11.09.2011
Minu huvi.
25, Espoo, Finska

Tere

Mul on huvi võrride,mopeedide ja jalgrataste vastu. See sai alguse sellest kui mu väike vend sai mingi krossika olin kade ja tahtsin ka endale sellist. Kuna ma elan vaneaema ja vanaisa juures siis rääkisin vanaemale, et tahaks krossikat vanaema sellepeale, et alusta võrrist nii hakkasin võrri tahtma vaatasin soov.eest ja muudest kohtadest, kuid ma ei teadnud milline võrr välja näeb. Kuni ühel kena päeval läksime linna ja vanaisa ütles, et ta nägi komisjoni poodi ma küsisin, siis kas v'rri oli ta vastas et oli olin rõõmus ja hakkasin raha koguma vaja oli 3600.- kr tol samal päeval nägingi seda võrri minu jaoks ideaalne. Ühel ilusal päeval andsin vanaisale raha ja võttis käru taha ja läks tagasi tuli koos võrriga. Kuna oli kevade algus oli porine ootasime kuivi ilmu jne. Tegin esimese sõidu ära, aga koos vanaisaga ja siis lükkas ta mulle hoo sisse ning tuult oli tunda, noh hea tunne oli.

Mopeedi huvi.

See sai alguse sellest kui ma teise vanaema pool olin. Läksin vanaraua hunniku juurdeja kuna tundsin juba natuke võrre, siis teadsin, et see on võrri moodi asi. Ronisin hunniku otsa ja tirisin ta välja. jupid olid seal igal pool. Siis viisime ta koju.

Jalgratta huvi.

Mulle hakkas meeldima desna 2 otsisin seda ja leidsin selle oma kodu kandist. Tõin ta ära pumpasime vanaisaga kummid täis, siis võtsin liivapaberi kätte ja tegin teda. Tänaseks on ta väga korralik aga hea on selle ratta puhul see et see on kokkupandav. Mul on veel üks meesteka raam,2 saljuti raami ja 1 saljut mida hetkel teen/korrastan.

Selgunud on siis, et mu võrri mark on Riga 13 ja ratta nimi Desna ehk siis Aist aastaid ma ei tea.

Mulle meeldivad oma tallapressid. Ja kuna mul on huvi millega on hea maal tegeleda ei lähe ma ema juurde Tallinnasse elama.

Täna on minu nimepäev 11 september

Ning kõikidele kel sama huvi hoitke oma masinaid vene mopeede,võrre ja jalgrattaid, sest varsti hakkab neid vähenema hoitke neid pärast hea näidata oma järglastele mida kunagi kasutati.

28 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta