Never give up 1
28, Tallinn, Estonija

Mõtlesin hakata mingit järje juttu pidama, olen seda juba väga ammu tahtnud teha, aga takistuseks on alati see - Aeg. :)
Nimed jne on väljamõeldud kõik . :)


Olen Bella, täitsa tavaline 16 aastane tüdruk, kellel kohe varsti tulemas sünnipäev. Sellepeale ma ütlen juhhu, sest olen juba ammu seda oodanud kui saaksin 17, 1 aasta veel ning olengi täiskasvanu. Mil saaksin oma elu alustada, ilma et keegi vanematest või perest saaks mulle öelda, mida võin teha ja mida mitte. Lihtsalt nii väga ootan seda aega. :)
Praegult on suvi, ja kurbusega pean mainima, et varsti kooli. Ööh kool- see sõna on juba on nii Scary... Sõpru tahaks küll näha, keda pole ammu näinud ja aega veeta, aga kodused tööd, mida need õpetajad annavad. Noo selle peale peaks ütlema, et nad päris "segased", meil noortel peale koduste tööde tegemise on ka muid tegevusi, aga ei , nemad annavad ju nii palju kodutõid, ja kui ära teha jõua on "ilusti" 1 sees. Pole ka siis ime, miks nii paljudel õpilastel halvad hinded on.. Aga okei, aitab siis minust... :)

Hommik

Kell on juba 12 kui ma ärkasin, käisin köögis, tegin teed, ja nagu jälle, olen ma üksinda kodus.
Ema on tööl, ning isa töötab hoopsiki meist kaugemal. Ta on Itaalias tööl ärimehena. Kahju on sellest , et ta nii kaugel on, teda näeb nii harva, kõigest 1 kord kuus. Muidu meie pere elab Eestis, selles väikeses riigis, kust tahaks lihtsalt minema saada. Ja see juhtubki pea poole aasta pärast, mil meie pere kavatseb Itaaliasse kolida , isa juurde. Ema igatseb isa nii väga ja ta ei kannata temast eemale olemist. See on pea veerand aastat ka nii olnud.
Ma olen nii vaimustuses, et saan Itaalisasse kolida, aga kuidas ma seal hakkama peaksin saama? Mu inglise keel pole nii ideaalne nagu paljudel see on... Ja kui ma veel lähen kooli , mis siis saab ? Aga õnneks hakan augusti kuus käima era õpetaja juures, kes pidavat kiirelt ja lõbusalt inglise keele selgeks õpetama. Tegu on küll kalli õpetajaga aga teda kiidab pea iga üks, kes tema juures õppimas on käinud. Tal on tegelikult oma grupp kus õpib kuskil 10 - 15 inimest, aga ema sebis ta mulle niiviisi ära, et ma saaksin eratunde. Ja mis veel kõige parem, augusti lõpus saan ka mina minna tema õpilastega nädalaks Inglismaale ! See tuleb selle suve kõige parem trip arvatavasti, sest ma olen Inglismaale nii ammu tahtnud, ma olen sellest nii kaua unistanud ! Nooremana tahtsin sinna elama minna ja särki värki. :) Ja nüüd mu unistus saab teoks.

"Läksin poodi, poes kohtasin sõbrannat, keda pole üli kaua näinud, igatsesin teda nii väga. :("

Vanessa ( jookseb minu poole ja teeb kalli ): Tsau Bella ! Kuidas läheb ? !

Bella : Tsauuu Vanessa !!! Mul läheb täitsa tavaliselt nagu ikka , ja sinul ? Ma pole sind terve suvi näinud ja nüüd sa siin. Ja netis pole sind näinud, telefon väljas , kas juhtus midagi. Sa ei maininud ka et ära lähed...

Vanessa : Ma tean , et ma ei maininud sulle mitte midagi, mul oli tükk aega sellepärast nii halb olla..Ma seda ei hakka siin praegult rääkima, saaks õhtul kokku ja teeks väikese piknikku äkki ?
Muidu läheb ikka hästi, väljaarvatud, et sinuga pole ammu koos aega veetnud. Ja muidu ma jõudsin alles eile öösel tagasi, ei tahtnud sind ülesse äratada oma kõnega..

Bella : Sinu kõne oleksin ma vastu võtnud ka kasvõi kell 5 hommikul !!! Mis sest et ma poleks mitte midagi aru saanud, aga sina võid mulle alati helistada ! Ja tänane piknik toimub kindlasti, räägid mulle kõigest, mis vahepeal toimunud. ! Aga siis võiks ka väikese filmika teha ja vessut teha ja väiksed dringid kõrvale . ;)

Vanessa : Eks ma helistan sulle mingi päev täitsa ootamatult, kui sul on ilus uni pooleli, tahaks näha et kurjaks ei lähe ( naeratab ). Jah, aga kas siis sinu pool või minu pool teeks ?

Bella ( naeratab Vanessale vastu ) : Ei lähe ma midagi kurjaks, okei võib olla natukese :D ..Aga minu juures võiks, meil käis vahepeal juurde ehitus, ehk minu toas saab rõdule, seal oleks hea mõnus . :)

Vanessa : Aga nu davaj, teeme siis nii. Ma helistan sullle mingi kaheksa aeg, ma pean nüüd minema, ema tahab väikese grillika teha. :)

Bella : Dvj, tsauka siis praegu !

Vanessa : Tsau !

Kallistavad üksteist, Vanessa läheb ema juurde jäätise leti poole, ning Bella hakab kodu poole liikuma, enne seda ostab koju süüa ja valmistab kodus emale ning vennale maitsva prae, tahtis üllatust teha, kuna vend ( 18nimi:Gustav ) tuleb koju, oli kuu aega Usas tööl.


juttt jätkub pealegi.... Andke märku, mis arvate jne . :)
Olen algaja ning vabandan kohmetute vigade eest . :)



34 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta