PRIZNAJEM

...da koristim guscju i kokosiju mast za negovanje i ispravljanje bora pocev od zavrsetka kicme pa na dole jer su tu od nedavno pocele da mi se stvaraju i jako me zuljaju narocito kada dugo sedim za compom.

........da koristim umesto magareceg pticiji mleko jer sta je Kleopatra i njena lepota prema mojoj o koju se lome koplja na mnogim portalima sirom podrucja koje koristi bezicni internet narocito u onim vukoEbinama bez kontinuiranog dovoda struje zbog ovogodisnje suse..

.....da sam svoju kilazu dovela do savrsenstva glodjuci mesecima koske retkih ptica u nasim krajevima kao sto su one iz Turske mitologije ,zaboravila sam im ime .To je najnovija dijeta popularno nazvana Astronautska zbog koski tih pticurina koje su bogate kalcijumom i jos mnogobrojnim suplementima i elementima Periodnog sistema ,da ih sve ne nabrajam . Posto retko te ptice iz Turske Mitologije prelecu u zadnje vreme nase krajeve trenutno se zadovoljavam i svracijim koskama po preporuci NASE i njenih nutricionista i boga mi ,uspeva mi.

.....da sam Krstenicu zaboravila kod Popa onomad i sto se tice mojih godina su tamo uredno zapisane a ja se vise ne secam..

.....da koristim sve filtere ,pocev od onih u masini za pranje vesa preko usisivaca narocito uutorkom i cetvrtkom kada pravim veliko spremanje stana jer mi je kucna pomocnica trenutno na Porodiljskom bolovanju a zamenu jos nisam nasla .

....da je moja Inteligencija produkt vestackog ukrstanja zaledjenih spermija poko. Ajnstajna i zene mu Mileve .

.....i da se mnogo lepo zabavlja ovde.

LEPOTE MI MOJE...

77 pregleda
 
Komentari
zeljaana 27.12.2018

*ROSE* *OK* *LOL* *KISSING* *DRINK*

27.12.2018

:-$ *PARDON* *IN LOVE* ............ *KISSING* *KISSING* *ROSE* *JOKINGLY*

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta