Ei pea hoolima kui sa ei soovi . 1#
27, Tartu, Estonija

Tundsin kuidas terav valu lõi mulle pähe . Ärkasin selle peale ja kiljusin .. kuid keegi ei tulnud . Ainuke mis ma nägin oli üks tume meesterahva kujutis mu ees ja ta naeris . Ma lõugasin ta peale , kuid täpselt neid sõnu ma ei mäleta . Ta sai vihaseks ja lõi mind korra veel . Anna andeks , aga edasi ma ei mäleta ..


Kirjutasin neid sõnu paberi peale , ma pidin andma selle oma psühiaatrile.Ma valasin alati pisaraid kui ma seda õhtut üritasin mäletada , seda õhtut kui mu vanemad rööviti , ning ma pole neid peale seda näinud . Ma kuulsin õrna koputust oma toa uksele ning hüüdsin " Sisse . " Mu onu naine astus tuppa ning lausus " Kas kirjutasid selle valmis ? Tuli midagi veel meelde ? " Ma suunasin oma pilgu maha ning andsin talle kirja mis ma olin kirjutanud . Ma pidin seda tegema , sest ma ei tahtnud täna oma psühiaatriga kokku saada . Ta ootas mind allkorrusel . Ma tean , et ma pean temaga siiski järgmine nädal kokku saama kuna ma ei kirjutanud midagi juurde. Mis ma teha saan , et ma ei mäleta ? Ma olin siis alles 11 aastane . Kui Alma toast lahkus , tõusin ma ülesse ja lükkasin ukse kinni , podisesin samal ajal " Ust ei osata ka enam kinni panna ? " Need päevad kui ma pean seda meenutama on ühed halvimad .
Ma viskasin end voodile pikali ja lihtsalt vaatasin lakke , ma suutsin seda teha senikaua kuni mu telefon helises . Vaatasin telefoni , salastatud number.Raputasin end oma mõtetest välja ning vastasin " Jaa ? " , hääl telefonis ütles : " Sau . " Ma küsisin : " Am , kes oled ? Mis tahad ? " Hääl telefonis ütles solvunud häälega : " Sa ei tunne mind ära ? Haha , nagu tegelikult ? Ma Liseth ju . " Ma kisasin : " Watafaaak ? Miks ma su häält ära ei tundnud ? Miks su nr salastatud on , kallis ? Tegid pahandust ? " Ta hakkas naerma ning vastas : "Kuule ja , natukene . Aga räägiks sellest pargis ? " Ma sõnasin " Otse loomulikult . Ma hakkan kohe tulema - sau musu " Ta vastas , et sau ning pani toru kinni . Ma panin selga need riiided :
Y_large
[ VÄLJA ARVATUD SEE MÜTS & SEE MODELS OWN . ] .
Kui parki jõudsin ei olnud Lyseth veel seal . Istusin pingile ning ootasin , ma teadsin , et Lyseth tuleb alati siia . See on see sama pink kus me alati kokku saame . Mu kõrval istus veel mingi vanemat sorti härrasmees , nii umbes 40-50 . Selle mehe telefon helises , ta vastas . Ta hääl oli tuttav , kuid ma ei teadnud kust , mõtlesin selle kuni nägin Lysethi kaugemal tulemast. Kargasin püsti ning jooksin tema poole käed laiali . Kallistasime pikalt ning siis ma küsisin : " No mis pahandust sa mul siis tegid ? " Ta ütles nii : " Ah eriti mitte midagi tegelikult . Lihtsalt tegime mingeid kõnesid suvalistele kuttidele " Tögasin teda ning võtsime kohe peale seda suuna Maci poole . Kui olime järjekorras nägime kenade kuttide lauda . Otsustasime , et me istume sinna . Tellisime ära ning istusime siis sinna . Üks kuttidest ütles : " Oh , lõpuks tulid kenad tüdrukud kohale . " Me küsisime nende nimesid ning saime teada , et ühe nimi on Ryan ning teise nimi Daniel . Poisid rääkisid igast naljakat juttu kuni me pidime ära minema . Jagasime numbreid ning facebookisid . Lyseth tegi ettepaneku , et võiks kutsuda kedagi veel välja . Otsustasime helistada Relikale , Nastjale ja Jeremyle . Nad kõik said tulla ning me mõtlesime , et käime poes ja peale seda lähme meie lemmik niisama istumis paika . See on üks kõige kenamaid ning samas ka üks kõige toredamaid kohti üldse [ SELLINE MAHA JÄETUD MAJA , SUUR & PALJUDE TUBADEGA - METSA SEES . LOSSI MOODI . ]. Me alati istume seal niisama ning räägime . Minu teada mitte keegi peale meie ei tea seda kohta . Jeremy ja mina istusime nagu alati üksteise süles . Ma sain seal olla nii kaua kuni mu onu helistas ja ma pidin koju minema kuna oli südaöö ja talle ei meeldinud kui ma olin õhtuti kaua väljas . Koju jõudes ma läksin kohe külmkappi juurde ja tegin paar võileiba.Võtsin onu toast läpaka ning läksin selle enda tuppa . Logisin kohe facebooki . Mõlemad kenad poisid olid mu sõbraks lisanud , lisasin loomulikult vastu . Vaatasin kõike mis mu sõbrad olid postitanud kuni Daniel kirjutas mulle . ( D - daniel , M - mina . )
D : Sauks !
M : Sausau ! :)
D : Sa oled ikka see tüdruk Macist ?
M : Olen-olen ära muretse .
D : Oh tore , sa tundud piltide pealt nii võõras . Tuunimine ?
M : Haha , ära tee nalja , ma ei tuuni . Lihtsalt fotogeeniline .
D : No siis kll . Kuule , tule homme oma kena sõbrannaga minu juurde ? Meil paari inimese pidu .
M : Ma ei tea , vb kll ?
D : No tulge , ma jään ootama .
M : Okey , okey .
D : Jessjes , homme näeb siis kallis ! ;*
M : Homme näeb ja , ma ei ole sulle mingi kallis , sa ei näe ? Ma olen suhtes .
D : Ära kurjutse , tegin nalja .
M : Okok . sauks ! ;)

Panin läpaka kaane kinni ning võtsin kapist tudukad ja rätiku .
Y_large
Käisin pesemas ja peale seda vajusin enda voodisse .

Ma olen kuskil mustas ruumis , mida ma siin teen ? Ma ei saa mitte millestki aru , kuid miski selle paiga juures on mulle tuttav . Keegi krabab mu selja tagant kinni ja uinutab. Mind pandi voodisse pikali kuid kinni käeraudadega. Tundsin tugevat valu ja tegin silmad lahti . Kiljusin kuid ma ei näinud kedagi sisenemas tuppa , ainuke mida ma nägin oli must kuju mu ees naermas . Lõugasin midagi , et " kus on mu vanemad ? Mida sa minust tahad ? Lase mind lahti " Siis hakkas see mees mind lööma , ta ütles veel : " Seal kus sina peagi . "

Ma tõusin kiljudes ülesse . Ma võtsin oma voodi kõrvalt sahtlist paberi ja pliiatsi . Kirjutasin selle kõik ülesse . Täpselt mis ma mäletasin . Ma teadsin nüüd miks see hääl pargis mulle nii tuttav tundus , see oli see sama mees ...



ONU LÄPAKAS :

Tumblr_lsx7eupnzd1qaqj2yo1_500_large


DANIEL :

Tumblr_lpe0wn6zuu1qi9s2zo1_500_large

RYAN :

25zth8j_large


KOHT KUS NIISAMA ISTUMAS KÄIB :

486485_437163529647462_1065195556_n_large

MINU TUBA :

B64f0215517fbb9966bbcd20f98c17ce_large

ELUTUBA ALL KORRUSEL :

Beach-house-living-room-30513-1900_large

FEELIXI TUBA :

Large_large

ONU & TA NAISE MAGAMISTUBA :

Lavish-luxurious-hilltop-house-master-bedroom_large

KÖÖK :

Hdivd911-kitchen-backsplash_lg_large






------------------------------------------------------------

ssauks ! No ma ei tea , tuli korralik esimene osa ? Kui jäite rahule pange roheline , kuid kui panete punase siis paluks põhjust . Eelmine kord ma ei saanud põhjust ? Miks ?
Seni kaua , päikest !

2 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta