Suvi, mida keegi ei unusta. 1 osa
28, Kuressaare, Estonija

See osa tuli hästi lühike , aga järgmine tuleb pikem.
ROHELIST (a)
Kriitikat oodatud.

Marita on 14 aastane tüdruk . Ta elab koos ema Meriti, õe Gerolini ning venna Markusega ühes suures linna korteris. Kool oli läbi saamas ja algamas oli suvi .

 

Oh lõpuks sai see neetud kool läbi ja hakkab SUVI, karjus Marita üle maja.

Marita helistas oma peikale Kevinile :

Marita : Tsau kallis , kuule õue viitsid ?

Kevin : Okei , aga kes veel ?

Marita : Ma ei tea , kutsuks äkki Karmeni, Kristiina, Kristjani ja Marko . Sobib ?

Kevin : No okei , aga kutsu palun oma õde Gerolin ka .

Marita : Miks tema ?

Kevin : Ah vahet pole .

 

Marita lõpetas kõne ja jäi mõtlema. Miks ta küll tahtis, et ma Gerolini kutsuksin ? Ah vahet pole lähen teen parem korda ennast.

 

Marita võttis jaki ja hakkas minema , aga talle meenus, et pidi ju Gerolini ka kutsuma . Ta hüüdis Gerolini alla : Kuule , tule õue meiega. No okei.

 

Kui Marita ja Gerolin kohale jõudsid olid kõik teised juba seal. No , mida me edasi teeme? küsis Karmen . Läheks äkki sinna vanasse majja , kus ükskordki käisime ? küsis Kevin. Davai lähme.

 

Poisid läksid enne veel ühte väiksesse putkasse , kus neile müüdi alkoholi ja suitse. ( Kuigi nad olid vaid 14-15 aastased) . Nad võtsid vajaliku kraami, maksid arve ja läksid tüdrukutele järele. Poisid jõudsid ka lõpuks sinna majja. Nad istusid kuskile vanale diivanile ning tegid pudelid lahti ja hakkasid jooma. Lõpuks kuulsid nad kellegi häält, mis ütles: Minge siit otsekohe minema või te veel kahetsete. Tüdrukud sattusid paanikasse, aga poisid ei pannud eriti tähelegi. Ma kordan uuesti , minge siit või te veel kahetsete!, ütles hääl , kuid nüüd juba veidi vihasemalt. Lõpuks ...

256 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta