Micojka na nudistickoj plazi.
62, Tuggeranong, Australija

Evo vase Micojke, da ve zagrli, da ve dusom svojom zagreje, da osetite moju toplotu. Voli ve vasa Mica i to bez ikakve koristi.

Kako ste mi vi, sta se kod vas radi i kako provodite dane? Jel' i dalje od obicnih nestasluka pravite slucajeve. Sta god da radite, mislite na nesto lepo, kazu da to pomaze. Ako to ne pomogne, sex je uvek tu. E, ako ce vam biti bolje, sa'cu odma' da vas iznerviram pa odo'. Sali se teta Mica. Znate vi mene, a mozda i ne znate, pre cu da se udam nego uozbiljim.

Sad kad pocnem da vam istovarujem svoje neverovatno zanimljive dozivljaje, necete imati kud da pobegnete. Ali, pre nego sto pocnem, ja sam, od svoje strane, obavezna da vas upozorim i stavim napomenu: Sadrzaj ovog bloga nije preporucljiv za mladje od 18 god. i one koji imaju slabo srce, ili uopste srce. Ovaj blog, slucajni citaoce - namernice, citas na sopstvenu odgovornost. Moj ti je prijateljski savet: Odustani odmah. Nemoj posleda bude da te nisam na vreme upozorila.
Znate, ja sam na odmoru i nalazim se na jednom egzoticnom mestu. Kojem? Nije bitno! Ono sto je bitno, to je da sam mislila, mislila i smislila kako da se rasteretim i opustim u ove vrele dane. I sta mi pade na pamet? Da odem na nudisticku plazu. Ja kao svako fino starije vaspitano celjade, svoj sam naum ozbiljno i savesno s'vatila. Caknuta? Naravno da jesam. Sto, zar vi niste? Aaaa ... blago vama. Bicete uskoro ne brinite. Elem, ovde je ipak rec o meni, a ne o vama, s duznim postovanjem, pa da nastavim.

Stigla ja razdragana i vesela. Taman sam tamo gde treba da budem. A tamo golaca k'o zutih mrava, da ne poverujes. Ima tu svih vrsta, porekla, pola i starosnih doba. Raznoraznih rasa, boja. Zauzmem svoje mesto, skinem one krpice sa sebe, opruzim se i rasirim. Da 'prostite, k'o kod ginekologa. Milina. Svuda okolo vise silne alatke i niko ne haje, nikog briga nije. A i zasto bi bilo? Ovo je nudisticka plaza. Rajsko mesto.

Bacam pogled i nista vredno povisenog pulsa ili navale krvi u obraze, sve neke cice mlataraju smezuravim batinama. Sve dok...? Sve dok jedan crnac ne izadje iz vode. Koraca on pravo prema meni a kitu prebacio preko ramena. Gledam ga ja i ne trepcem, umalo da mi oci ne iskoce.
- Sta je? kaze mi on: - K'o da nikad nisi videla da se nekom skupio u vodi!
Majko mila! Ja sam svasta preturila preko glave, prezivela i videla al' ovo cudo nisam. Mene tek u'vatila panika kad je ovaj leg'o i ispruzio se tik pored mene.

On ce meni:
- Spreman sam!
Ja sva pretrnula, stra' me preplavio, umalo da se rastanem od duse.
- Na sta? Jedva promucam.
- Da idem stobom na kraj sveta ako zelis?

Ma, vidim ja, zapelo mu oko za mene i nikako ne odustaje. Oci mu se cakle, on onako dibidus crn, samo mu beli zubi. Opasno mi se primakao i otvorio usta. Ja pomislim, sa'ce me pojede. K'o u horor filmu. Eeee matora - to ja sama sebi, ako te ovaj do'vati, 'ebala si jeza golom guz*com. Kolutam ocima, pomislio bi neko: pao vo secer...a meni pritisak roknuo na 800. I sta sam mogla drugo nego da molitvom Boga zovem, a Bog kao da mi se ruga:
- Sta ti ja mogu, snadji se sama. Boze, ooo Boze, nisi mi prijatelj. Okrenem se ja majci Bozjoj. Molim ti se majko Bozja, posticu svake srede i petka, samo mi ga skloni s vrata!

Ovde je visa sila trebala da umesa svoje prste, ali nekom velikom nepravdom nije. Sad znam, u se i u svoje kljuse pa dokle stignem. Zgrabih ono malo krpica sto imadoh pored sebe i dam se u bezaniju. One moje blizankinje, znate na sta mislim, skacu gore - dole i udaraju mi o pupak. Dobro, nije bas o pupak, tol'ko nisko jos pale nisu. I onako dok trcim solo, sve se udaram petama o dupe golo. A dupe k'o dupe, trpi udarce mojih peta i ne buni se. Izlazim iz nudisticke plaze, navlacim one krpice na sebi i 'vatam taxi do mog hotela. Cim se docepah sobe, skocih do plafona od srece. Kakva nudisticka plaza i bakraci, nije to za mene. Mogla sam i gore da prodjem. Sta da me neko snimio onako golu, pa da osvanem na YOU TUBE da me ceo svet gleda.



97 pregleda
 
Komentari
benhur1 15.07.2017

jel imas skype nemam poena da pisem *KISSING*

benhur1 15.07.2017

mislis?

aleksandra 13.07.2017

*LOL*

Bojan 04.08.2017

vrh

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta