Rikutud noorus. 4 osa #
28, Kuressaare, Estonija

Heii , vabandan , et pole kaua aega kirjutada saanud , aga üritan nüüd kiiremini uusi osasi teha .
Kui meeldib , siis ikka rohelist käpakest :)
Oleks tore kui avaldaksid kommentaaris ka oma arvamust ((:
ettetänades : Kaiisa .


 

Eelnevalt : Liikusime aeglaselt tema sõbra juurde. Teepeal rääkisime paljustki . Lõpuks jõudsime ka  kohale . Matu tõi meile kohe joogid . Olime juba kuskil kaks tundi joonud ja tundsin kuidas Matu mind sülle võttis ja magamistuppa viis. Ta hakkas mult riideid ära kiskuma . Karjusin talle : Ei , ma ei taha seda teha, palun lõpeta. Kuid Matu ei lõpetanud .

 

 

4osa#  

 

Sellest kõigest oli möödas 2 kuud. Selle aja sees olen ikka peamiselt joonud , suitsetand ja suht niisama sõpradega chillind. Juba homme on minu  sünnipäev . Saan 14 siis . Sellest tuleb hullumeelne pidu , õnneks Emma läheb ka see aeg kuskile Pariisi, niiet saan kodus raju peo maha panna. Olin kutsed juba kõigile ära saatnud. Põhimõtteliselt oli kõik homseks valmis.

 

Emma: ''Tsau lapsed, ma hakkan nüüd minema . ''

Anni :'' Jaja Tsau .''

Anita läks tema juurde kallistas teda ja lausus siis : ''Tsau , aga kas ma saaksin homseks raha , et noh tahaksin sünnipäevaks uusi riideid osta.''

Emma andis mulle muidugi korraliku summa raha.

 

Jooksin ülesse , vahetasin riided , tegin end korda ja läksin linna saadud raha eest lasta vanematel sõpradel alkot osta. Sain Kristoga kokku , ta oli 19 aastat vana ja sai meile homseks vajaliku muretseda. Kui olime alko kätte saanud , lasin end autoga koju viia ja ka asjad tuppa vedada .

 

Mõtlesin, et pole suht erilist muud teha ja helistasin Liinale .

 

Tutvustus Liinast :

Ta on 15 aastane tüdruk ja hetkel minu parim sõbranna. Ta on tõsine peoloom, hullem , kui minagi . Tal on palju probleeme oma vanematega , ning ta elab peamise aja sõprade juures. Tal on helesinised silmad ja blondid juuksed. Liina on üldiselt  supper ilus ja hea iseloomuga . .

 

Liina : Jaa musii .

Anita : ''Tsjäu muss , kuule välja viitsid ?''

Liina: ''Okei, a kutsuks Kleroni ja Krissi ka ?''

Anita : ''Ürr, tahad jälle Kleroni sebidaa jaah ?''

Liina : ''Ah ole vait , saame tunni pärast juuksuri ees kokku ?''

Anita : ''Okeii .''

 

Ning lõpetasin kõne. Läksin arvutisse ja logisin msni . Kohe hakkas minuga Kert kirjutama . Ta käib mulle 24/7 pinda, mingi oma jutuga , et tahab minuga käima hakata. Hale vend suht.

 

Kerrtt , love u . : ''Tsau ,kuulsin , et sul on homme sünnipäev ? Mina ei olegi kutsutud?''

Annuu , jejj, homme piduu : ''Tsau , ah mul pohhui , tule kui tahad. ''

Kerrtt , love u . : ''Okeii .''

 

Logisin msnist välja , läksin vannituppa veits meiki ja juukseid kohendama . Vaatasin moblalt kella, aeg oli minema hakata . Liikusin juuksuri poole ja nägin , et Kleron ja Liina olid juba kohal . Amuide , Liinale meeldib Kleron . Kui Liina mind nägi jooksis ta kohe minu juurde ja kallistas . Ka Kleron tuli ja kallistas mind, küllgi ta polnud seda kunagi teinud , olin veidi ehmunud , aga unustasin selle peagi .

 

Liina : ''Kleron, sul suitsu on ?''

Kleron: ''Jaa, tahad ?''

Liina : ''Muidugi , lähme mängukale . ''

 

Liikusime mänguka poole ja nägin seal eelmist kampa , Keliani ja neid . Ütlesin Liinale : Kuule , läheks parki , mai viitsi siin olla , tüütab ära juba . Niisiis , liikusime pargi poole , istusime pingile , tegime suitsud ära ja hakkasime juba kodu poole liikuma, kell oli ju 22.00 juba .  Koju jõudes olin nii väss , et võtsin meigi maha ja läksin kohe voodisse, peale seda ka kohe uinusin.

 

Järgmine päev .

 

Kell oli juba 10 hommikul . Ärkasin, läksin kohe dushi alla, panin meigi peale , kuivatasin juuksed ja panin end riidesse. Kell 13.00 pidid juba külalised tulema. Need paar tundi valmistusin peaks, panin asjad lauale jne. Kell oli juba 13.00 ja juba rahvas hakkas kogunema. Kõik täitsid kohe topsid mahla ja viinaga , ka mina . Kõik läks kiiresti , jäin suht kiiresti täis ja nii ka teised . Kell oli nüüd 17:00 . Kuulsin , et keegi koputas mulle selja peale. Vaatasin siis enda taha ja nägin Emmat. Karjusin üle maja : ''EMMA?''

 

Emma võttis mult käest kinni ja tiris majast välja ja karjus mulle siis : ''Sa kurat jood ? Arvasin , et oled teistsugune , aga ei . Ma ei taha sind enam kunagi näha , kao siit majast ja ära enam kunagi tagasi tule .''

 

 

 

207 pregleda
 
Komentari
liis110 03.12.2008

Heahea, tee varsti uus eks ning teata viitsid ?

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta