21.01.2008
soldiers! 1.
29, Tallinn, Estonija

Kommentaare,Kriitikat jne.
Minavorm
.Tegelase nimi on Fridich.
Ta on pärit saksamaalt.
Ta oli just saanud 19a vanaks kui ta pidi minema sõjaväkke.
Sinna ta pidi minema kuna venemaa ähvardas astuda saksamaa vastu.
Sellel päeval.
Ma ärkasin varakult ja panin riidesse.Astusin uksest välja.Mind ootas seal üllatus.
Vanemad olid ukse taga kinkide ja koogiga.Ma läksin nendega alla,kööki laua taha.Nad ulatasid kingid.Ma avasin ühe ümbriku.Seal oli sees kiri.
Lp mr.Fridich te olete kutsutud sõjaväkke.Te peate tulema koheselt.Sinu riik vajab sinu sugust tugevat ja tugeva iseloomuga inimest.
Kindral Rudolf Frehbacher.
Ma hakkasin seda veel ja veel lugema ,et ma ikka õigesti aru saaks.Ma lugesin seda vanematele etta ja ema hakkas nutma.Ma lohutasin teda ja ütlesin"Ära muretse ema,ma tulen kindlasti tagasi".

Ma läksin kurva ja kartliku mõttega treppist ülesse asju pakkima.Kui asjad pakitud läksin uksest välja,trepist alla.Avasin välisukse ja väljas oli reamees Hans Grüber.Ta ütles mulle"Tere ma olen Hans,ma viin teid baasi."Ma vastasin sõbralikult"Hea küll.Muidu mu nimi on Fridich."Selle peale ütles ta"Ma tean." ja me läksime autosse.

Sõjaväebaasi oli umebs kahe tunni tee.Kohale jõudes nägin ma kui suur see baas on.See oli väga suur.Ma astusin värava poole.Jõutsin väravani ja vastu kindral Rudolf Frehbacher.Ta ütles"Tere,sa oled vist Fridich.Igastahes algul lähed arsti juurde ülevaatusele jne."Sammusin siis sinna.Mind vaadati üle ja lõikati juuksed lühikeseks.Siis pidin panema sõjaväe teenistuse riietuse ja pidin treeninkutele minema.

Jätkata?

3 pregleda
 
Komentari
VrummVrumm 22.01.2008

kirjavead on väga .... naljakalt lollid
treeninkutele
jõutsin
''Ma vastasin sõbralikult '' hea küll
peaks olema ma vastasin sõbralikult '' hea küll ''
agajahh ,wadev :D

tannpann tannpann 23.01.2008

Ma oskan ikka kõik vaatamata jätta:$

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta