Nisam ja za bacanje!
62, Tuggeranong, Australija

Jeste li mogli docekati da se vrnem i da vam zapocnem neku bajkovitu pricu o svojim podvizima? Pa niste mi bas usput , al' aj' da svrnem do vas. Da bacim pogled ...da se slucajno nije nesto desilo a da ja za to ne znam. Cisto da sam u toku. 'Ebiga nezgodno mi kad upitam za nekoga a ono, ne d'o Bog, taj vec umro. Navrnuh da vidim sta se ovde zbiva i imali za mene sta od muse populacije. Na licu mi se vidi nada, nada da ce bas ovaj dan biti sretan za mene. A kako i ne bi, da vi je samo da me vidite, kol'ko sam se samo prolepsala?


Pa da, vi za to i ne znate.

Znate, meni uvek nesto smeta, nervira me ako nije kako treba. Uci cu u istoriju kao zena kojoj vazda neki k*rac fali. Ne znate vi kako je to biti nezadovoljan sa svim i svacim: svojim nosom, s*sama, kukovima, licem, usnama, zadnjicom. Spisak je suvise dugacak i na momente potpuno bizaran...ali vecita zelja da izgledam mlado, lepo i pozeljno naterala me da se podvrgnem plasticnoj hirurgiji, hirurskim zahvatima, botoksi, lipocukcije, fileri, ku*ci - palci ... gde ce visak da uklone, a manjak da popune. Sta se cudite, svi to danas rade pa nisam ni ja iz kamenog doba. Mozda se pitate: kod tebe, Mico, nesto gadno skripi, ti pokazujes znakove ozbiljne sjebanosti. Zasto sve to, za koga?

Kako za koga?

Za moju buducu ljubav! Ocu da u brak udjem lepa i moderna. Da imam s kim da slavim novu godinu. 'Ocu i ja da se ogrnem muskom rukom, da se drzim za nju kad 'odam i da ona vadi novcanik kad stigne racun. Jednog takvog bi ja. Alfa muzjak. Ima li vas takvih? Trag vi se izgubio. Ni po snegu vam se stope ne vide. Nije lako naci vam skroviste. Bar, ako nista drugo, nek se javi neki visak kojeg niko nece...al' na karike nema viska, samo manjak. Cele nam karike u manjku a iznjedrile tolike manekene.

E moja ljubavi, na velike muke si me stavila. I tako, dok me ovi hirurzi zakrpise, izranjavali me do zla Boga. Polako, idem kroz ovu bol mravljim koracima, rane su jos sveze i krvave. Umesto da njisem kukovima levo - desno, desno - levo ... ja jaucem. Lelee! Kuuuku! Ali ne dam se ja, kurazim samu sebe: kad si se vec odlucila na to, izdrzi brate do kraja, ne posustaj. Ne brukaj ni sebe ni ovo sveto verme...jer ti si svoj fizicki izgled dovela do perfekcije...da ne moze biti bolje.

E da mi je da me sad baba Miluna vidi, e vala bi me se odrekla za sva vremena.

Od bolova ni 'odat ne mogu
baba mi se prevrce u grobu.
Da se babi dici iz grobnice
s unukom bi pravo put ludnice.

Znam sta bi mi rekla pokojna Miluna
zasto sine od sebe napravi majmuna?
Nije bako vise ono tvoje vreme
i bakice danas moderne su zene.

Ah, ta moja plitka pamet, ima li ista plice od toga? Sta se bre ne drogirah k'o sav ostali normalni svet, nego ovo uradih od sebe?
Svakome je svoje telo ponos i svak neka neguje ono sta mu je Bog dao. Ne mecite razna go*na sebe i u sebe.

Aj' odoh sad ja dok mi nesto ruzno niste rekli.





69 pregleda
 
Komentari
bivsi muzicar 22.11.2018

"Uradila je naša Micojka, sve za njeno bolje sutra,
za početak bitna je ambalaža, a kasnije ono iznutra..."

*PARDON* :-) *YES*

MicojkaDKvin MicojkaDKvin 22.11.2018

Sve, samo da se skrasim. Evo vec se romanticari javljaju.
Dobar je to znak, jos malo i brak.

biksi.po 21.11.2018

*YES* *THUMBS UP* *ROSE* *DRINK*

MicojkaDKvin MicojkaDKvin 21.11.2018

'Fala Dragance.

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta