Amazing Life . 1 osa ja tutvustus
23, Rakvere, Estonija


Elizabeth Nils

hüüdnimi (Eliza)

vanus : 18

hobid: tantsimine , laulmine , shoppamine.

iseloom : ülbitseb vastu neile kes temaga ülbitsevad , muidu sõbralik ja tore, tarkur,ei meeldi inimesed kes suitsetavad või joovad .

boyfriendi pole

Treissi Elemente

hüüdnimi , Tress

vanus : 17

hobid : tantsimine , näitlemine , joonistamine , rulaga sõitmine.

iseloom : vahest ülbe , muidu sõbralik , normaalne , hull veits , häbeneb võõraid , avaldab tihti oma arvamust teiste kohta .

boyfriend Zayn .

Katy Lorite

hüüdnimi, Katy

vanus : 16

hobid : tantsimine , fotograafia , laulmine, vahest ratsutamine , shoppamine .

iseloom: ülbe nendega kes temaga , sõbralik , peoloom , meeldib teisi uskuma panna , trollida teisi , ei karda midagi .

boyfriend : Louis



Tere hommikust ema , mis teed ? (küsis Katy ) ema vastas teen hommikusööki Katy ka sa tead , et sulle tuli kiri ? Katy vastas ei tea mis kiri ja kellelt ?(küsis Kati emalt) . (ema vastas) Mine ja vaata panin selle esikusse kapi peale . Katy mõtles ja kõndis esikusse vaatas kirja ja luges aadressi kust se saadeti saadetud oli see New yorgist . Katy avas ümbriku ja seal sees oli kiri ning ilus lilledega pross . Kirjas oli ma kolin ära ja tagasi ei plaani tulla, ära mind otsima hakka ja see pross on sulle mälestuseks minust vanaema kinkis mulle selle ja sa meeldid talle väga ja ma arvasin , et oleks parem kui see pross sinu käes on see on hinnaline ära seda kellelegi anna ega näita kunagi saad teada miks ! Ära mind unusta sinu kallis Elizabeth . Katyl tuli pisar silma ta jooksis oma tuppa ja viskas kirja maha ja prossi võttis ta kaasa . Ema küsis kõva häälega köögist mis lahti ? Kätlin ei vastanud midagi ja lukustas end oma tuppa . Vaatas lilledega prossi ja pisarad voolasid mööda põski , ta küsis mõttes miks ? aga vastust ei tulnud . Ema nägi koridoris kirja ja võttis selle üles ja vaatas mis kirjas oli ta luges selle läbi ja jäi mõtesse isa tuli esikusse ja vaatas ema , ema ei pannud tähelegi , et isa esikus on . Isa ütles emale uu kas sa näed mind? ema ei vastanud midagi ja isa võttis emalt kirja käest ja luges ema sai ka aru , et isa on ka esikus ja vaatas isa . Isa küsis kes on Elizabeth? ema mõtles kus siis pross on ema läks aga vaatama kus Katy on ja koputas tema toa uksele Katy oli tasa ja ei vastanud midagi ema küsis kas pross on sinu käes , aga Katy oli tasa ja ikka ei vastanud . Ema arvas , et parem on kui ta Katy üksi jätab .Katy pani kaks tundi hiljem teised riided ja läks välja Treissiga jalutama . Mõlemad olid alguses tasa ja siis hakkas Treissi rääkima mis ta täna teinud on , ja siis küsis Katylt kas sul on paha tuju ? Katy vastas ei ole lihtsalt halb hommik oli ja nad jalutasid edasi . 2 poissi tuli neile vastu ja nad hakkasid Katyt ja Treissit sebima küsisid neilt mis nende nimes on , Treissi ütles minu nimi on Treissi ja tema on Katy teie nimed ? Poisid vastasid ,et mina olen Zayn ja mina Louis . Nad jalutasid neljakesi koos kooli poole ja rääkisid niisama juttu Treissile meeldis Zayn ja Katyl oli üldse savi , aga Louis lõi talle ikka külge ja võttis ta käest kinni Treissi ja Zayn olid omaette ja Katy ja Louis ka . Kui nad koolini jõudsid siis Katy võttis taskust prossi ja vaatas seda ja mõtles , Treissi nägi prossi ja ütles Katyle see on ju hinnaline ilus lilleline pross , kust sa selle said hakkas Treissi pärima Katy vaatas teda suurte silmadega ja küsis kust sa tead , et see hinnaline on ?? Treissi vastas see on lihtsalt sellisest on palju pilte ja sellest on palju kirjutatud , see maksab tuhandeid ! Katy vaatas prossi ja siis pistis selle ruttu tasku sellepärast , et poisid tulid nad küsisid lilli tahate ja võtsid seljatagant mõlemad 1 tulbi ja kinkisid mõlematele , tüdrukud punastasid ja poisid naeratasid .



praegu aitab kuidas meeldis?

läheb veel huvitamaks see alles esimene osa !:)

mida rohkem uue osa tahtjaid on seda kiiremini tuleb uus osa !pidage meeles:)


23 pregleda
 
Komentari
Piupau 03.09.2012

hiihii:D kohe tuleb teine osa :D ma viitsin ja tahannii kirjutatada:D

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta