Telli, liitu ning tutvu juba täna oma võimaluste ja eelistega!
34, Atlanta, SAD

Kallid praegused ja tulevased kliendid!

Käesoleva aasta algul alustasin oma tegevust Oriflame kosmeetika-, ilu- ja tervisetoode müügiga, milles ühtlasi sõlmisin ka kahepoolse müügilepingu ja astusin konsultandiks.

Tänane teekond konsultandina on olnud minu jaoks igati positiivne ja ootsusterikas. Käin aktiivselt koolitustel et jagada nii oma praegustele, kui ka tulevastele konsultantidele neile vajalikku informatsiooni ja teavet Oriflame toodete ning võimaluste kohta. Mõistagi olen ma alles algaja, kuid sihikindluse ja initsatiivi alusel on mul võimalik jõuda kaugele ning aidata selleläbi ka Teistel konsultantidel saavutada oma eesmärgid ning püüdlused Oriflame firmas edasipürgimiseks.

Sinu eelised ja võimalused

Ma tahaksin Teile nüüd selgitada, miks on kasulik alustada konsultandina Oriflames, ning mida see Teile võimaldab.
Esiteks, olles konsultant, on üks eeliseid kindlasti see, et iga toode on võimalik endale soetada kataloogi hinnast 23% soodsamalt. See summa, mis saadakse soodsamalt, on sisseostuhind ning sisseostuhinnast soetatud tooteid võid kasutada nii isiklikel, kui ka ärilistel eesmärkidel, müües seda edasi kataloogi hinnaga. See võimalus kehtib ainult konsultantidele, kuid see pole veel kõik.
Konsultandina olles on võimalik teenida ka puhaskasumit, ehk müügitulu, millest eespool ka natukene juttu juba oli.

Kui sa tead mõnda oma tuttavat või sõpra, kes on Oriflame toodetes huvitatud, siis ära ole häbelik- näita ka talle kataloogi! Kataloogist leiab kvaliteetseid tooteid igaühele- ka siis igapäevaseks või pidulikemaks sündmusteks.
Sul on võimalus kõiki neid tooteid sisseostuhinnast supersoodsate kataloogihindadega edasi müüa, millega teenid omakorda müügitulu. Müügitulu on sinu äri- palk, mille saad tehtud töö eest. Tarvitseb vaid ise aktiivne olla, sest tehtud töö tulemus sõltub ainult Sinust endast, palju sa müüd.

Konsultandiks sa aga registreerima ei pea- kui sa ei soovi. Oriflame ilu-ja tervisetooted on endiselt soodsad ka siis, kui sa tellid neid konsultandilt kataloogihindadega.

Naudi ilu nii seest kui väljast

Oriflame pakub oma klientidele kvaliteetseid tervisetooteid Welnessilt. Welnessi tooted on Oriflame tervisetooted, mis sarnanevad apteekides müüdavate antioksüdantidele ning mis on Sinu tervisele kasulikud. Siiski erinevad Oriflame tooted teistest edasimüüjatest sedavõrd, et nende hinnad on soodsamad ja tooted ise kvaliteetsemad. Kvaliteetsemad on nad sellepärast, et
Tarvitades Welnessi tooteid, võid haigestuda harva ning tunda ennast muretult. Tooted aitavad maandada stressi ning hoida sind elujõus ka kõige pingelistemal ning raskematel hetkedel. Tundub olevat huvitav pakkumine?
Küsi lisainfot Welness toodete kohta oma konsultantidelt!

Alusta juba täna

Oriflame kodulehekülg on korporatiivne. Siin pakutavaid tooteid on endale võimalik soetada ainult konsultantide kaudu.
2011. aasta märtsist avan ePoe, kust saavad kõik praegused ja tulevased kliendid soetada endale kvaliteetseid Oriflame tooteid superhinnaga.
Ära jäta võimalust kasutamata ning alusta iluhooldusega juba täna!
Tunda ennast hästi ning näha välja hea soovib meist igaüks. Oriflame käsimüügist saadud tooted on kvaliteetsed ja naturaalsed, st et nendes ei sisaldu säilitusaineid.
Welnessi toodete kohta leiad veel informatsiooni ka Oriflame koduleheküljelt.

Osale tasuta koolitustel, reisi ja naudi seltskonda

Igal kolmapäeval toimuvad ka tasuta koolitused Oriflame toodete ja võimaluste kohta. Kui oled osavõtust huvitatud, siis saada vastavasisuline kiri minu meiliaadressile reinald.udras@oriflame.biz
Märksõnaks pane "oriflame koolitused".

Minu Oriflame lehelt leiad kasulikke nõuandeid ja soovitusi. Samuti saad minu lehelt tellida ka tooteid ning registreerida ennast konsultandiks. Tutvu uute inimestega ning naudi elu! Oriflame pakub oma aktiivsetele konsultantidele ka rohkeid reisimisvõimalusi ning lisasoodustusi.
Kui sul tekivad küsimused või vajad abi, saada kiri aadressile reinald.udras@oriflame.biz

Minu oriflame lehekülg asub aadressil http://my.oriflame.ee/reinaldoriflames
Toodetega saad tutvuda Oriflame koduleheküljelt http://oriflame.ee/

Ilmunud on ka värske kataloog! Tutvu uute toodetega juba täna ning saa kasu.
Ilusat algavat ilu ja tervise-aastat!

36 pregleda
 
Komentari
Veiko Aal 01.02.2011

Tänan ei soovi olla ei sinu ega kellegi teise klient ja üldse oriflame tooteid ei soovi osta, müüa ega ka vahetada!!!!!

r31ntz r31ntz 01.02.2011

Tänan tagasiside eest!

Võtan Teie arvamust kuulda, kuid paraku ei ole see kommentaar kuidagi põhjendatud, mille läbi ei saa ma Sind kahjuks aidata.

Lugupidamisega.
Reinald

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta