07.08.2017
Sve je uzalud.
62, Tuggeranong, Australija

I pored svog mog ulozenog truda, pored svih molbi, zalbi, prolivenih suza, ispijenog pica i punih pepeljara, niste me poslusali. Opet sve po starom. Ti mene, ja njega, on nju, ona nekog drugog, i tako u krug. Samo nikako da se krug zatvori. I sta da radim? Treba li vam jedna samarcina, onako iz ljubavi, da ve otreznim? Samo da znate, imam mnogo tesku ruku. Zato, bolje bi vam bilo da budete dobri.


Lepo ste vi mene udesili, bolje da ste me o suvu granu obesili. Drzim kutiju maramica pored kreveta, isplakah okean suza zbog vas. A donedavno sam imala neke nade "bice bolje" sad je i nada malo veca od nikakve.

Nema ovde vise mesta za mene. Pakujem kofere. Ovde je pravda na drugoj strani, na strani onih kojima bih drage volje potpisala presudu za dozivotnu robiju. Sta god da urade, takvi su uvek u pravu. Iako se slucajno use*u nasred ulice, treba li ja da se pravim luda i da to posmatram kao delo nekog goluba? E moji karikasi/ce, zavoleh vas jednom, nije mi se dalo. Mnogi su ljudi tuzni pa nek bude i Micojka. Naci cu neku zamenu za vas, zavolecu jos nesto...valjda.

Sta vam je bre, sta cmizdrite? Nije valjda da ste poverovali da cu stvarno da vas napustim? Necu, bre. Samo sam se salila. Ja sam zbog vas presla pola sveta i za vas bi' dala ceo svet. Ja vas sve volim i postujem i pored toga sto nemam decu sa vama, ne otplacujemo zajedno kredite, niti idemo na zimovanja i letovanja skupa.

I sta da vam kazem drugo, osim da cu se pribit na vase cvrste karikaske grudi i tu zauvek ostati.


44 pregleda
 
Komentari
zeljaana 07.08.2017

Mici, stavi ti jednu sličicu iz ljubavi i nemoj da ideš iz inata, jer šta će karikaši bez tebe, kad si ti samo svoja i nezamenljiva i kad te svi čitaju i čitaju, željni tvojih tekstova i pustolovina koje samo ti umeš da serviraš onako iskreno i dobrodušno, samarićanski. *ROSE* *BYE*

MicojkaDKvin MicojkaDKvin 07.08.2017

Hvala zeljana na lepim recima. Uvek si otvorena za sve ljude cistoga srca i neiskvarenih misli. I znas da tolerises sve vrste za'ebancije. Predivno stvorenje, koje bi omeksalo i kamen.

Bice i slicica, stavicu ih znam
samo kad se malo prolepsam.

aleksandra 09.08.2017

:-) *ROSE* *BYE*

MicojkaDKvin MicojkaDKvin 09.08.2017

Nislica je lepotica.

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta