UUEMAT SORTI HOROSKOOP
70, Tallinn, Estonija

 Tutvuge nüüd uuemat sorti horoskoobiga, kuidas tähtkujud baaris käituvad!
 





Jäär - tormab sellise kiirusega baarileti juurde , et turvameeski uksel ei saanud aru , mis tast mööda tuiskas. Tellib 10 vodka snapsi - lähevad alla minutiga , paar öllet ja kokteili klaas näppu ja paneb suitsu pölema ... pidu vöib alata
Sönn - tuleb autoga. Könnib rahulikult baariletile ja tellib irish coffeen ja otsib endale mönusa nurgalaua, jäädes nautima ,pehmel sohval, mönusast joogi soojusest ja sigarist. Teised saavad tantsida
Kaksikud - saabuva baari tantsides. Uksel flirdib turvamehega, pöikkab WC'sse , kohtab tuttavaid ja leiab löpuks baarileti yles. Tellib energilise - virgutava kokteili ja suunab tantsupörandale : kes nyyd suudaks paigal pysida.
Vähk - ei oleks meeledi tulnud baari. Tal on niigi kodus mönus sohva tua nurgas. Hiilib nagu muuseas baari , otsides vanu tuttavaid ,et saaks mugava koduse olemise. Baarist saab ölle ja silmates vana tuttavat hiilib sinnapoole.
Lövi - astub baari pilke pyydvas säravas riietuses. ta suundub elegantse sammuga baarileti poole , lootes ,et köik märkavad. Tellides vahuveini jääb baariletile istuma , rahulolev naeratus näol.
VAHEPEAL: Jäär on tyli norinud juba 3 inimesega. Kaksikud on käinud oksendamas, tutvunud poolte baari töötegijaga ja köigi baari kylalistega. Vähk jutustab 85 aastase onuga maailma asjadest . Sönn istub nurga sohval , ikka sama irish coffeed ryybates.
Neitsi - astub uksest sisse. Kuidgi ei oleks tahtnud tulla siis lärmi sisse . Kodu koristamine oleks palju meelsam tegevus , ja uued postmargid on systematiseerimatta. Hiilib märkamatult baariletile ja tellib mahla : vöiksid vähemalt klassikalist muusikat mängida ....
Kaalud - saabuvad uues , löhnavas riietuses. flirdib turvamehega laialt naeratades. suunab baariletile ja tellib ilusa , magusa ja sexika kokteili. Märkab Neitsit ja tödeb ,et kuidas möni vöib olla baaris nii tavalistes riietes.
Skorpion - tuleb mootorattaga. Nahka riietudes astub baariletile , täna peab seksi ja rock'n rolli saama. Tellib vodka toonicu ja joogi , mida kutsutakse Terrible death. Heidab silma kaalule ja liugleb rahva sekka ...
VAHEPEAL: on jäär välja visatud baarist , kuna noris tyli turvamehega. (mingil imekombel on ta taas platsis). Kaksikud kadusid WC'sse kahe mene ja kahe naisega.Vähk seletab innukalt tukastunu vanaonule maailma asju. Lövi räägib ta ymber kogunenud austajatele oma värvikast elust. Neitsi vaatab yksköikselt seda maailma minekut. Sönn istub nurga sohval , ikka sama irish coffeed ryybates.
Ambur - saabub baari seltskonnaga , tellib Long island ice teen ja tormab tantsu pörandale 80'ndate diskolugude saatel. Varsti jääb tantsupörand kitsaks talle ja tants jätkub laudadel.
Kaljukits - tuleb yksi. Tal on just masendus hooaeg peal. tööasjad suruvad peale. vötab vodka coola ja otsib endale vaba laua ja hakkab uusi töö asju plaanima.
Veevalaja - saabub röömsas tujus , mönus on taas uusi inimesi kohata ja vabalt pidutseda. baariletilt vötab siideri ja peatubki oopis vähiga poliitikast vaidlemas.
Kalad - saabuvad natuke enne baari sulgemisaega. Ta on joonud head pöhjad juba kodus ja näeb tösist vaeva ,et turvamehest mööda pääseda.Baariletilt vötab kiirest joogi ja läheb tantsupörandale viimast aeglast tantsu tantsima ...

21 pregleda
 
Komentari
caracas 27.09.2008

veevalajast jutt õige nii mul juhtubki tihti

Siporiino 09.09.2008

Täitsa õige... Vähk-ei oleks meeledi tulnud baari. Tal on niigi kodus mönus sohva toa nurgas. Hiilib nagu muuseas baari , otsides vanu tuttavaid ,et saaks mugava koduse olemise. Baarist saab ölle ja silmates vana tuttavat hiilib sinnapoole...;):)

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta