w00t lugege :P :D Rs huvilised ja muud :D
27, Tallinn, Estonija

Ma lausa jooksin arvutisse. Ma lülitasin ta sisse. Need ventilaatorid... mmmmm. Ma logisin oma RuneScape kasutajasse sisse. Seal ma sain seda, mida ma terve päeva oodanud olin. See kasutaja... Strenght 99 taustal paistsid kõik tema kumerused välja. Need rinnad. Ma klikkisin, et ta jookseks, et ma näeks kuidas need rinnad hüplevad. See oli imeline. Ma olin nagu Ivan Mother Russias! Mu "Ivan Julm" tõstis koheselt pead. Ma tundsin, et mu uus tipp on saabumas. Ma avasin ta CD-Romi ja surusin end sinna. Ja siis see juhtus. Ma täitsin kogu CD-Romi. Kuid siis juhtus midagi ootamatut. Arvuti sattus sellest üllatusest lühisesse ja mind läbis 220 volti. Ma tundsin end jumalana. Edasi ma ei mäleta, sest ma ilmselt vajusin ära. :D:D:DxD

105 pregleda
 
Komentari
Allllu 22.02.2011

Mängid ikka runet w?:D

Eigo Eigo 22.02.2011

eih :d

Allllu 22.02.2011

Sa ikka jõhekr ruuni p..e juuuh;) :-) :-$ :-( =-O ;-) 8-) :-P :-!

Eigo Eigo 22.02.2011

vaitkoer:D

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta