, hangisi Türk oldu? Hepimiz Türk’üz, PKK’ ya yeteriz.”

Altına imzamı atıyorum ve diyorum ki; PKK/KONGRA - GEL düşmanımızdır. Ve savaşmaktadır. Yani düşman düşmanlığını yapmaktadır. PKK sadece bir maşadır. Askerlerimizin asıl katilleri şalvarlı teröristler değil, kravatlı hainler ve onlara yol veren gafillerdir.

Bilinmeli ki GAFLETİN BİR ADIM ÖTESİ İHANETTİR. VE BU MİLLET HAİNLERİ AFFETMEZ !..

VATAN SAĞ OLSUN !..
1375128un4hc4.jpg

0 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta