2018 – kollase koera aasta
33, Rakvere, Estonija

Lõvi

Kui suudate hoiduda liiga suurejoonelistest plaanidest, kujuneb teie aasta igati edukaks. Töös sujub kõik täpselt selliselt, nagu te ise tegutsete. Väljastpoolt tulevaid muudatusi pole ette näha. On võimalik, et periooditi tunnete tüdimust ja teis süveneb soov senisest rohkem puhata. Olete ettevaatlik ja kaalutlev, võtmesõnaks saab koostöö ja vastastikune usaldus.

Märtsis-aprillis-mais võib siiski oodata meeldivaid üllatusi või olete ise aktiivne, otsimaks meelierutavaid kohtumisi ja sündmusi. See kõik võib teil isegi õnnestuda, seega tasub haarata härjal sarvist. Sihikindel tegutsemine viib eesmärgile, ehk järgneb sellele ka mõni huvitav pakkumus erialaseks tööks. Kui olete keele ja kirjanduse inimene, on teil rohkem tööd just kevadel. See on hea aeg mõne uue projekti alustamiseks, täienduskoolitusteks. Eriti soositud on keeleõpe.

Rahaline seis on aasta jooksul stabiilne, siiski olete orienteeritud raha teenimisele. Oskate oma väljaminekuid kontrolli all hoida. Juulis ja septembris võib tekkida võimalus teenida raha tasuva lisatööga või tõstab tööandja teile endalegi ootamatult töötasu.

Teie partnerlussuhted sujuvad kenasti ja ilma suuremate ekstsessideta. Eriti harmooniliselt kulgeb teie kooselu jaanuaris ja veebruaris. Täiesti võimalik, et teete oma kallimaga terve aasta peale ühiseid plaane. Maikuus võite organiseerida midagi sellist, mis vaimustab teie sõpruskonda ja paneb ka sugulasi teid imetlema.

Sujub ka kodune elu. Kodu ongi teile sel aastal kõige tähtsam, kodu on igas mõttes teie kindlus. Võimalik, et tahate oma kodus või aias muudatusi teha. Mõni Lõvi vahetab ehk isegi elukohta. Lastega olete ehk liialt nõudlik. Teile on ülitähtis nende käekäik. Tunnete huvi nende õpingute vastu. Täiskasvanud lastele kipute ehk liialt peale suruma oma arvamust ja nõuandeid. Ärge võtke endale tõekuulutaja rolli, ja teie omavaheline läbisaamine paraneb tunduvalt.

Tervis on sel aastal varasemaga võrreldes igati parem. Märtsis võib organismis tekkida mõni põletikuline protsess, on see siis külmetuse või väiksema trauma tagajärg. Võib juhtuda, et ootamatult tekib vajadus väiksema operatsiooni järele. Üldjuhul parenete sellest kiiresti. Ärge võtke sel aastal mõtlematuid riske kas sportimisel või mõnes muus tegevuses, eriti augusti- ja septembrikuus. Hulljulgus võib sel aastal kätte maksta.

42 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta