No juhtus nii noooooo =)
37, Pärnu, Estonija

NO NIII AKKAB PIHTA ...Et kõik ausalt ära rääkida, pean ma alustama sellest, mismoodi eile tulid minu juurde Sass, Õuka ja Pasa ja suur piklik komps oli neil kaasas. Ja Sass ütles et Õuka isa on kaitse liidus jaet see läks nädala lõppuks kordus õppustele. Et garaazi võtmed jättis koju. Või unustas. Mis ei olnud temast väga tark tegu, sest täna päeval liigub palju ringi kahtlast elementi ja narkomaane. Kuna isa hoiab garaazi kanalis ernaretkest ülejäänud bazuukat, siis arvasid Sass ja Õuka, et sellise ohtliku reaktiiv relva jätmine järele valveta ei ole kõige mõistlikum tegu ja et me peaksime selle ära peitma. Et ka õpetaja Sammalselg on alati rääkinud, et kool on meie jaoks kodu kõrval turvalisuse kants ja imetav ema, siis me otsustasimegi tuua ta kooli, kuna kodu käes oleval hetkel ei olnud turvaline. Kui juba võtmeid jäetakse kuhu juhtub ja nii.

Et kaitseriiv maas oli, seda ei teadnud meist küll mitte keegi ja õp. Werkendorffi autot me sihtisime ainult nalja pärast. Mitte keegi meist tegelikult päästikule ei vajutanud, lihtsalt Pasa tahtis ka läbi selle vesiiri vaadata ja hakkas kiskuma ja Sass keelas teda ja siis see laks ära käis. Väga ruttu juhtus see kõik.

Ja seda õp. Werkendorff valetab, et tutikas jaaguar ja tutikas jaaguar. See saan oli oma 15 a vana ja jaaguarist oli seal ainult nina kaunistus. Roheline oli see romu küll. Nagu on näha ka sellest pleki ribalast, mille me hommikul poe eest leidsime.

12 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta