22.12.2009
Meenutused...
31, Taebla, Estonija

1. Langeb üks täht.Ma pigistan silmad kinni ja soovin! Soovin,et kõik oleks nii nagu oli varem!

2. Kõiges mis oli ma süüdistan end, kuid andeks ma endalt ei saa..

3. I had to find you. Tell you I need you.

4. Olid mu päike, olid mu taevas ja olid mu põhjatu õnnekaev, mida armastasin ülekõige. Sa olid samuti mu öö ja päev korraga, mitte kunagi ei suutnud sa mind nutma panna. Panid mu naerma, ka isegi kõige tobedamate naljadega, sa olid mulle parim ja jääd ka selleks, isegi kui sa ei kuulu minule.

5. Kuid, kuna ma ei suuda ilma sinuta. Siis on parem, kui ma lähen, jätan su siia. Peaasi, et oled õnnelik. Mina ütlesin sulle, et armastan sind igavesti, siis see jääbki nüüd nii.

6. Sain sulle koguaeg loota, sa kuulasid mind kui vaja, sa olid kõik, mida oli vaja. Sa olid täiuslikkus ise, ma uskusin kõike, mida laususid. Su välimus oli lummavalt kaunis ja su naeratus, tõi päikse välja. Me muutsime oma unelmad tõeks, kuid ainult koos, me suutsime seda. Meil oli veel unistusi kuid las need jäävad sinna, kus nad olema peavad .. ” minevikus. ”

7. Sa olid mu elus keegi ja oled siiani seal, sa ei lahku sellelt kohalt kunagi. Kuid ma tean, et sa pead jääma minevikku. Ma peaksin, keerama elus puhta lehe ja minema edasi ning unustama SINU. Aga tõesti, sorri ma ei suuda seda.

8. Miks .. miks kõik nii pidi minema ? Kas me siis tõesti, ei võinud olla õnnelikud nagu me soovisime ? Kas sa isegi ei armastanud mind nii, nagu sa seda väitsid korduvalt.

9. Sul on keegi teine, kes on parem kui mina. Olgugi, et ma ei võitnud sinu südant. Kuid ma tean, et mitte kunagi ei lakka ma sind armastamast. Ometi, ma tahaks, et oleksime siiani õnnelikult koos. Jalutaksime käsikäes rannas ja naudiksime päikseloojanguid. Kuid ma tean, et need on vaid unistused mis kunagi ei täitu.

10. Sellest ajast on möödunud mitmeid kuid kuid siiski, see valu pole kuhugile kadunud. See armastus mis ma sinu vastu tunnen, on siiani alles. Need ajad mida aeg-ajalt meenutan, teevad alati haiget. Kuid ma tean, et sa ei hooli sellest nii kui nii.

11. Armastus Sinu vastu lõppeb siis kui Sulen oma silmad ja ei ava neid enam kunagi!

12. Armastan seda et sa tulid , kuid kui sa läksid üritasin ma unustada kuid süda armastas Sind aina rohkem !

13. Ja sa lihtsalt unustasid mu? Ma pole sulle kunagi midagi tähendanud, ei sõbrana ega kellegi muuna. Kuna inimesi lihtsalt ei ole võimalik ei hetkega ega päevadega unustada. Eriti neid keda pead tähtsateks/olulisteks.

14. Kord kohtusid armastus ja sõprus. Armastus küsis sõpruselt: ” Kui mina olen maailmas olemas, siis miks üldse sind vaja on?”
Sõprus vastas: “Et jätta naeratus sinna, kuhu sina jätad pisarad”

15. Every night I miss you I can just look up and know the stars are holding you tonight

16. Ülekõige meeldib mulle lamada Sinu kõrval, Sind vaadata, uppuda Sinu silmadesse, kuulata Sinu hingetõmbeid, Sinusse iga hetkega järjest rohkem armuda, tunda kuidas Sinu kuumad huuled puudutavad minu huuli, uinuda hoides Sind endale nii lähedal kui võimalik, unes Sind näha, hommikul ärgates esimese asjana Sinust mõelda ning seejärel kõrvale vaadates avastada, et see kõik polegi unenägu.

17. Ma tean, et me ei sobinud kokku. Ma tean, et igapäevaga me vihkasime üksteist aina rohkem. Ma tean ka seda, et hoolimata kõigest sellest, ma armastasin sind, sa petsid mind ja mu elust kadus sõna : armastus.

18. Kui nägin sind , tundusid sa täielikult metsa poole olevat . Nägin sind teist korda ja sain aru , kui armas , kena , hooliv , lõbus inimene sa oled . Tegin suure vea mida enam parandada ei saa . Aga tea , et sa oled mu südames ja ei saa sealt välja mitte kunagi ! (k)

10 pregleda
 
Komentari

Još nema komentara.
Ostavi komentar, započni diskusiju!

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta