7 maagilist rituaali: too oma ellu armastus, küllus, rahu ja õnn!
33, Rakvere, Estonija

Inimesed on läbi aegade püüdnud rituaalide ja igapäevamaagia abil oma elu paremaks muuta. Alkeemia pakub välja seitse põnevat rituaali, mille abil saad aktiveerida oma elus armastust, küllust ja õnne. Põnevat katsetamist!

LOE VEEL

Rituaal: mured minema

Kui oled jõudnud punkti, kus tunned, et sulle on tehtud ülekohut või oled nukker ja väsinud ning hinges valitseb tühjus, siis on aeg teha šamaan Anu Pahka maagilist lahtilaskmise rituaali.

Oota ära 13. kuupäev ja kesköö. Kui sa oled üksi, siis võta tühi purk ja aseta see lauale, pane kõrvale küünal ning süüta see. Võta endale tühi paber ja pastapliiats. Vaata umbes viis minutit küünlaleeki ja mõtle, mis sulle muret valmistab ja hingele haiget teeb, millest sa tahad lahti lasta.

Võta ja kirjuta kõik soovid paberile, ära mõtle, kuidas kirjutad, lihtsalt kirjuta, mis pähe tuli ja millest tahad vabaneda. Peale seda kortsuta paber ja pane see küünlaleegist põlema, aseta põlev paber tuhatoosi, niikaua kui paber põleb, mõtled millest vabaned, kui on jäänud järgi tuhk ja leeki ei ole , ütled : "See on nii ja nii see jääb".

Raputa nüüd tuha purki ja pane kaas kõvasti kinni sõnadega ALMINAR. Nüüd aseta kiiresti purk metallnõusse ja katad kinni kaanega. Jäta metallnõu lauale, ja mine magama. Magad aga teistpidi -- seal kus olid jalad, paned sellel ööl pea ja vastupidi.

70 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta