Suhted 11 märki, mis näitavad, et ta ei ole sinust huvitatud
36, Võru, Estonija

Mehe huvi sinu vastu võib olla keeruline hinnata. Mõned kutid teevad asja lihtsaks ning ütlevad kohe ära, kui nad sinu vastu huvi ei tunne. Teised eelistavad anda sulle väikeseid vihjeid ja loodavad, et saad ise asjale pihta. Et sind peavalust (ja südamevalust) säästa, panime kirja levinumad vihjed, mis näitavad, et ta tõepoolest ei ole sinust eriti huvitatud.

Avalikus kohas ei võta ta sul isegi käest kinni
Kodus ei suuda ta käsi sinust eemal hoida, kuid miks ta tõmbub iga su puudutuse peale krampi, kui teised inimesed läheduses on? Suhteekspert Jordan Harbingeri sõnul on see väga tõsine ohumärk! Käest kinni hoidmine isegi kõige avalikumas kohas ei tohiks küll mehele piinlikkust valmistada.


Ta ei tee oma kodus sinu asjade jaoks ruumi

Kui sul pole lubatud isegi oma hambaharja tema juurde jätta, on aeg suhtele lõpp teha! Selline pisiasi ei tohiks meest endast välja viia, kui tal sinu suhtes tõsised kavatsused on. Sinu asjadest lahti saamisega üritab ta sind kas teiste naiste eest varjata või lihtsalt ei soovi sind (veel) oma ellu.

Ta suleb arvuti kohe, kui tuppa sisened

Kui ta suleb iga kord arvuti välgukiirusel, kui talle lähened, võib midagi kahtlast teoksil olla. Tõenäoliselt flirdib ta teise tüdrukuga ja sinul on aeg sellele suhtele lõpp teha.

Ta läks oma parima sõbra sünnipäevale ja ei kutsunud sind kaasa

Kas ta unustas sind kaasa kutsuda või ta lihtsalt ei taha sind sinna? Kui olete käinud vaid mõned nädalad, võib temast ju veel aru saada, kuid pärast mitmekuist suhet ei ole selline käitumine väga mõistlik. „Ta ei taha sind oma sõpradele tutvustada või üritab sel peol lihtsalt järgmise tüdruku tähelepanu võita,” ütleb Harbinger.

Ta ei tee pikaajalisi plaane

Tal ei paista olevat probleeme oma sõpradega kuu aja pärast toimuvaid üritusi kokku leppida, kuid sinuga teeb ta plaane vaid käesolevaks nädalaks. Tema kõhklemine on üsna kindel märk huvipuudusest sinuga püsivamalt kokku jääda.

Ta ei varja oma põlgust, kui tutvustad talle oma taskukoera

Isegi, kui ta ei ole suur loomasõber, peaks ta aru saama, et su koer on sulle väga tähtis. Kui sa talle tõesti meeldiks, ütleks ta vähemalt „su koer on tõesti armas” või midagi muud viisakat. Ebaviisakad väljendid ja kohatud naljad su koera kohta tähendavad, et ta ei üritagi su poolehoidu võita.

Ta vaatab teie jutuajamise ajal teisi naisi

Selge see, et mehed ei suuda ilusatest tüdrukutest mööda vaadata! Kuid kohtingu ajal peaks tal silmi jaguma ainult sulle! Hea küll, ta heitis ühe pilgi mööduva kaunitari tagumikule, kuid kui ta jääbki seda jõllitama, tee sina kiiresti minekut!

Sõnumitele ja kõnedele vastamine võtab terve igaviku

Kui lihtne sõnum „Kuidas sul läheb?” jääb tundideks vastuseta (eriti siis, kui ta tavaliselt vastab välgukiirusel), võid temaga mõttes hüvasti jätta, sest järelikult ei ole sa tema prioriteedilistis eriti kõrgel kohal. Sõnumit saab ju saata bussi oodates, arvutit restartides, kohvijärjekorras seistes jne. Kui ta ei leia päeva jooksul seda kaht minutit, et sõnumile vastata, siis ta tõenäoliselt lihtsalt ignoreerib sind.

Ta ei jäta oma telefoni vedelema

Telefoni õhtu läbi oma käes hoidmine ning sellega isegi tualetis või magamistoas riideid vahetamas käimine võib tähendada, et ta ootab kõnet või sõnumit, millest sina midagi teada ei tohi.

Ta ei tule kunagi sinu juurde

See, et tema voodi on suurem, ei ole põhjus, et kõik õhtud tema juures lõpetada. Kui ta on liiga laisk või mugav, et ööseks sinu juurde tulla, näitab see, kui väheoluline sa tema jaoks oled.

Ta ei tutvusta sind oma perele

Vanematega kohtumine võib olla küll närvesööv kogemus, kuid kui ta pärast mitmekuist kurameerimist ei soovi, et sa tema ema ja isaga tuttavaks saaksid, on suur võimalus, et sa lihtsalt pole tema jaoks nii tähtis. Harbingeri sõnul ei viitsi mees kogu suguvõsa asjasse segada, kui tahab sinuga lihtsalt seksida. Vanematele tutvustab ta sind siis, kui tema meelest on suhe tõsine.

18 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta