Dreams come true!#Pisike juubel !5-es.
27, Tartu, Estonija

Eelmises: pilti teinud "Kurat andke rahu"Karjusin kõvasti ning jason hakkas naerma . "Ära naera midagi "Ütlesin talle ning kõdistasin teda .Poiss kõdistas mind ka ning nii me seal rannas olime " Sa oled nii ilus ellu "Lausus poiss mulle otsa vaadates siis ta hammustas enda alahuult ning me suudlesime jälle .See kord oli suudlus vägakirgli,aga harry oma ei ületa . Naeratasin peale suudlust poisile ning poiss küsis "Tahad saadan su ära ?""Loomulikult "Vastasin ning me hakkasime käsikäes minema . Maja ees ta kallistasmind ning siis meie teedläksid lahku .Tuppa jõudes olid seal Becca ja austin "Hey "Ütlesid nad kooris "Tsautsau "karjusin ning läksin istusin nende juurde " Kelle pusa ? "Päris austin . Naeratasin ning ütlesin tallle salastatud jooksin enda tuppa ning imestasin ja kiljatasin .Terve mu tuba oli roose ja kaisukarusi täis ning minu voodile oli kirjutatud Miks sa mind enam ei armasta ? Aww kui sweeet mõtlesin ning siis karjusin "Becca ,kas keegi käis täna siin " "A harry võttis sinutoast mõned asjad " Karjus ta ."No siis tulge siia ja vaadake karjusin ning ka beccca imestast nagu mina "sa oled õnnelik tüdruk ütles ta "ning läks alla tagasi . Naeratasin voodi peal oli ka kiri kus seisis.


Uus : Kirjas oli Palun anna mulle andeks ,aga me ei saa rohkem kunagi kohtuda ,aga tea et mul on ikka tunded sinuvastu !xxHarry.

Panin kirja voodile ning hakkasin roose ja muidu asju endatoas välja viskama .Ise nuttes ,läksin alla suure prügikotiga siis küsis becca "Mis on?""Midagi , viskan prügi ära ,koristasin natuke "vastasin talle ning viskasin kiiruga kõik prügikasti.Saatsin kohe Harryle sõnumi
Kui tahad oma karusi tagasi siis need on prügikastis
xoxo Ellu.
Jooskin ülesse panin kooliasjad kokku ning hakkasin magama jääma kuid siis tuli mulle sõnum .
Head und päikseke
Jason ;*

Naeratasin ,ning juba jäingi magama .

Hommik.

Ärkasin äratuskella peale ülesse ning jälle mu kapipeal oli kiri .No tõsiselt see harry ainult kirjutada oskabgi ?Ma ei tahtnud seda kirja pragult avada ja kohe hommikul oma tuju rikkuda.Selleasemel käisin ruttu pesus ning hakkasin riideid valima. Otsustasin täna midagi teistsugust selga panna .Valisin siis lõpuks kleidi panin jalga kingad.Ning läksin alla kohe karjus becca "Wäow,sexy chick "Naersin ning kõndisin alla .Võtsin kohvi kuid kahjuks siis nägin istumas harryt meie diivanil. "Mis tahad?"nähvasin . "rääkida"ütles poiss ning tuli mulle lähemale Lükkasin ta eemale ja ütlesin "No kurda ?su steff pani vahel ja tuled minujuurde?" "Ei ,ma armastan sind mitte steffi "Ütles poiss ning tuli mulle uuesti lähemale . Lükkasin ta ära ning läksin istusin diivanile . Kohe istus poiss mu kõrvale "Khm , ära ei taha minna ? "Küsisin kuid harry vaatas oma ilusate roheliste silmadega mulle otsa ning ütles "Ei olnud plaanis küll " Siis helises mu telefon .Ekraanik vilkus jason .
Jason : Tere hommikust nunnukas
Mina : Hey kallike.
Jason : tahad minuga kooli ?
Mina : meeleldi mis kellja kus kokku saame ?
Jason : 7:55 olen su maja ees.
Mina : Okei,näema siis kalike.

Panin kõne ära ning istusin diivanile tagasi . "Kes see oli ? "Päris kohe harry . "Sõber "vastasin ükskõikselt ."Ma tahan sulle kõik ära rääkida "Hakkas poiss rääkima "No lase käija räägi mind naguni ei huvita "Ütlesin "No asi on selles et ma käin steffi-ga sellepärast et muidu lubas Nessu sind koolis piinata "Ütles poiss ning jooksis uksest välja . Hakkasin nutma ,ma ei tea miks aga pisarad voolasid .Vaatasin kell 7 :50 .Võtsin oma jaki .Otsisin ruttu ülesse koti ning astusin õue .Maja ees ootas mind juba Jason .Istusin autosse ning kallistasin poissi.Hakkasime sõitma ,kui me olime jõudnud kooli ette nägin seal jälle harryt ja steffi.Suuldesin ruttu jasonit ning jooksin minema .Otse klassi,aga ma jooksin kokku vanessaga .Tüdruk ei öelnud mulle midagi .Huvitav?Kas harry jutt oligi tõsi.Kõndisin klassi ning becca oli jub aaustiniga seal .Istusin siis Jenny kõrvale ning me hakkasime kohe lobisema kõigest . Siis astus klassi õpetaja "Preili Smith ,teid oodatakse väljas "Ütles ta tuimal. Kõndisin välja ning nägin seal Louist . "Mis tahad ? "Küsin naerdes.Ning hüppasin kohe teda kallistama . Poiss hakaks naerma ning ütles ,sa pead minuga kaasa tulema . Läksime garderoobi ma viskasin oma jaki peale ning me hakkaisme kõndima kuskil kõrval tänavas .Hakkas veel vihma sadama ,ning me läksime jooksuga kuskile majja . Louis lükkas mu endaees sinna sisse ning siis me istusime diivanile "Mis koht see on? "küsisin kahtlustavalt." see on minu ja Elise uus maja ,ning mõtlesime et äkki kui kool läbi saab saaksid sa natuke meie majasolla ,sest me ise sõidame puhkama "Rääkis lou . "Okei, vennna "karjusin ning siis küsiin "Oh shhit ma pean ju koolis olema ? " "Ei pea ma ajasin mingit teemat et sa pead arstile minema neile ning sa said päeva vabaks ainult õhtul mine oma asjadele järgi "Rääkis lou .Hakkain naerma ,kuid järsku sadas sisse Harry ."Sa pead siin koos harryga elama "ütles lou ning läks uksest välja . Katsusin ust see oli lukkupandud . "No tore "Pomisisesin ning kõndisin ülesse.Seal oli ainult üks magamis tuba lahti ja seal oli ainult üks voodi ja sal toas olid minu ja harry riided "Mineperse lou "Karjusin üle maja ning trampisin alla.Seal ootas mind harry kõndisin temast ülbelt mööda .Järsku tuli ta minujuurde ning võttis minult ümbert kinni ja suudles mind "Kao minema "karjusin ning jooksin ülesse meie tuppa. Siis helistas mulle Jason . Kurat mis ma nüüd teen mõtlesin . Kuid ega mul ei olnud midagi teha .Võtsin vastu ning valetasin talle,et ma olen haige . Siis kõndis ka harry ülesse ning küsis "Kas sa armastad seda jasonit kellega sa täna suudlesid? " Ma eirasin ta küsimust .Nägin et lauapeal on läpakas. "Hallelujah "karjusin ning logisin kohe msni .Ka harry oli msnis . "Kuidas sa msnis oled?"Küsisin ma .Kuid nüüd mängis harry solvunut ega ei vastanud "Nojah "Karjusin ning olin msnis .Mitte kedagi polnud sees eriti .Jätsin msni lahti ning läksin alla piima võtma . Kui ma tagasi ülesse jõudsin siis oli juba harry mu läpakas ning rääkis Jasoniga .



........................................................................................................

Õues on nii kole ilm et üldse mõtteid ei olnud .
Kuidagi sain tehtud siis selle osa.
SORRY ET LÜHIKE ,JÄRGMINE TULEB SIIS KAKSKORDA PIKEM NAGU ALATI.
HOMME TULEB KINDLALT KAKS OSA SEST PÄRIS KAUA POLE OLNUD OSASI .
A JA SKOOR OLI KA SUPER TIBUD ;*






Veel on üks küsimus ,et kas teen seda edasi 1d-iga või jätan 1d välja?

7 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta