19.06.2010
Aforismid :)
27, Tartu, Estonija

poisid on nagu lumehelbed , neid on miljoneid , kuid nad kõik on samasugused .

Tüdruk istus pingil ja küsis poisilt: "No, millist armastust on Sulle vaja?"
Poiss vaatas tüdruku sinistesse silmadesse ja sosistas: "Sinu oma..."

kui sa pärast õnnetust oled täiuslikum kui enne seda, polnud see ju õnnetus .


Kui leian, et olen nõrkemas, panen silmad kinni ja tunnen, et sõbrad on minu energia.

Milles asi? Pole tähtis. Mis pole tähtis? Pole sinu asi.

see on me endi kujundatud maailm , ja nii me elame !


Õnn on võrreldav langeva tähega - mõlemad kaovad enne , kui oled jõudnud silmagi pilgutada !


Kui sa siia ilma sündisid, siis kõik naersid ja sina nutsid, ela oma elu nii , et kui ära sured naeratad sina ja kõik teised nutavad .

.. et nad ei saaks sosistada : Ta nutab , ta on õnnetu ..

Vanasti oli kõik parem, ka see tunne oli parem, et vanasti oli kõik parem.

Ma näen pimedust ja kuulen vaikust .

wanna hit you , just too see if you cry

sinu süda minu südames .
*Parem must minevik, kui lilla tulevik
*Kui sul pole midagi paremat teha.... siis näpi ennast näiteks!
*Ausalt tuleb kõik välja.
*Noorus on ainult üks kord , seda tuleb täiega nautida ning võtta sellest viimast.
*Kes tasa sõuab, see hiljaks jääb
*Ma ei oska öelda sihukesi asju...need tulevad mul lambist.
*Mina olengi kõige teravam pliiats pinalis.
*Tõmba veenid kinni, kui elu inu otsas on
*Ma pean tõusma iga hommik kell 6 mitte, et tahaks vaid elu nõuab
*Lootus ei sure kui sa tal seda teha ei lase
*Vaata mulle otsa ja sa näed et suudan elada ilma sinuta.Parem ära seda tee sest muidu sa näed et valetan
* I need you like a heart needs a beat.
* Don't think of yourself as an ugly person. Think of yourself as a beautiful monkey.
* Smile, and the world will smile with you. Laugh, and the world will think you're on drugs.
* People will believe anything if you whisper it.
* Cry me a river, build me a bridge, and do all us a favor and jump off it !
* I'm nobody. Nobody is perfect, therefore, I'm Perfect !
* I like you. You reind me of when I was young and stupid.
* There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot.
* I was thinking : "Why frisbees got bigger, when they get closer?!" And then it hit me.
* When life gives you lemons, make orange juice and leave the world wondering how the hell you did it.
* I'm 10% sugar, 10% spice, but I'm 80 % b*tch, so you betta be nice !
*last night I was looking at the stars and I wondered...Where the hell is my ceiling.
* I'm that kind of woman that when my feet hit the floor each morning the Devil says : "Oh crap, she's up! "
*The elephant says to camel : "Why do you have 2 boobs on your back? The camel replies"that's a pretty stupid question coming from someone who has dick on his face "
* My imaginary friend thinks you have mental problems.
3) Minu ees on pikk tänav . Ma seisan siin üksinda , ilma sinuta . . . Vihma sajab plaginal alla . Mu valged tossud on juba märjad . Mööduvad sekundid , minutid , tund & teinegi , kuid sind ikka pole . Küllap oled sa kuskil , kus sul on parem olla , kuskil , kus mind ei ole . Voolab pisar , voolab teine , kolmas , neljas . Ma imestan , et mul ültse pisaraid jätkub . Kuid justkui välk selgest taevast jõuab mulle kõik kohale . " Sa pole mind väärt ! " ütlen ma naerusuil ning kõnnin edasi lõpu poole , sinna , kus ootab mind õnn .
4) Mängime Peitust ? Okei. MinaLoen. üks, kaks, kolm, neli, viis, kuus, seitse, kaheksa, üheksa, kümme. Ma tulen ! Sa oled siin ? Mkm. Oled siin ? Mkm. Oota, ma otsin sind veel. Aga hoiatan, et kui ma su leian siis sa enam minukäest ei pääse. Sa Võid Joosta Aga sa ei pääse ! Ma ei lase sul enam käest lahti, ma luban seda sulle ! Mul lasti käest lahti ja ma tean kui valus see on. Aga usu mind. Minasulleniieitee ! Jeei. ma leidsin su ja ma hoiatasin. ju siis sa tahadki minuga olla, äkki me olemegi kokku loodud ? Hakkame uuesti peitust ? Aga Palun Loeme koos, hoiame käest, vaatame silma ja loeme kümneni. ning siis lähme ja otsime koos Oma õnne ülesse ! Aga Ainult Koos
5) Kui keegi on andnud sulle tüki oma südamest - olgu see suur, või imepisike, kuid siiski tükk, koht. Siis ära unusta, et see on tükk, teise südamest ja teine vajab seda tükki, et elada . Kui sa hoiad seda tükki hästi ollakse õnnelik, kuid kui sa selle ära viskad, sellel trambid, selle unustad, siis tea - kannatab see, kes sulle selle andis.
6) You, do you remember Me ? Like I remember You ?
Do You spend Your life , going back in Your mind to that time ?
Cause I , I walk the streets alone . I hate being on My own , and everyone can see that , I really fell , and I`m going through hell. Thinking about You with somebody else.
How , how did We go wrong ?It was so good , and now it´s gone . and I pray at night, that our path´s soon will cross.What We had , isn´t lost. Cause You are always right here in My thoughts..
You will always be in My life , even if I´m not in Your life.Cause You´re in My memory …
You , when You remember Me ?And before You set me free Oh listen please …
Somebody wants You . Somebody needs You . Somebody dreams about You every single night. Somebody can`t breathe without You it´s lonely.Somebody hopes that one day You will see , that somebody`s Me . That somebody`s Me …
7) Nii tihti kõnnin nüüd vihmasajus , vaatan neid pisikesi kristallseid piisku ja mõtlen alatihti , millest nad koosnevad , armastusest ? õnnest ? pisaratest ?
Nii palju pisikesi ja sätendevaid piisku . Tihti suunduvad nad südamesse , tekitavad sellist kurva ja kõleda tunde . Nad viivad tihti algusesse , viivad sinna , kust algas kõik see maailm , kõik see kurbus ja valu , kuid samas armastus ja õnn .
Tihti toovad nad tagasi hetki , kui olin õnnelik . Veel tihemini toovad nad aga tagasi mälestusi minu pisaratest . Soolasest veest mis tuli südamest , suundudes silmadesse , näole ja sealt edasi laia maailma . Kattes selle paradiisi imeppisikese , peaaegu olematu ruumalaga maatükikese .
Ei ole ju vaja haiget teha , ei ole ju vaja petta ja salatseda . . Me saame olla ka need , kellele kõik saavad toetuda , kellest kõik unistavad . Saame ju olla keegi , kellele saavad need parimad toetuda.Kui me saame olla keegi selline , milleks siis kõik muu ? milleks ?
Kõik mu jalutuskäigud muutuvad tihedamaks aina tugevamas ja tugevamas sajus .
Ma ei suuda enam varsti mõelda soojale ja heale tundele . Ma ei suuda varsti enam naeratadagi .
8) Mulle pole vaja tuua taevast tähti ja kuud , et ma oleksin õnnelik , kuna ma olen ka ilma selleta seda . Mulle pole vaja uusi tuttavaid , sest mulle piisab ka oma sõbrannadest . Mulle pole vaja nuga südamesse lüüa , et ma sureksin , sest seda ma ei tee - ma ei tunne oma südant enam . Mulle pole vaja valetada , kuna ma näen , kui sa seda teed . Mulle pole vaja teeselda armastust , mida tegelikult ei ole , kuna ma saan aru , kui sa seda teed . Mulle pole vaja tekitada lootust südamesse , kuna see lõppeb igakord samamoodi - haiget saamisega . Ma olen õnnelik , ma olen õnnetu - olen nagu olen , kuid siiski tean , et suudan alati edasi minna .
9) Kas teate, mis tähendab olla laps? ... See tähendab uskuda armastusse, uskuda südamlikkusesse, uskuda uskumisse; see on olla nii väike, et haldjad ulatuvad sulle kõrva sosistama; see tähendab nõiduda kõrvitsaid tõldadeks ja hiiri hobusteks, madalust suurejoonelisuseks ja mitte miskit kõigeks, mida soovite, sest iga lapse hinges on oma haldjas-ristiema.
10) Ka väikesed peavad armastama, nagu oleksid nad suured, sest armastus on see, milles ka väiksed võivad olla suured, kõige suuremad. Ja ütelge nüüd ise, kas on meie rahval midagi karta, kui meie teda kõigest südamest armastame, kui rahvas ise ennast kõigest südamest armastab? Ei, niisugusel rahval ei ole midagi karta, tema peab elama, sest armastus on elu.
11) Suudan vaid nutta ja rõõmu tunda hetkelElu.. see on nagu pikk koridor - Vahel on seal hele, lausa päikseline, see on see pool kus on meiega õnn, naer ja rõõm, kuid koridoris on ka tumedamaid kohti mis varjutavad seda päikselisust, need on kohad, mis üritavad meilt röövida seda positiivsust, naeru ja õnne.
Kuid see on meie enda valik, kas me tahame kõndida läbi kogu selle koridori; ka tumedates kohtades - kus mitte miski ei lähe nii nagu meie sooviksime, või rohkem kekselda
12) tahaks panna naeratama kellegi , kelle elu pole just eriti ilus . tahaks täita ta soovid kuni viimseni . tahaks kuulata tema muresi ja rääkida talle enda omi . tahaks anda talle nõu ja sisendada talle tunde , et keegi temast hoolib . tahaks korrutada talle , et sõbrad on kõigeerilisemad siinmaailmas ja et ta ei laseks neid käest . sest nemad just teevadki inimese elu päikseliseks ja panevad meid naerma . panevad meid tundma , et meist hoolitakse ja õpetavad ka meid hoolima . see on imeline elu .
13) Tahaksin sinna, kus oleks täielik vaikus.Vaikus inimeste poolt.Linnud võiksid siristada minu lemmik laulu.Päike siraks kõrgel, rohelus minu ümber ning põletav rannaliiv jalge all.Ei oleks seda igapäevaseid arusaamatusi, õelust, vastikust ning mitmeti mõistmist.Vihma küll sajaks, aga ilma äikeseta, sest müra ei ole vaja.Vihmagi siis vaid minimaalselt, et taimes vett saaks.Ma toituksin kookospähklitest ja toidu ning joogipuudest saadavatest ainetest.Kala ma ei püüaks, sest elu on lill ja kõik peavad seda elada saama.Meri oleks helesinine, läbipaistev nagu allikas.Ma ei peaks mitte kelleski sõltuma ja mind ei kontrollitaks, mida teen või kus olen.Ma võin teha seal mitu vale sammu ja keegi ei paneks seda mulle pahaks, sest see on minu loodud paradiis.Seal ma elaksin ja oleksin õnnelik.Igapäevasesesse ühiskonda ma ju ei sobiks nagu mõista anti, aga ega ma siin olla ei tahagi ..
14) Sa olid kui mu pisar, Mis mu põselt alla langes. Veeres alla silmast, Kus oli ta tegelik koht. Ja siis kukkus teadmatusse, Ning kuivas kiiresti. Seega oli ta unustatud. Keegi ei mõelnud enam, Kui palju kurbust ta õhkas, Missugust valu ta väljendas, Sest tulid uued nutupiisad peale. Ajapikku ka unustati, Miks oli see pisar valatud. Miks oli lastud sel pisaral oma silma kurnata, Ma tean, Et ise ka vahel unustan, Aga mitte seda pisarat, Ta oli eriline! Ta oli VALUS, Jättis haava südamesse, Mitte nagu kõik teised, Mis ainult niisutasid kaela ja märjutasid maad. See pisar kuulus mulle… Ta jättis jälje, Mis sest, et surmahaava näol. Ma usun, et tegelikult ei tulnud ta silmast. Arvan, et ta väljus verena südamest.
17) Kui mainitaks jõule, siis meenub enamikele meist tohutud kingitused ja see paanika, mida küll teistele kinkida.
Aga sootuks unustame ära hoopis selle, millised jõulud tegelikult olema peaksid, me peaksime panema tähele hoopis seda rahu, siirust ja heaolu, mille annavad meile need paar päeva, mille saame veeta pereringis, sõprade ja inimestega, kes on meile kõige kallimad.
Jõulud ei ole ainult kingituste jaoks - see on ka aeg kõige siiramate tunnete jaoks. - (K. Võsujalg.)
18) ta lubas , lubas et unustab ta silmad , juuksed , naeru , naljad , riided ja kõik muu temaga seonduva . aga ta ju ei saa . see on nii fcking raske . raske on olla temaga koos teades , et sa ei saa teda enam kunagi kallistada , suudelda ega öelda talle kui väga teda armastad . ta tahab endale sisendada , et tal ei ole võimalustki , kuid sisimas loodab ta aina rohkem , et kunagi see kõik muutub . kunagi tulevikus saab ta jälle olla see õnnelik tüdruk , kes ta oli siis kui oli ta kõrval see kõige erilisem poiss terves maailmas . poiss , kellega koos ta tahab avastada maailma , vaadata tähti ja kellega koos olles tunda end armastatuna . poiss , kes ongi terve maailm tema jaoks .
19) Ma võin vaadata sind põlastusega ja vihaga, kuigi ma seda ei tee. Ma
võin vaadata sind nii nagu ma iial kedagi vaadanud ei ole, väga suure
armastusega. Kuid siiski ma vaatan sind nagu teisi, sest ma ei taha,
et sa näeksid kuidas ma sind tegelikult enda kõrvale igapäev vajan. Ma
ei taha et sa saaksid teada, kuidas ma sind vaikselt oma südames
armastan, sest nii on parem, nii mulle, kui sulle... Ma lihtsalt lähen
pea püsti edasi nii nagu ikka, sest ma suudan naeratada ja peita oma
pisaraid, kui seda vaja on .
Tahaks. Sooviks.Tahaks enda kõrvale inimest, kes armastaks ja hoiaks mind. Kes usuks minusse ja julgustaks mind, võib-olla, et isegi juhataksmind õigele teele. Kes austaks, kuulaks ja vaataks mind.Kelle ees ma ei pea teesklema kedagi teist, vaid saaksin olla täitsa mina ise.Tahaks, et ta suudleks ja kallistaks mind.Ei sunniks mind tegema asju, mida ma teha ei taha. Kes viitsiks minuga lihtsalt vedeleda ja mitte midagi teha. Kes oleks mulle sõbra eest ja paitaks mu pead ning lohutaks, kui mul kurb meel on.Kes viitsiks minuga jalutamas käia ja päikese tõusu ning loojangut nautida.Sooviks kedagi, kellega saaks suvel mere ääres paljajalu jalutamas käia, kui merevesi ja rannaliiv nii mõnusad soojad on.Sooviks kedagi, kes ehitaks minuga koos liivalossi.Kedagi, kellel on viitsimist ja tahtmist minuga teatris ja kontserditel käia.Kellega on mõnus poolpimedas hubases toas voodis vedeleda ja muusikat kuulata.Tahaks kedagi, kes ütleks mulle, et ta armastab mind ja kellele mina saan samamoodi öelda.

On olemas keegi kellest ma hoolin.
On olemas keegi keda ma ei nimeta.
On olemas keegi kellele ma mõtlen.
On olemas keegi kes teeb mu kurvaks.
On olemas keegi kes paneb mu naerma Ja on keegi, keda ma armastan.

What's Minnie without Mickey , what's Tigger without Pooh , what's Spongebob without Patrick , what's me without you ?

Mängi mänguasjadega , tunded jäta välja .

Mulle on küll lihtne haiget teha, aga vähemalt pole ma nii tundetu, et ei saagi haiget.

Suuga suudab öelda igaüks,et armastan, Kui suudetakse seda teha ka silmadega, On armastus tõeline. Silmad ei suuda valetada.

Tunded on need, mida sa peita ei saa, kuid kõik näevad neid.

On mitmesuguseid tundeid. On tundeid, mis haavavad sind, kui kõnnid õhtupäikeses kodu poole, pea pilvedes ja jalad vaevu maapinda puudutamas, ja su sees tuksleb nii ägedalt, et sa arvad, et sa ei suuda seda enam taluda. Kui kõik tundub särav ja selge ja igal asjal on omamoodi lõhn. Kui õhu kargus kirvendab su nahal ja see tundub, justkui keegi silitaks sind, ja sa üha naeratad ja naeratad ja liiv jalge all on nii pehme, et tahaksid kingad jalast võtta ja keerelda ringi ja ringi.. ja sa tead, et näed välja nagu narr, aga sa ei hooli sellest.

Hello, I miss you quite terribly.

Te näete ainult väikest tüdrukut,
Kes naerab ja naeratab päevad läbi.
Aga te ei näe selle väikse tüdruku sisse.
Kuigi te võiksite.

Elu on lõpmatute surmade jada. Kuid luba mulle et see suhe ei sureks! " palus tüdruk
"Luban!" vastas poiss. Kuu aja pärast tappis tüdruk ennast, kuna sai teada et poiss oli teda petnud juba viis kuud.

Kui sa saaksid vaadata tulevikku, kas sa teeksid seda? Mina mitte, sest ma kardan et tulevik on ilma Temata.

Tundeid omada on inimlik. Tundeid välja näidata on normaalne. Tundeid varjata on anne. Tundeid kaotada on surm. Kuid hea surm.

Kunagi Saan Ka Mina Õnnelikuks" Ütles Tüdruk Ja Astus Kihutava Auto Ette.

You want my heart ? then take it . it may not be perfect , but i did my
Kas päike tuli välja, või sa naeratasid ?

u smile when everything is alright , u smile , when u're happy , u smile when people do everything to make you happy , but sometimes there are no reasons to smile , then you think about people who do you have , and you feel , that life isn't bad at all , so u smile again(:

Naeran , sest tean , et see teeb Sulle just kõige rohkem haiget .

Naerame, sõber, naerame nii, et kogu maailm naerma võiks hakata. Nutame, sõber, nutame nii, et mure saaks sedamaid lakata.

Naera, naera, naera ikka, siis saab sinust vahva plika.

Naerata alati päikesele vastu, siis jäävad varjud seljataha.

Naerata ja sinuga naerab kogu maailm. Nuta ja sa nutad üksi.

Naerata, sest elu ei vääri pisaraid.

Naerata, sest naeratus rajab teed ka kättesaamatusse südamesse.

Naerata, sest naerdes on kergem taluda muresid.

Naera, naera alati. Naera ka siis kui süda on lõhkemas valust ja silmad on tuhmunud pisaraist. Naera, sest elu on naer – õnnest, valust ja pisaraist.

Naeratus lööb elus läbi, tige nägu teeb vaid häbi.

Naeratus
Mäletad, kuidas sa naeratasid mulle esimest korda? Mina istusin pingil, sina istusid uksejuures ja naeratasid. Selles naeratuses oli midagi mis jäi. Sa meeldisid mulle, ma otsisin sind kõikjalt, paljud pidasid mind veidi rumalaks, aga ma otsisin sind ikka. ja leidsin. Kas võib olla veel suuremat õnne, kui teineteise leidmine… Siis ma märkasin, et sa naeratad teistele samuti kui mulle. Sellest ajast sai sinu naeratus mulle hoopis teistsuguseks, selles oli nagu pettust. Pettust läbi naeratuse, mille ma vaid endale määratuks mõtlesin.

Naera õnnes, naera valus, naer on iluduse alus.

Naer ei ole muusika, kus nõutakse nooditundmist. Naerda võib kõvasti, valesti, õelalt, halvustavalt, südamest. Peaasi, et naer pakuks rahuldust.

Naer on kate, mille alla peidetakse suurimad mured ja valud.

Naer teeb nooreks, armastus ilusaks.

*Elu näitab küll tõsist palet, kuid naerata talle, võibolla naeratab ta sulle?

*Õnn on kui tänavapoiss, kes naeratab korra ja kaob...

*Ka nalju tuleb teha nii, et sinu üle naerma ei hakataks!

*Pole midagi rumalamat, kui rumal naer!

*Naeratava näo taga võib varitseda kiskja hing.

*Naerdakse ainult selle üle, mida võetakse küllalt tõsiselt.

*Naeratame, ja see paneb inimesi huvi tundma, milllest me mõtleme!

* Kes naerab viimasena? ... Ma olen teie järel!

*Põhireegel: Kui kõik naeravad, naera kaasa, isegi kui aru ei saa, sest tähtis on osavõtt

*Hinnake inimesi, kes teid naeratama panevad ^_^

*Kui su kaaslane on nii väsinud, et ei suuda naeratada, siis naerata ise talle, sest enam
naeratust vajab see, kes ei suuda seda teistele enam anda. *Naer teeb nooreks, armastus ilusaks.

*tõeline sõber ei naera kui sa püksi pissid , vaid pissib koos sinuga .

*Skeptikud naeravad, et mitte nutta.

*Naeratusest sünnib naer ja alles naerust sünnib muie.

*Palju parem on unustada ja naeratada kui mäletada ja olla kurb.

Naerata
* Sa tulid, kallistasid ja läksid., sel hetkel lõppes minu elu sinu südames.

* Sa olid mu parim sõbranna ja nüüd.. mu armastatu pruut.

*Sa olid KÕIGE KALLIM, aga enam ei taha ma sinust midagi kuulda, sa teed jälle haiget

*Sa oled murdvaras.

*Kõigepealt murdsid sa mu südamesse sisse, ja see järel varastasid ja kadusid koos sellega!

*Igas hinges on mõni haud, kuhu vargsi viiakse lilli ja kus nutetakse kõige kibedamaid pisaraid.

*Ma ei saa aru, miks peab alati midagi ilgelt sitasti minema, et meile meelde tuleks, kui vedanud meil tegelikult on! Miks on alati vaja õnnetusi, et inimesed hakkaksid elu väärtustama? Miks on vaja hoolida inimestest pärast surma, kui me pole seda teinud nende eluajal .

** Ei ole veel kõige suurem valu, mis toob pisaraid, ei ole veel kõige raskem kurbus, mida võib panna sõnadesse.

* Rõõm ja valu on elu maitseaineteks.

* Aeg on täis valusaid pisaraid ja andeksandmatuid pettumusi, kuid on ka täis hetki, mis iial ei unune ja säravad aastate pärast ning hüüavad tasa...oli kord...

* Kurbuse kõige kõrgemal astmel pisarad puuduvad.

* Elu on keeruline!?,, lausus üksik,kurb tüdruk.

* Kui sa ei tunne kunagi kurbust, siis pead sa end muutma, sest inimene, kes ei tunne kurbust, sel pole ka süda.

* Kunagi ära ole oma valuga üksi , sest kui kellegile räägid , on valutum!

* Mängisin tikkudega ja sain vanaemalt vastu sõrmi . . Mängisin armastusega - keegi ei keelanud ikkagi 0li valus

*Kui sa pole kunagi kurb, siis sa pead end muutma, sest inimene, kes pole kunagi kurb, sel pole ka süda.

*Kunagi ära ole oma valuga üksi , sest kui kellegile räägid , on valutum..

*"Mitmekordse haigetsaamise tulemuseks on usalduvuse kadumine"

*deem, ma tahaks sulle karjuda " kao ära, ma vihkan sind!" aga ometi ma naeratan ja kingin sulle musi, ma tean, et sa oled mind petnud ja olen valmis minema kaugele, et teada saada kui kaugele lähed sina.

*Kui oled kurb , vaata uuesti oma südamesse ja sa näed , et tegelikult nutad sa sellepärast , mis oli sulle rõõmuks .

*Ilma kurbuseta pole õnne. Ilma õnneta pole kurbust.

*Mina pole kivist, sina pole kivist, tema pole kivist, meie, teie, nemad pole kivist. Me kõik tunneme valu.

*Eile nägin unes, et mind armastati, kui ma üles ärkasin, hakkasin nutma.

*Sa murdis mu südame, sa muutsid selle jääkuubikuks ja lasid sellel pilvelõhkujast alla lennata, mu süda muutus miljoniks killuks.

*Sometimes I wanna go to sleep and NEVER wake up again .

*"Things happen and no one knows why "

*Igal õhtul mõtlen ma sulle, igal õhtul valan ma pisaraid... Järgmine päev küsin ma endalt
-MIKS???- sest armastan sind ja ei suuda leppida mõttega, et olen sust ilma

*Pisarates väljub meist valu,kurbus,lootus ja vihkamine,naertusesega rõõm,lootus ja õnnetunne.

*Tõeline tuimus , tunne , mis tekib , kui inimene on nii haiget saanud , et miski ei tee enam valu .

*elas kord tüdruk kellel oli mõmmi kõikjal kaasas , ta ei unustanud seda kuhgi .
üelpäeva
• Armastus ühendab endas kõik inimese head omadused. (H. de Balzac)
• Esimese armastuse ohe on viimaseks mõistuse ohkeks. (P. Charron)
• Armastada tähendab kannatada; mitte armastada tähendab surra. (H. Taine)
• Austusel on piirid, kuid armastusel mitte mingisuguseid. (M. Lermontov)
• Pilgud on esimesed armastuskirjad. (N. de Lenclos)
• Mis pole salapärane ega mõistmatu, see pole armastus. (M. de Scudéry)
• Armastada tähendab lakata elamast eneses, selleks et elada teises olevuses. (Aristoteles)
• Armastus sünnib pilgus, kasvab suudluses ja lõpeb pisarais. (A. Lamartine)
• Armastada tähendab imetleda südamega; imetleda tähendab armastada mõistusega.(G. de Sta?l)
• Mõistus on nõrgaks vastuseks armastusele. ( M. de Scudéry)
• Armastus on kõige tugevam kirgrdest, sest ta vallutab korraga nii pea, südame kui ka keha. (Voltaire)
• Armastuse meeletuses on rohkem tõelist õnne kui kogu filosoofia tarkuses. (H. Fielding)
• Armastus nagu tuligi ei püsi õhutamiseta; ta lakkab olemast, niipea kui lakkab lootmast või kartmast. (La Rochefoucauld)
• Armastus tekib äkki, ilma mingisuguste kaalutlusteta, kas temperamendi või nõrkuse ajel. (La Bruyére)
• Igal maal on armastus inimsüdame troopikavöönd. (B. de Saint - Pierre)
• Ainult tegu üksinda tõendab armastuse jõudu. (J. W. Goethe)
• Kui armastatakse, siis on süda see, kes otsustab. (J. Joubert)
• Armastus on nagu palavik; ta sünnib ning kustub, ilma et tahtel oleks sellega midagi tegemist. (Stendhal)
• Mida rohkem sa omaenese minast loobud, seda suurem ja tõelisem on sinu armastus. (L. Feuerbach)
• Armastus võtab mõistuse neilt, kellel seda on, ja annab sellele, kel seda pole. (D. Diderot)
• Kui armastus ja osavus töötavad käsikäes, siis oodake meistriteost. (J. Ruskin)
• Armastus on kõige kõrgim vägivallatseja: ta tahab endale kas kõik või mitte midagi. (Stendhal)
• Armastus on see, kui kaks üksikut kohtuvad, et teineteist hoida ja kaitsta. (Rilke)
• Armastus on nagu nakkushaigused. mida enam neid kardetakse, seda vastuvõtlikumad neile ollakse. (Chamfort)
• Armastus on kirg, mis tuleb teadmata kust ning läheb samuti teadmata kuhu. (A. Houssaye)
• Ükski teesklus pole suuteline kaua varjama armastust, kus teda on, ega kujutlema, kus teda pole. (La Rochefoucauld)
• Armastus suudab loota seal, kus mõistus heidaks meelt. (G. Lyttelton)
• Armastus, mis lööb lõkkele äkki, on kõige visam paranema. (La Bruyére)
• Raske on võita inimeste poolehoidu, kuid veel raskem võita nende armastust. (B. Gracian)
• Tõeline armastus puhastab, ülendab iga inimest ning kujundab ta täiesti ümber. (N.T?ernõ?evski)
• Armastus - see on kõige õilsa, puhta ja omakasupüüdmatu allikas maa peal. (G. de Sta?l)
• See on tõeline armastus, mis ikka ja alati jääb ühesuguseks: ka siis, kui talle kõike lubatakse või kui talle kõik ära öeldakse. (J. W. Goethe)
• Ainult lahkumisel või jällenägemisel tuntakse, kas teineteist armastatakse. (Napoleon) Ma teadsin ,et ma ei teadnud seda , mida tead sina , aga ma tean, et sa ei teadnud seda mida mina ei tea , sest mina tean midagi mida sina ei tea

12 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta