ГЕРБерите на ковчега на България
69, Pleven, Bugarska

Спад в производството от 34%, спад в потреблението от 29% и спад в износа от 58%, само за последните ЧЕТИРИ години. Това показва актуалният енергиен баланс на страната, сравнен с аналогичния от преди ЧЕТИРИ години, според Системния електроенергиен оператор (ЕСО):

image

Разликата между съпоставимите и сравними периоди е само ДВЕ денонощия, защото ЕСО прави и публикува балансите веднъж на седмица, а не всеки ден, след което си ги скрива. Но аз си ги събирам от години, за да мога в ден като днешния да ви зарадвам. Ако продължителностите на периодите бяха еднакви то разликата щеше да е още по-голяма, в полза на ГРОБокопачите.

В същото време пазарната цена на електроенергията е поне 60% нагоре, до колкото през 2015-та този пазар не е бил съвсем на светло, защото нямаше борса.

Това няма да го видите или чуете от нито една журналистутка, защото ГРОБокопачите им строят магистрали, на които да се трудят. Събират ГЕРБери покрай пътищата, за да затрупат ковчега на България с "мъката" си.

А за да е погребението по-прилично всички ние плащаме по 200 000 (двеста хиляди) лева на ден, за студен резерв, на Доган и Ковачки. Тия двамата явно се грижат тялото в ковчега да е студено, за да не се размирише?

2 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta