23.08.2010
Afroisme .
30, Kuressaare, Estonija

friends forever, boys are whatever

Tõelised sõbrad ei hooli su puudustest ja ei kadesta su edu

Sõprus on ideaal, sõbrad aga tegelikkus.

First words, first joys, first laugh and cry-we´ll do it other time. Again. You´re the first person I was friend with

Mul võib olla vähe sõpru , aga tean , et nad on tõelised

Taevas nutab, lehed langevad ja päike on puhkusele ära sõitnud

WHEN YOU CAN LIVE FOREVER WHAT DO YOU LIVE FOR ?

uinuv mõistus sünnitab koletisi

Ela täna, sest homseid pole palju jäänud.

Õiglane inimene pole mitte see , kes ei tee ülekohut , vaid see , kellel on võimalus olla ülekohtune , kuid ta ei soovi selline olla .

Kokkuvõttes ei tohi kahetseda sissejuhatuses öeldut.

sõber on see, kes toob su puu otsast alla, mitte ei küsi: " Äkki ma võin sulle nööri laenata ? "

Elu on lühike, eira reegleid, andesta kiiresti, suudle aeglaselt ,armasta tõeliselt, naera kontrollimatult ja ära kahetse ühtegi asja , mis pani Sind naeratama …

Kuigi vahel soovin,et mu unistus saaks teoks. Ning vahel tundub,et see ei juhtu iialgi. Unistused näivad võimatuna siis,kui on aeg minna edasi ja mitte neile mõelda.

Kui võiksind anda Sinule ühe omaduse, annaksin Sulle võimaluse näha iseennast nii, kuidas teised näevad Sind. Siis võiksid tähele panna, kui võrratu Sa oled!

Ole viisakas kõikide vastu, kuid sõbrusta vähestega ja proovi neid väheseid hoolikalt, enne kui kingid neile oma usalduse.

Ära oota kuni tunneli lõpus süttib valgus, marsi sinna ja süüta see kuramuse asjandus ise.

Alles eile sain teada, kui kohutavalt palju sa mulle tegelikult tähendasid. Alles eile sain teada, et sind kaotades ma murdun täielikult. Alles eile sain teada, kui valus see kõik on ja ma ei lepi sellega kunagi.

Edaspidi püüan hoida seda vähestki, mis mul on, sest ma olen liiga väikene, et haarata kogu maailma

Lihtsus on ülim keerukus

Ma ei käitu sinu pilli järgi, kuna sinu pill on häälest ära Kas tahad teada kuidas sinust mõtlevad su sõbrad? Siis vaata, kuidas sinusse suhtuvad nende tuttavad.Inimene ei armasta täiuslikkust... ta teeb täiuslikuks selle, mida ta armastab. Mulle meeldib kui Minust räägitakse, Olemata Kas head või halba, sest sellest järeldub vaid see,et olen teie Maailm. Parim kink, mida võid anda, on kallistus: üks suurus sobib kõigile ja kellelgi ei ole kunagi midagi selle vastu, kui selle tagastad. Ma tahtsin sulle saata midagi armsat ja ülinunnut, aga postiljon käskis mul postkastist välja ronida! Paljud inimesed on üksikud, sest ehitavad sildade asemel seinu. Edu ei ole lõplik, ebaõnnestumine ei ole saatuslik — oluline on julgus jätkata Meie tugevus sirgub meie nõrkustest Teie ei julge. Tähendab - Teil pole tahtmist. Tahtmine annab julguse.

Kiss us when no one's watching.

Kui mul poleks seda sisemist kindlust, poleks mul midagi...See annab mulle jõudu, et toime tulla.

Sinu moraalipõhimõtted ärgu takistagu sind kunagi tegemast seda, mis on õige

Butterflies don't lie

* Rikas on see, kellele piisab sellest, mis tal on.

Sõna on õhk, ning ometi võib ta õigel hetkel öelduna maailma pahupidi pöörata

olen alati ühel nõul inimestega, kes minuga nõustuvad

Üksinduses, haige olles, segaduses — ainuüksi teadmine sõprusest aitab vastu pidada, isegi siis, kui sõber on jõuetu aitama. Piisab sellest, et nad olemas on. Sõprust ei vähenda aeg ega kaugus, ei vangistus ega sõda, ei kannatused ega vaikus. Just neil hetkil kinnitab sõprus tugevamini juuri. Just neist hetkist puhkeb ta õide

alati omanäoline, teistsugune, eriline - täpselt mulle.

Minu ego on sinu omast kõrgem, ja kui mina ütlen "Hüppa!" siis sina küsid "Kui kõrgele?"

Igas inimeses peitub võime rajada oma unistuste impeerium, ja ära lase kellelgi endale öelda, et sa ei saa kõike, mida sa tahad. Saad küll - sa suudad kõike, mida tahad , pole ühtki takistust, millest sa üle ei saaks, ühtki raskust, millega sa toime ei tule, ühtki hirmu, millest sa võitu ei saa, ükskõik kui võitmatuna see võib mõnikord tunduda.

Tunned mind vähe, kuulnud oled palju, usu vaid seda mida ise oled näinud.

Sõprus iseendaga on kõige tähtsam, sest ilma selleta ei saa me olla sõbrad kellegi teisega. <3

Ole viisakas kõikide vastu, kuid sõbrusta vähestega; ja proovi neid väheseid hoolikalt, enne kui kingid neile oma usalduse. Tõeline sõprus on taim, mis aeglaselt kasvab. Ta peab läbi tegema katsumusi ja vastu pidama saatuselöökidele, enne kui on õigustatud kandma seda nimetust.

1 Poiss , 1 Armastus , 1 Elu , 1 Kord .

Alati ei naera süda,kui huuled naeravad.Vaata silma ja sa näed mis on südames..

Ma ei saa neist üldse aru. Algul lubavad, et ei tee kunagi haiget, kuid aja möödudes teevad nad seda siiski ..

Poiss istus pingil ja küsis tüdrukult: "No, mida sa tahad? Armastust?,, Tüdruk vaatas poisi sinistesse silmadesse ja sosistas: "Jah,Sinu oma !"

I rock, You suck. It’s end of the story. :D

Sa oled lill mu aias, sa oled nii pisike kuid samas nii suur, sa oled see mis kõige tähtsam on, sa oled igavesti parim... Igavesti parim sõber ning sa ei kao kunagi, kui miski viltu läheb, sa oled ja jääd alatiseks selleks, kelleks kord saanud oled.

Sõbrad ununevad, asjad vananevad, mälestus jääb.

Mul pole silmad sinised, nagu taevas. Mul pole juuksed sädelevad, nagu merineitsil. Mu iseloom pole selline, nagu sooviksid. Ma pole viisakas, nagu võiks. Ja ma ei hakka ennast muutma, et olla keegi, keda ma pole ja et meeldida kõigile.

Elu on ilus, kuid tihti valus.

On asju, mis ei unune. On sõprust, mis ei purune. On ka sõpru, keda unustada ei saa.

Oli aeg, mil ma ütlesin, et tahan tagasi möödunud aegu. Nüüd tahaks ma tagasi neid aegu, mil ma seda ütlesin.

See , mis täna on kogu su maailm , on aasta pärast kõigest minevik .

Tee mida mööda sa kõnnid, jätab omad sammud, sama nagu aeg mida elad jätab omad mälestused... Mõned mälestused kustuvad,mõned mälestused jäävad igavesti...see on paratamatus .

Miks pettume inimestes? Kuna arvame, et nad suudavad muutuda paremaks... Nad annavad lubadusi mida ise ei suuda kanda... Tekitavad lootusi, mille ise purustavad.... Inimesed ei muutu nii kergesti ja enne kui nad midagi saavutanud ei ole ei tasu neid ka uskuda, sest lubadused on kerged tulema... Uskusin liiga palju inimestesse, kelles pidin pettuma...

Piisab vaid ühest minutist ja kõik muutub teiseks. Kunagi ei tea ette, mis meiega juhtuda võib, mis selle põhjustab ja mis on selle tagajärjed. Kõik võis olla kõige paremas korras ja pärast seda üht ainsat minutit ei tea kas suudad veel silmi avada, ei tea kas suudad jalgu liigutada või vastata küsimustele. Meenuvad kõik hetked, mis olid tähtsad, hetked mida tahaks korrata, inimesed, keda ei tahaks kaotada, tegevused mis vajaks lõpetamist. Kõik see paneb pingutama, see mille oled jätnud veel tegemata vajab tegemist. Iga minut on tähtis ja kõikk see hea mis on me ümber, sellest tuleb kinni hoida...

Pane käsi vastu rinda ja tunneta oma südametukseid. See on su elu kell, mis loendab allesjäänud hetki. Ühel päeval jääb see seisma. See on täiesti kindel ja sa ei saa sinna mitte midagi parata.

Õnn on siis , kui sul on vähemalt 1 inimene keda sa saad 100% usaldada - sina see oled !

Kui keegi on andnud sulle tüki oma südamest-olgu see suur või imepisike, kuid siiski tükk, koht. Siis ära unusta, et see on tükk teise südamest ja teine vajab seda tükki, et elada. Kui sa hoiad seda tükki hästi, ollakse õnnelik kui kui sa selle ära viskad, sellel trambid, selle unustad, siis tea-kannatab see, kes selle sulle andis!

Ma ei räägi enam tundega, et sulle selgeks teha. Sa lihtsalt püüad kinni mu pilgu ja hetkega on sulle kõik selge. Need silmad ei suuda enam iial varjata seda tunnet ja neid emotsioone, mis mu sees end peidavad. Need silmad räägivad ise sulle kõik. Aga vaid sulle, ainult sulle ja nii ongi õige!

Ma ei maksa midagi aga olen väärt palju, ma rikastan neid, kes mind saavad, tegemata vaeseks neid, kes mu ära annavad. Ma kestan ühe hetke, aga mälestus minust võib kesta terve elu. Ma olen puhkus väsinule, lootus meeleheitnule, päikesekiir kurvale ja parim vastumürk murele. Mind ei saa osta ega müüa. Keegi ei saa öelda: ''Ta on täpselt sinu moodi.'', sest ma olen omamoodi ja peale minu pole maailmas ühtegi sellist inimest.

Elades koos ja kõrvuti teiste inimestega unustame sageli, et ühel päeval lõppeb iga inimese tee ja, et me ei tea millal see päev saabub. Seepärast peaks inimestele, kellest me hoolime ütlema, et nad on midagi erilist ja olulist. Ütle neile seda enne kui on hilja.

Kas ma võiksin sinult paluda , et sa ei laseks minust kunagi lahti ?

God is a DJ, Life is a dance floor, Love is the rhythm and You are My music .

If girl cries, there will be many reasons, but if a boy cries, only 1 reason - A GIRL.

Keegi ei müü puhast kraami, aga kõik ütlevad, et müüvad. Täpselt nagu keegi ei armasta sind. Ainult ütlevad, et armastavad.

Kindlustunne on see, kui võid ära eksida, kartmata mõistust kaotada.

Mida õhem on jää, seda suurem on soov teada saada, kas see ikka kannab .

Armastus on nagu usk - seda ei saa sundida .

You are never alone ... theres always Someone with you . (:

väga vähe on vaja selleks et olla õnnelik .

Maailm on ikka samasugune , ainult et selles elamiseks on aina vähem põhjust .

Naerata isegi siis kui on valus, sest keegi võib su naeratusse ära armuda.

Kõik kannavad mingisugust maski, et varjata oma tõelisust. Pead vaatama hästi, et näha nende olemust ja need kes lasevad maskil langeda, neile pead vaatama silma, et näha kes nad tegelikult on ja milleks nad võimelised on.

Mu külmades pihkudes meenuvad kellegi käed, siis kusagilt minuni jõuab üks kaugeks jäänd hääl, kui mälestus millestki kaugest ja heast, see eemaldub, kaugeneb, sa annad ta käest .

Metsa see prints valgel hobusel, mina tahaksin vampiire hõbedase limusiiniga .

Ütlemine ei seondu mõtlemisega .

i miss u , i miss u smile , i miss u hug , i miss u forever ! ( L )

Me peame olema muudatus, mida soovime näha .

Elagem igat päeva, igat hetke, igat hingetõmmet kui oma viimast..võttes sellest kõik, mis võtta annab..et ükskord lahkudes võiks öelda ''Ma olin õnnelik'' :)

Ära vihka kunagi seda,keda oled kunagi armastanud!


Sa küsisid minult, et mida ma sinus leian. Et sa ei ole ju super välimusega ja parima iseloomuga. Ma vastasin, et mulle ei olegi vaja super välimusega superstaari kes suudaks kõike täita ja ma ei leiagi sinus enam midagi, vaid ma leidsin ! Ma leidsin sinu kõrvalt Õnne ja Armastuse .


Lihtne on öelda: "Mul on ükskõik." Raske on seda aga südamest mõelda.

Kord kohtusid armastus ja sõprus. Armastus küsis sõpruselt: " Kui mina olen maailmas olemas, siis miks üldse sind vaja on?"
Sõprus vastas: "Et jätta naeratus sinna, kuhu sina jätad pisarad"


Sa oled eluingel minu südames alati !- Sa läksid,lihtsalt läksid. Võttes kaasa kõik selle aja,mis meil oli , jättes vaid mälestused meist ..

Öeldakse, et mitte miski pole võimatu. Kuid Sinu unustamine on seda.

Ära iialgi ütle: " ma ei teeks sulle mitte kunagi haiget", sest sa ei suuda sellest lubadusest kinni pidada.

Sina suudad mu naerma ajada , aga tema paneb mu naeratama . ;)

kui mina sind vajasin, siis sind polnud minujaoks, nüüd kui sina mind võid vajada, siis tea , et mind pole enam sinujaoks .

sa oled nagu suvi , tuled ja teed mind õnnelikuks aga kui ära lähed siiis jään ootama , et sa tuleksid tagasi ja tooksid mulle õnne mille endaga kaasa viisid .

sa oled minujaoks midagi nii erilist , et ma ei sooviks kedagi teist sellisena näha.

sa ütlesid ,et meie sõprus on eriline , et sa armastad mind kuni surmani, aga kui tülli lähksime ,siis sa ütlesid ükskõikselt, et ma pole tähendanud sinujaoks midagi erilist.

Sa oled kuum kui päike , mida nähes mu temperatuur tõuseb , sa oled ilus kui lilleõis mida vaadates sina mulle meenud , sa oled nagu aastaaeg , kord tood mulle päikest ja teed mind õnnelikuks , teinekord tood mulle külmust ja ükskõiksust ja kolmas kord tood mu ellu sellist tormi mida ma elaseski tundnud pole!

te ei tunne mind nagu üldse , te ei tea mida ma tegelikkuses tahan , te ei tea kui palju te mulle haiget olete teinud oma lubadustega , sõnadega ,tegudega ....ja te veel tahate olla mu sõbrad !


Sa oled nagu taeva säravaim täht ja sind tundma õppides mõistan, et oled sisemiselt sama ilus, kui väliselt, aga kunagi sa siiski kustud ja kaod.

Sind saab võrrelda langeva lumehelbega. Tuled, oled natuke ja lahkud ning ma võin olla kindel, et sa ei tule enam kunagi.


Ainus põhjus miks keegi sind iial vihkaks on see, et ta tahab olla täpselt nagu sina!

Sa oled midagi, mida mitte keegi teine ei ole, ega saagi olema.

Inimesed ronivad kõrgele tippu , et midagi saavutada , kuid kui miski ebaõnnestub , on kukkumine valus , väga valus ... :'(

Naera õnnes, naera valus, naer on ilu alus .

'Cause that friend may be one day a loving man ...

Kord **** oli kuusepuu , küll oli kisa kära . Ta kutsus külla ****** , see lolllll sõi kuuse ära . :D:D

1 year , 12 months , 365 days , 8760 hours , 525600 minutes , 3153600 seconds , every day , every night & every time .. I always miss u .

1 year , 12 months , 365 days , 8760 hours , 525600 minutes , 3153600 seconds , every day , every night & every time .. I always love u .

Elu on alati elamist väärt , isegi kui kõik tundub lootusetu .

Näkku ütled, südamesse läheb.

Vahest rikume hea , tahtes parimat, rikkudes KÕIK

Kui oleks ka elu nii ilus kui Sina. Kui oleks meil miski, mis asendaks Sind. Kuid praegu me mõtted on kusagil ära. Me mõtted on Sinuga, seal kus Su hing.

Elu on päike, mis tõuseb ja loojub. Elu on küünal, mis särab ja kustub. Võivad teed küll lahku viia, Laine kanda kaugele. Aga mälestus viib sinna, kus kord koos me olime.

Inimesed võivad meie juurest minna, kuid mälestus neist elab meis edasi.

Kunagi ei tea, millal saatus meie õlale koputab ja lausub, et "Nüüd on aeg minna! Sinu töö siin ilmas on tehtud.." Puhka rahus, sõber !

Kahju, et lahkusid mu kõrvalt, aga nüüd valvad sa mind seal üleval.

Kui Ta lahkus, sai Taevas enda Säravaima Tähe tagasi.

Ennem sa olid kui mu ingel maapeal, nüüd sa oled mu ingel taevas.

Miks kaitseingel kokku pani tiivad ja igavikku lasi sul minna?

Kas nii teevadki tõelised sõbrad , või ma ainult pidasin teid nendeks ?

Vahel on küll tunne ,et ei taha ega jaksa enam midagi teha ega edasi minna , kuid meil kõigil on olemas oma päike , mille nimel püüelda !

You are the one, who will allways be in my heart, no matter what happens or how much you hurt me.

Sa oled see üks, kes on alati mu südames, ükskõik mis ka ei juhtuks või kui palju sa mulle haiget ei teeks.

Kui oleme ainult meie, olete te nii normaalsed, niii head, niii parimad .. aga kui tuleb tema .. siis keerab maailm end justkui pahupidi .. :S

Mis sinuga juhtunud on ? Kunagi sa olid nii normaalne ...

Kui me kahekesi oleme oled sa nagu ingel mulle , tuleb seltskond muutun ma kohe võõraks sulle .


Kes mürgitas su hinge , mõistuse ja südame ?

Sõbrad , sõbrad nii ei tee !

Sinu ees seisavad siirad sinised silmad ja lai naeratus-samas su seljataga saab laiast naratusest üleolev vastik muie ja siiratest silmadest, silmad mis on täis kadedust ja viha!


You were my angel, then she came, u left me and took HER . :S


He's like a curse , who never goes ..

It's like a curse , which never ends ..

Pole kuradeid ega ingleid , vaid inimesed , kes situvad me hinge .


Every girl is a princess,every blond is a queen!

Iga tüdruk on printsess, iga blond on kuninganna!


Ma usaldasin sind, arvasin, et sa oled hea sõbranna, aga sina, mida sina tegid ? keerasid mulle selja ja klatšisid mind taga nagu ma oleks mitte keegi.

"Kõik tundus liiga ilus, et olla tõsi. Elu tõde on, et igale tõusule järgneb mõõn. Ja mõõn ei lasknud ennast kaua oodata...."

"Mõtle igal hommikul, et võibolla õhtuni sa enam ei ela. Ja kui oled õhtuni jõudnud, siis ära luba enesele hommikut. Ole alati valmis, sest see tuleb tunnil, mil sa ei oota!"

see aasta , see kuu , see nädal , see päev , see tund , see minut , see sekund , oli eriline. :)

Mõtleme vasakule vaatame paremale , ei sammugi tagasi , ots ringi ja edasi ;) (H)

Langeb üks täht. Ma pigistan silmad kinni & soovin. Sooovin, et kõik oleks endine!

Ainult südamega näed hästi . Kõige tähtsam on silmale nähtamatu . :)

Suurim narkomaan on Eesti ilm - sest ta on alati pilves :D

Ta tuli mu juurde , kõik oli korras kuni ta kadus. Ma olin meeleheitel, sest ma ei osanud teda otsida, ma ei teadnud ta nime. Ühel hommikul tuli ta jälle , küsisin ta nime, ta ütles ÕNN , ma tulin selleks , et JÄÄDA !

Best friends ? Haha , are you kidding me ? More like sisters . (L)

What doesn't kill you , makes you stronger .

Kaugus ei lahuta sõpru , kui nad on tõelised sõbrad .

Elu on kui kiirrong , aastad on vagunid, arstid on pidurid, lõppjaam on surm.

Life is like a bitch, you can fuck the bitch, but don't let the bitch fuck you !

''Kunagi saan ka mina õnnelikuks, '' ütles tüdruk endale , astudes otse kihutava auto ette . :'(

Armastus on haigus , metsik haigus mis ei vaigu . Ta ei haitu , ta ei luitu , ta on puitu . Alguses oli kõik nii hästi , teie auk ilutulestiku lasti .

You may think he's cute, he's fine. But guess what, bitch, HE'S MINE !!

I like you immensely . :S Haha, interesting how I forget thee ? However , it is difficult to oblivion ! I know , because I had to suffer ! And it hurts !

Sa meeldid mulle tohutult . :S Haha , huvitav kuidas ma sind unustaksin ? Ikkagi , seda on keeruline unustada ! Ma tean , sest ma pidin kannatama ! Ja see teeb haiget !

Agent Dick and Agent Condom are on the mission , Agent Dick says : '' Agent Condom , cover me , im going IN ! '' :D

When you have everything ? What could you possibly desire ? The one you loved the most .

Kui sul oleks olemas kõik ? Mida võiksid sa võimalikult ihaldada ? Seda ühte , keda sa tõeliselt armastasid .

Ma pole see, kes olin eile, ma pole see, kes olin hetk tagasi, homme pole ka see, kes ülehomme olen, ja enam iial pole see, kes kunagi olin!

Õnn on kui liblikas, mida taga ajades kunagi kätte ei saa, kuid kui istud vaikselt, tuleb ta ise sinu juurde. :)

Ma olen keegi, kes ma tahan olla, mitte kunagi ma pole see, kellena sa mind näha tahad.

Alles siis kui tiivad on katki, mõistad kuhu tahtsid lennata. :(

Sõbrad teevad õnne suuremaks ja kurbuse väiksemaks . Korrutavad rõõmu ja jagavad mure pisemaks .

See on minu uus särav ja põnev , ilus ja valus , glamuurne ja igavene ainus elu !

Ma vihkan valesid . Ka ilusaid .

vahel pimedus , palju valgem veel kui valgus , vahel vaikimine, sõnast võimsam .

Kallistused , tema pilk , see on , see jääb, see on igavik !

I hate that kind of people , who hurts other peoples . hate .. and you know it .

miljoneid on su maailmas veel , tuhandeid keda ihkab su meel ..

Noortel on püüdlused, mis ei saa kunagi teoks, vanadel aga meenutused sellest, mis kunagi ei juhtunud.

Lootus on kõndiv unistus .

Look after my heart - I've left it with you .

"I love you," I said in a low, intense voice. "I will always love you, no matter what happens now."

"Will you be?" I asked, suddenly anxious. "Will you really be here?" "As long as you want me, " he assured me. "i will always want you" I warned him. "Forever".

I hid my face against his shoulder. "I love you," I whispered."You are my life now," he answered simply.

Muidugi on tore olla geenius, kuid veelgi toredam on, kui inimesel on taktitunnet...

Ich will zurück nach Deutschland zu gehen . (L)

That boy will be mine, even if I have to kill you .

If I could have just one wish, I would wish to wake up everyday to the sound of your breath on my neck, the warmth of your lips on my cheek, the touch of your fingers on my skin, and the feel of your heart beating with mine, knowing that I could never find that feeling with anyone other than you.

Astusin rongi pealt maha, et näha, kuhu rong läheb.

Universumis valitseb tasakaal. Kui mina tõusen, siis selle arvelt peab keegi langema. Langen selleks, et teised saaksid tõusta minu arvelt. Muutun halvaks, et teised saaksid paremaks minu arvelt.

Äikesejärgne värskus on kui leppimine pärast nuttu ja tülitsemist. Pinged on maandatud - taevas ja maa on omavahel ära leppinud.

Pärast inglite okupatsiooni on ka kurat armas.

Kui südame uksele koputab kurbus, siis tee kõik selleks, et uks jääks suletuks.

Egoistiga on meeldiv vestelda: ta ei räägi teisi taga.

Kõik mehed on ühesugused, ainult palgad on neil erinevad.

Esimest korda oma elus tahaksin et kõik jääkski just nii. Tunnen, et olen õnnelik. Olen kogenud hetki mil tahaks et aeg peatuks, et nii jääks igaveseks.

Kui sa ei suuda näidata, siis sa ei hooli piisavalt.

Sa oled ainus, kes on jooksnud ei-tea-kus-kohast, kallistanud selja tagant ja sositanud: nii, nii kallis oled.

Kus on su aare, seal saab olema ka su süda.

Ma ei usu imesid. Ma arvestan nendega.

Kui kogu aja pühendud, et ehitada kõik uuesti üles, ja see ka õnnestub, juhtub jälle midagi, mis kõik täiesti põhja viib. Mitte allamäge, mitte paar sammu tagasi, vaid täiesti põhja. Algusesse.

Kui ma lähen, siis ma tagasi ei tule.

Ela iseendale, mõtle teistele ja lõbutse ning näed, et peagi on su kelk lume sees ja sina ikka veel pinnal.

Üksinduses, haige olles, segaduses — ainuüksi teadmine sõprusest aitab vastu pidada, isegi siis, kui sõber on jõuetu aitama. Piisab sellest, et nad olemas on. Sõprust ei vähenda aeg ega kaugus, ei vangistus ega sõda, ei kannatused ega vaikus. Just neil hetkil kinnitab sõprus tugevamini juuri. Just neist hetkist puhkeb ta õide

Usk on nagu armastus, seda ei saa sundida


Sa oled vastus mu küsimustele, mille olemasolust mul aimugi polnud.

ja see ei tähenda, et ma nutan ja tahan sind tagasi, ma lihtsalt tuletasin meelde aegu mil ma sind veel armastasin. (:

"Aga see on süda, mu armsaim. Kus on ta kaldad ja põhi?"


"Ma suren suudeldes su jahtunud huuli."

Numbrid on nagu inimesed - vääna neid ning nad ütlevad sulle ükskõik mida

On kaks võimalust , miks inimesed ei suuda olla õnnelikud - nad elavad liiga palju minevikus, mõeldes sellele, mis oli või siis tulevikus, kartes, mis tuleb.
soov salalaekas, selle täide viimiseks piisab tahtejõust.

Kui midagi ei looda ei saa kunagi ka pettuda.

Unistamine annab meile korraks sellise maailma, mis meile meeldib.

Unistamine on miski, millega inimesed ennast petavad.

unistus on ainuke paradiis ,kust keegi ei saa meid välja visata

Igalühel on õigus oma unistusteks ja nende täideviimiseks .

Vahel me näeme unes seda , millest muidu unistame , kuid see annab meile jöudu oma unistuste nimel vöidelda.

Me unistame teades et seda mitte kunagi ei juhtu.

31 pregleda
 
Komentari
miss--you--girl 23.08.2010

Väag väha head ;)

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta