Da vam kazem...
62, Tuggeranong, Australija

Nema me par dana i taco znam da ste se zabrinuli... i neka ste... jer meni je potrebno da neko i o meni brine. Da me zagrli, utesi, potapse po ramenu i kaze: Mico, ne tuguj, nasmej se, jer ti si tu i mi smo kraj tebe. Sad kad znam da ste me se setili sijam k'o dijamant.


Opet dodjoh da tandrljam nesto, da probam da vas zabavim, sludim, iznerviram. Sve, samo da ne octante ravnodusni. Imam visak vremena, manjak partnera, visak energije (ponekad i negativne) sve sto mi je u glavi mogu da napisem, olaksam dusu, izjadam se. Ako ovo moje pisanje kod vas izaziva drhtanje ruku, hladne prste i ukocen pogled ... vi mozete da stavite tacku i da se 'ladno pos*rete na moju danasnju skromnu inspiraciju. Sa inspiracijom sam tanka, nista mi se ne desava u poslednje vreme, osim sto starim.

Sta je sa vama? Nema vas ... jeste li svi otisli na odmor? Planinu, more, po selendrama raznim, banjama. Od toliko vas na ovom sajtu, a niko da se seti da i mene negde odvede... kakvi ste vi to ljudi? Ja se kod kuce odmaram. K'o carica sedim i skuvam sebi kafu, upalim tv ili pustim muziku, podrignem tu i tamo i sve 4 uvis. Znate, meni noge vazda gore, to je radi cirkulacije.

Sad pisem, piskaram, pustam da i dobro i lose izadju iz mene. Dobro, ne moze uvek bas sve ni da izadje, mora nekad nesto i da udje. Tako da mi je juce us'o jedan organ.

Ne, ne mislim na polni organ, MANIJACI! Samo bre na sex mislite i na te bezobrastine ... uozbiljite se!

Kaze meni drug organ: Moraces da se oprostis od vozacke na duzi period ili da se odreknes slobode... i nabraja ... prolaz kroz crveno, preticanja na punoj liniji, prebrza voznja.

E Mico, oci ti (ne) ispale, kud gledas kad vozis? Ali, bi mu ga rabota. Nije problem onih 1oo konja ispod haube, nego onaj za volanom.
Odoh sad ja da kupim jedno medjunozno guralo s dvije puhalice..biciklo bre!

55 pregleda
 
Komentari
unans67 21.10.2018

Divna si, Micojka!

MicojkaDKvin MicojkaDKvin 22.10.2018

Ne treba mi bogastvo ni slava
samo tvoja lepa nasmejana glava.

Blog
Blogovi se ažuriraju svaka 5 minuta