Sõprus võib puruneda, ajad võivad kaduda, ent kirjapandu jääb #4
27, Tartu, Estonija

Sõprus võib puruneda, ajad võivad kaduda, ent kirjapandu jääb #4

’’Taas tikuvad mu silmadesse pisarad..Neid eelmisi ridu lugedes tulevad mulle kõik head ajad meelde. Miks ... Miks Christina..Miks ma pidin nii loll olema?? Mäletad seda skate’i juttu?? Oeh.. ’’

’’Noh Chrissu, hakkame nüüd minema ka vä ? ’’ ’’Jaja noh, oota ma panen omale meigi peale , siis lähme.’’ Pööritasin silmi ja sättisin niikaua ennastki. Kui Chrissu valmis sai, hakkasime minema. Skatepark ei olnud mu kodu juurest kaugel, niiet ma ei pidanud muretsema sellepärast e mu jalad valutama hakkavad.

Vaikselt hakkasimegi me jõudma skate’i juurde . Chrissu süda puperdas julmalt, vähemalt nii ta ütles.

’’Hei tüdrukud, noh kuidas läheb ? ’’ ütles Robin meid tervitades.

’’Jou jahm , kuule hästi läheb . ’’ vastas Chrissu. Ka mina lehvitasin kõrvalt Robinile ja värki.

’’Kuule Chrissu, ma tahaks sinuga hetke omavahel rääkida. Nõus ?’’

’’Nojahm, mis mul ikka selle vastu olla saab . ’’

Sellel ajal, kui Christina ja Robin eemale kõndisid , alustasin mina Daisyga juttu.

’’Noh , kuidas sinul läheb?? Käid sa tihti skate’s ??’’

’’Mitte väga tihti, aind vahepeal. Muidu hästi läheb. ’’

’’ Kuule , palun ütle mulle, kas Robinile meeldib Christina ?’’

Daisy jäi koheselt vait ja mõtles hetke...

Daisy vaatenurk

Kui sa vaid teaksid , et tegelikult meeldid sa ise talle. Ta tahab vaid Christinat endasse armuma panna, selleks et ta saaks sinuga rohkem koos olla. Kuna sa oled ju koguaeg Chrissuga koos. Oi jahm, kahju et ma seda sulle öelda ei saa.

’’Hei Daisy, kuuled mind või ??’’ küsib Rossu mu käest. Noogutasin talle vastuseks.’’Jah, talle meeldib Christina. ’’ Arghh.. ma ei oska valetada..Loodame, et ta jääb uskuma.

Oligi juba näha, et Robin ja Christina tulevad tagasi. Nad lehvitasid ka meile, ent ise hoidsid ümbertkinni. Robin tuli mu kõrva juurde ja sosistas : ’’Ega sa seda välja ei öelnud ?’’ ’’Ei öelnud’’ Robin oli sellega rahul ja küsis siis kes BMX’ga sõita soovib. Ma tõstsin esimesena käe ja nii saingi ma nende kolme silmapiiri alt eemale.

’’Kuule Christina, saad sa mulle kella öelda? Mul jäi telefon koju. ’’ ’’Jaa ikka, kell saab kohe kaheksa. ’’ vastasin talle okei ja siis istusin pingi peale. Nüüd hakkan ma vist küll koguaeg üksi olema, kui Christina selle Robiniga olema hakkab. Juba praegu teeb ta ainult temast välja. Mind poleks nagu olemaski.

’’Hei , Rossu mis viga ? Miks sa nutad ?’’ Misasja ?? Kas ma tõesti nutan? No oli seda nüüd vaja. Raisk. Robin tuli mind lohutama.

’’Kõik on korras. Mul vist läks mingi tükk silma. ’’ püüdsin valetada ja hakkasin oma silma ’’puhastama’’ kuid Robin oli taibukas ja sai kohe aru .

’’Kuule, keda sa siin lollitada püüad ? See on nii klassikaline vale juba et seda ei jääks isegi mu vanaema uskuma. ’’ ma hakkasin naerma ja sama tegi ka Chrissu. Nüüd oli minu kord BMX’ga sõita ja seda ma tegingi. Ma sõitsin rampidest üles ja alla . See on tõesti lahe. Kuid siis ..

’’Rossuuu.... pidurdaa.. eiiiiii.. appi.. ’’ need on sõnad mida ma sellest mäletan.

Ma vaatan lakke. See on valge ja mu ümber siblivad valgetes kitlites naised. Mu pea käib jubedalt ringi.

’’Hei , lõpuks ärkasite. Te olite kuuaega koomas. ’’

’’Ooot-oot misasja ? Mis mul juhtus? ’’

’’Te olite Skate pargis oma kolme sõbraga. Robiniga, Christina ja Daisyga. Te sõitsite rampidest alla kuid ootamatult põrkasite te suure hooga vastu poisile kes oli ka oma Bmx’ga ning lendasite peaga tugevalt vastu järgmist rampi. ’’

’’ Oh issand, kas keegi on mind vaatamas ka käinud ? ’’

Arst tuletas väheke meelde ja siis vastas, ’’Jah tõepoolest . Teie vanemad käisid ja siis teie sõbrad. ’’

’’ Oskate te sõprade nimed öelda ? ’’

’’Jah, üks oli Robin , siis Daisy , Christina ja mingisugused Merily ja Joshua. ’’

’’Tänan. Aga ma sooviksin nüüd üksi olla kui tohib ? ’’ ’’Jah , ikka . ’’

Arst astus palatist välja ja ma jäin mõttesse. Mis Joshua ? Ma mõtlesin väheke selle üle järele ja siis mul tärkas tuluke peas. See on poiss kellele ma juba kauaaega meeldind olen. Armas temast. Vaatasin enda kõrvale ’’öö kapi’’ peale ja seal oli hiigelsuur kimp lilli ning ka paar ümbrikut. Avasin roosa ümbriku koheselt ja seal oli kiri. Avasin selle koheselt. Seal oli roosa pastakaga kirjutatud:

Hei Rebecca !

Kuidas sul läheb ? Koolis ja eriti klassis igatsevad sind kõik . See mis sinuga juhtus oli jube. Nii palju on juhtunud. Merilyl on oma poiss nüüd. Tema nimi on Martin. Ta on suht kobe. Mina käin siiani Robiniga. Ta on nii super liclt. Su vanemad on murest murtud ja mina igatsen sind jubedalt. Tahaks nii väga sinuga juba rääkida. Saa palun hästi kiiresti haiglast välja.

Nii armas temast. Kas tõesti mind igatsetakse siis terve klassi poolt ? Wow. Mulle tuli naeratus suule. Kuid nüüd jäi mu pilk pidama valgel ümbrikul , millel oli peal punane süda. See tundus olevat kuidagi eriline. Ma avasin selle aeglaselt ning ma võtsin välja valge paberi mis oli täis kirjutatud. Seal seisis _____________________________________________________________

Saad teada järgmises osas :D Meeldis ? Kommenteeri ka ..!!

3 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta