13.11.2008
;)
31, Tallinn, Estonija

  :P
 

ALKOHOLITARBIJATE HOROSKOOP......:D

Jäär (21.03 - 20.04)

Joob end oimetuks või siis hakkab hullusid tegusid tegema. Seepärast on Jäärale alkohol eriti ohtlik.

Sõnn (21.04 - 21.05)

On purjus peaga väga ohtlik. Joobunud Sõnnid muutuvad talumatuks; nadpüüavad lahendada erilise innuga mingeid tühiseid probleeme ja sellegasõna otseses mõttes näitavad välja tõelist sõnni palet. Purjus sõnnidon halvad ka selle poolest, et muretsevad kust aga viina juurde saaks!

Kaksikud (22.05 - 21.06)

Joovad huviga: joobudes nad muudavad märgatavalt oma tuju ja käitumist.Sellepärast oleks heal seltskonnal purjus kaksikust vaimselt kasulikeemalduda; vaevalt et seltskonna närvidel veiderdav kaksik seda isetahaks teha. Kaine peaga võiks kaksik oma tegude üle järgi mõelda jateinekord seltskonnas muude lõbustustega tegeleda. Eriti soovitav onkaine, kuid elav vestlus.

Vähk (22.06 - 22.07)

On õrna seedeelundkonna ja psüühikaga. Kui Vähk hakkab trimpama, siista lõõgastumise asemel hoopis nutab. Vähile on isegi õluvastunäidustatud.

Lõvi (23.07 - 23.08)

Peab alkoholiga piiri pidama kahel põhjusel. Esiteks on see liignekoormus südamele. Lõvi süda on kahjuks nõrk nagu kõikidel teistelkaslastelgi. Kuid veel hullem on see, et purjutav Lõvi kaotabautoriteedi teiste silmis. Alati kui Lõvi pitsi tõstab, peab ta endalesisendama, et liigne pits teeb loomade kuningast narri ...

Neitsi (24.08 - 23.09)

On väga intuitiivne ja tunnetab tihti ette alkoholismi laastavatetioloogiat. Seepärast on ka paljud neitsid veendunud karskustegelased.Neitsidele, kellel sisemine hääl ei tööta on alkohol kõvaks mürgiks.Eriti laostab ta Neitside õrna maksa.

KAALUD(24.09 - 23.10)

Joovad põhiliselt seltsi pärast, et anda head näidet kiirestpitsikummutamisest. Kaaludele pole aga palju vaja: ja juba nad ongilaua all ning mõne aja pärast kraavis ....

Skorpion (24.10 - 22.11)

On muidu vaoshoitud, kuid kaotab joobnuna enesekontrolli ja on võimsateemotsionaalsete kirgede küüsis, et võib teha nii palju halba, mispurustab terve ta elu. Purjus Skorpion on tülinorija ja teistelegiohtlik. Purjus Skorpion-hädavares on aga enesetapu kandidaat number üks.

Ambur (23.11 - 21.12)


Joob sügava rahuldusega ja see on õudne hädaoht. Kui paljud andekadAmburid on end rentslisse joonud!? Amburi maks ei saa alkoholiümbertöötlemisega mitte kõige suurepärasemalt hakkama ja see viib maksarasvumiseni ning lõpuks see tähtis organ sidekoestub tsirroosi läbi.


Kaljukits (22.12 - 20.01)


Ei saa alkoholist piisavat rahuldust. Kaljukitses toob alkohol esilevaid probleemide suurenevaid ja mustenevaid varje. Seepärast polegi talhea juua.

Veevalaja (21.01 - 19.02)

Satub alkoholismi küüsi kohe kui ta viina proovib. Veevalaja hävitabalkoholiga oma niigi nõrgavõitu närvisüsteemi. Neist saavad alkohoolsedneurootikud, kellel värisevad käed ja kes kõnnivad närviliselt. Tihtihaigestuvad nad astmasse või krambitavad ....

Kalad (20.02 - 20.03)


Kohanevad alkohoolse keskkonnaga kiiresti. Sellest üksi on neile veelvähe ja peagi sirutub käsi narkootikumide järele. Eriti räigelt elavadKalad üle pohmelle, sest nende organism on mürgituste suhtes teisteomadest tundlikum.

34 pregleda
 
Komentari
Maarika 13.11.2008

Sõnn (21.04 - 21.05)

On purjus peaga väga ohtlik. Joobunud Sõnnid muutuvad talumatuks; nadpüüavad lahendada erilise innuga mingeid tühiseid probleeme ja sellegasõna otseses mõttes näitavad välja tõelist sõnni palet. Purjus sõnnidon halvad ka selle poolest, et muretsevad kust aga viina juurde saaks!

SEE EIOLE TÕSI JUU :(

pesukrat pesukrat 13.11.2008

Eiole jaah :)

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta