Minuga seotud Mälestused ja/või Tegevused
39, Rovaniemi, Finska

Kui sa loed, siis Su silmad liiguvad just nende sõnade üle. Ole pai ja kirjuta kommentaar, milline on mälestus Sinust ja Minust ja meie ühistest tegevustest ning mälestustest. Isegi, kui me tihti ei räägi. See võib olla ükskõik mida, head või halba. Kui oled sellega hakkama saanud, lisa see ka enda päevikusse ja üllatu, mida inimesed Sinust mäletavad:)

28 pregleda
 
Komentari
Mcq 12.10.2009

NB! Seda juttu ei kirjutanud Margo!!!! Seda tegi Merle! Aga kuna minul puudub selline asi nagu rate, siis on süsteem selgeJ Minu jutt Margo alt Ei ta ei kiida iseennast

Oiiii Oiii Kallike!
Meil koos on loodud meeletult palju mälestusi!! Sina oled minu arstike sidemega, kui mul on valus ja aia.. oled alati mul kohal ja lapid mu haavu. Sa suudad mul pisarad võtta ja panna mu näole naeratuse. Võtta ära ka kõige mustemad mõtted ja asendada need helgete pilvekestega! Meie rada on olnud pikk. Meeletult pikk.. aastaid.. ja iga aastaga oleme suutnud saada väga lähedasteks. Sa oled mul südames. Seal omal kohal! Sinuga saan ma kõigest rääkida! Tean, et oled see keegi, kes ei räägi ilmaski välja mitte kui midagi! Ma usaldan sind 100&% ja selle oled sa ära teeninud! Meie usaldus on kujunenud aja jooksul.. kõigest sellest mis me koos oleme läbi elanud!
Üksteisel toeks olnud ja alati hoidnud ja aidanud! Mul on olemas mingi seletamatu tunne, kui ma tean, et nüüd vajab see noormees minu kõnet!!! Kuigi me ei pruugi näha üksteist pikka aega.. tean ma, et sinuga on kõik korras.Tuluke hakkab tööle, kui miskit on halvasti. Siis tavaliselt mõtlen ma su peale mitu päeva ja mõtlen sisimas, et miks küll sa oled sinna pugenud.. miks küll ma su peale mõtlen.. milles asi on? Ja ei jäägi mul muud üle, kui helistada ja öelda need sõnad:“ Ma kuulan sind!“
Kes mõista ei suuda… see on nende endi viga!!! Meie oleme tõestuseks, et tõeline sõprus saab olla mehe ja naise vahel! Seal pole mingeid armusuhteid ega ka ühepoolset armastust! On üks suur, ilus, hingeline kahe sõbra tõeline sõbra armastus! Ma loen su tundeid juba näost ära!
Ma vaatan su silmadesse ja saan aru, mida sa öelda tahad! Ma tean, kui sa vaikid, mida sa mõtled sel hetkel! Ma oskan sind lugeda!
Sa pole mind iialgi alt vedanud! Ja ma tean, et sa ei teegi seda! Sinu lubadused on väärt hoidmist, sest alati, kui oled mulle midagi lubanud, täidad sa selle!
Sa hindad mind, minule antud lubadusi, minu nõuandeid, mind isiksusena!!! Selline peabki parim sõber olema, kes hoiab, armastab ja hindab sind sinu vigadega!
Meie mälestused – öösel kell 4 oled tulnud minu juurde ning olen kuulanud su ära. Sinuga koos laterdanud ning su hinge ravinud. Pannud plaastri peale ja toonud taas päikese välja. Meie pikad msni jutud!! Meie telefoni kõned!! Meie vahvad pisikesed peod! – neid on olnud, mis siis, et me nii harva oleme neid teinud. Sa kuulad mind alati!
Ma armastan sind!!! Armastan igat sinu keha organit!!! Meeletult kallis sõber!!! Aitähh, et astusid mu ellu aastaid tagasi ja oled teinud sellega mu elu kindlamaks, värvilisemaks, naljakamaks, päikselisemaks!!! Minu Kallis Parim Sõber!!!

Merle











Mcq Mcq 12.10.2009

Olen meelitatud:)

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta